Hát ahogy nézem, kábelmenedzsmentben nem valami erős.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Hűtés, házak, tápok, modding » [Re:] Csendes házzal rukkol elő a Cooler Master: hamarosan itt a Silencio 550Hozzászólások

Milka 78
(őstag)
Én is ezt nézegettem,bár tény,hogy nem ere van a kuckó kihegyezve.Mondjuk az a két téglalap alakú vágás lehet,hogy erre szolgál? 
[ Szerkesztve ]
--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--
Külsőre tetszik. Semmi csicsa.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Daffchy
(tag)
Ja, elég minimalista, de semmi extra. 
Fractal R3 Klón, mint az NZXT H2, valami újat kitalálhattak volna
Ha már klónozásról beszélünk, akkor:
P180/P182/tsai.-»R2/R3-»H2-»Silencio 550 
Mindegyik nagyon szép.

Normi01
(fanatikus tag)
Árban azért jobban rendben van mint a felsorolt többi ház,bár mire a magyar polcokra kerül lesz a duplája is sajnos.
"Nem könnyű dolog a sok rendszerből kiválasztani a helyeset; az egyik ezt választja, a másik azt, a bölcs egyiket sem."
De a belső elrendezés az Antecnél más, itt meg szinte egy az egyben Fractal, egy pár kimaradt dologgal. 
[ Szerkesztve ]

Normi01
(fanatikus tag)
Kísértetiesen hasonlít az biztos
"Nem könnyű dolog a sok rendszerből kiválasztani a helyeset; az egyik ezt választja, a másik azt, a bölcs egyiket sem."
Elegáns tényleg a házikó. De keveslem az 1-1 USB 2.0 és 3.0 kivezetést. Annyi venti sem helyezhető el benne, mint a Fractalban. Gondolok itt az oldallapra szerelhetőre, mely jótékony hatású lehet a VGA-ra.
Azért kapott egy szlogent tőlem, hátha nyerek egy ilyet
Örülök, hogy nem kellett hozzá FB like, meg hasonló FB reg.
[ Szerkesztve ]

blackydan
(fanatikus tag)
Az én részemről is ment egy szlogen
tényleg szép ház és gondolom minőségileg is ott van mint minden termékük
i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black
Na végre ez kell a CM nek és a vásárlóknak 
"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."
Én is elfogadnám, bár nagyon-nagyon nem fogott meg, külsőre szerintem szebb, mint belsőre .
Eddig sirattam a Centurion 590-es házamat, de ezt a házat látva abba hagytam a krokodilkönnyek hullajtását 
Kezd iPon szint lenni...
Semmi extra, elég unalmas egy ház. 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

viking19
(kvázi-tag)
Izlések és pofonok... Én szívesebben látnám ezt a házat a lakásomban, mint egy karácsonyfát háromszínű LED-sorral.
Igen épp ez jó benne mert akinek kisebb szerverként üzemel annak mind 1 hogy néz ki belül
csak halk legyen 
"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."

Silentfrog
(őstag)
Egyszerü,letisztult,tetszetős.
Miért nem dobják fel valami ledes ventivel? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Aki másnak vermet ás az sirásó!

lujó55
(őstag)
De szép! 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Runo
(őstag)
Annyi venti helyezhető el benne, amennyi likat farax rá, minden moddolható 
[ Szerkesztve ]
Nem rossz, ugyanolyan külsőre, mint a Fractal házai, de azért kapott tőlem egy szlogent. 
"A játékok nem tesznek erőszakossá. A lag igen."

bulbaa
(lelkes újonc)
"Gondolok itt az oldallapra szerelhetőre, mely jótékony hatású lehet a VGA-ra."
Az aztán betenne a csendességnek....
Volt ez a teszt: Fractal Design Define R3 számítógépház
Dettó ez a ház funkcióra, de a lehetősége megvan az oldalsó ventinek. Egy komolyabb diszktrét VGA NYÁRON szereti az ilyesmit!

bulbaa
(lelkes újonc)
Tényleg nagy a hasonlóság a két ház között és ez a "fedeles" megoldás is érdekes és jó, de biztos vagyok benne, hogy a kivágatlan, homogén oldallap jobban elnyeli a zajt, csak az a kérdés, hogy mennyivel (kicsit, nagyon, érezhetően, alig érezhetően, vagy a különbség nem érezhető)
Na meg persze, hogy kinek mekkora az ingerküszöbe.
Ahogy látom, ez a háj még a P180-nál is nagyobb parasztvakítás hangszigetelés terén... 
"Az élet túl rövid ahhoz, hogy szar borokat igyunk..."

Duracellm...
(őstag)
így ez a "puha" szivacs nem sokat ér
az a ragasztó amivel fel van ragasztva, sokkal többet csillapít az oldallapon ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)
jaja, a 18Xnak azért kicsit jobb a belső elrendezése, cserébe drágább is. abban a kategóriában inkább a Cosmos RC1000 játszik (ami meg nagyobb és talán picit drágább, de hasonló a filozófiájuk -jól szellőző halk rendszer-).
képről nem rossz, aztán majd lesz tesz minőséggel kapcsolatban, ára ugyanúgy kiderül.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

gabyka
(tag)
Nameg ezek a CM-ventik...800-on (is) van egy olyan motorhangjuk...szóval ha a csend a fontos, akkor felejtősek 
Hidd el, mindig lehet rosszabb...

Ribi
(PH! kedvence)
Még szerencse, hogy egy 55k házat hasonlitgatsz egy 20k-s hoz.
Talán picit drágább 

hibavissza
(senior tag)
aztaleborultku.... 

Milka 78
(őstag)
Zsír ez a kuckó!Hol lehet ilyet kapni?

[ Szerkesztve ]
--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--

audi100td
(PH! nagyúr)
hm, egesz jo antec koppintas 
Szép ház! 
Én is pályáztam egy szlogennel, az ingyen ház sosem jön rosszul.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
az antec 183mat hasonlította valaki a sileohoz. lehet pár dologban hasonlítanak, de a p183 sokkal drágább ház volt.
az antec p183 még mindig 150usd neweggen (193 drágább, de 183 úgy néz ki kifutó termék). a cosmos nagyon úgy néz ki, hogy kifutott (már sehol nem kapni), viszont 160usd volt az utolsó msrpje emlékeim szerint.
szal persze, hogy belül máshogy néz ki, mint a dupla olyan drága p183, annak házon belüli ellenfele sose a sileo széria volt.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

geri930427
(újonc)
Cooler Master ismét adott a dizájnra , na meg persze a hűtésre 
G.eRii,

bogyo112
(őstag)
Nem hiszed el, de irigyellek a "házadért" : ha nekem így nézne ki a gépem, az asszony úgy b*szna ki otthonról vele együtt, hogy a lábam sem érné a földet..... 
Kieg.: nálunk mindig az enyém az utolsó szó: "igen, drágám!"
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

Duree
(PH! addikt)
Na ez igen elegáns ház,remek belsövel és nagyon jó árral.Azt hiszem megtaláltam a következő házamat.
Csak pár évvel vannak lemaradva.
Nem kell félreérteni. Cooler Master párti vagyok, az utolsó 4 házam, és az asszonykám jelenlegije is az ő gyártósorukról gördült le, viszont a design másolása más gyártóktól eddig nem volt a kenyerük.
Bár nagyon szép ház, de azért szánalmas is.
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

audi100td
(PH! nagyúr)
szerintem is gaz, nem szo szerint ertettem
volt is olyan antec-em, semmi penzert nem valtottam volna cm-re, attol függetlenül, hogy jo hazaik vannak

maláj
(őstag)
nekem azért tetszik ez a házikó - hátha a szlogennel megnyerem 
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

-zaki-
(kvázi-tag)
mikortól lehet ezt a házat megvenni Mo-on vajon?
kellene vmi csendes ház, és abban bízok, hogy olcsóbb lesz, mint a FD Define R3

thomasa
(lelkes újonc)
Az expert-nél már láttam, mondjuk ők nagykerek, 17+Áfa körüli árra lőtték be.

-zaki-
(kvázi-tag)
köszi, akkor gondolom hamarosan lesz pár kiskerben is.. azért megkérik az árát ennek is, nem tudom megéri-e..

thomasa
(lelkes újonc)
Ha csendes házat szeretnél, akkor mindenképp.

Normi01
(fanatikus tag)
Már van kiskerben,21.000 ft az ára,privátban elküldöm a linket ha gondolod,hogy ne reklámozzunk.
[ Szerkesztve ]

-zaki-
(kvázi-tag)
köszi, megtaláltam én is
már csak el kellene dönteni, hogy megér nekem ennyit ez a ház? nem tudom mennyire csendes, a vinyók mennyire vannak rezgéscsillapítva, majd nézek még pár tesztet.