Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) imibogyo

imibogyo
(őstag)
LOGOUT blog

Ez nagyon pofás. :K

És végre gondoltak a videokártyák megtámasztására is. Az én 4870-em az Acceleroval is hajlik rendesen. Bár én hurkapálcikával moddingoltam a dolgon, de azért ez elegánsabb. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#2) Horbal

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó ház viszonylag emészthető áron, valszeg ha most kellene vennem házat és ennyi lenne rá a keret ezt választanám.

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#3) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha házat kéne vennem, nem sajnálnám rá a bő 20K-t, nagyon megéri a pénzét!

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#4) PhoenixK

PhoenixK
(őstag)
LOGOUT blog

Tetszik! Még az első CM-690-hez képest is! Mivel már egy éve halogatom a festést + a moddingot, lehet, hogy inkább elgondolkodom ezen a házikón... Minden tud, amit szerettem volna megcsinálni!

"Nehéz eset vagy. De ne add fel a reményt. Előbb-utóbb mindenki meggyógyul. A végén agyon fogunk lőni." Orwell - 1984

(#5) peetmaster

peetmaster
(senior tag)

Az ár/érték aránya ismét kedvező, mint az előző CM 690-nek. Mondjuk nekem nem jönnek be azok az orbitális nagy lyukak a kábelek elvezetésére. :)

Jó kis teszt volt!

(#6) Segal

Segal
(tag)

Elösször is nagyon szépen köszönöm a tesztet nekem is ilyen házikó van kinézve.
Másodsorba szerencsére javították az előd hibáit /főleg a bekapcs és reset gomb részt/ így hacsak nem jelentenek be valami mégjobbat az elkövetkező 1-2 hónapba akkor ő lesz a kiválasztott.

www.nokiaprogramok.hu

(#7) bucu

bucu
(lelkes újonc)

Nekem az előző 690em van. Nagyon megvagyok elégedve vele, de a hiányosságait ebben az uj verzióban megoldották. PL az előző verzió HDD tarója alul -ha benn van az alaplap- nehezen kivehető. Ennél meg ahogy nézem oldalra kilehet huzni a HDD-ket , ezzel nagyban megkönnyitik a HDD cseréket. A másik ami nagyon tetszik a tetjén a tartó! Egyszerű megoldás és nagyon praktikus.
A dizájn meg izlé kérdés még minig, nekem bejön , az előzőt is ezért vettem meg bár az ha jol emléxem ennél olcsobb volt!

Szóval jó kis cuuc :)

(#8) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Nagyon jó ház, abszolút megéri az árát!

(#9) Isee válasza P00By (#8) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

+1 :K

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#10) ThaBoss

ThaBoss
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon szép ház, büszke lehet rá, akinek ilyenje van! :K

(#11) Pixelmaster

Pixelmaster
(tag)

nekem ilyen van es imadom, olyan szepen megtudtam bene csinalni a kabelozast hogy az egy alom :K

-=The digital artist of the darkside=-

(#12) Integra

Integra
(Jómunkásember)

nagyon jó ház, szolídan szép, jó a kialakítás, jó a megmunkálás, a felső hdd dokkoló hatalmas piros pont, ennyiért ingyen van, ennél rosszabbat soha senkinek.

(#13) hackeeeee válasza Integra (#12) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

+1. Teljes mértékben egyet értek. :K :R

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#14) riolobo

riolobo
(tag)
LOGOUT blog

Hát ha lett volna ilyen mikor a HAF 922-t vettem elképzelhető,hogy inkább ezt választom.

Goodbye, cruel world, Im leaving you today. Goodbye, goodbye, goodbye. Goodbye all you people, Theres nothing you can say, To make me change my mind. Goodbye.

(#15) Angel1981 válasza Integra (#12) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

+1 :)
Ebben az árkategóriában a legjobb választás!

(#16) hackeeeee válasza riolobo (#14) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hát igen. Mondjuk a HAF megint kicsit más kategória. Mondjuk sztem a régi 690 is nagyon jó kis házikó, faxán lehet szellőztetni azt is, ahogy kell. :) :K

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#17) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most hogy van akkor ez? AZ 1200rpm-es ventiket 1500rpm-re lassítottátok?

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#18) Wyll

Wyll
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

Ha valaki esetleg az első változattal való részletesebb összehasonlításra kíváncsi, esetleg több/más információ és/vagy vélemény is érdekli a házzal kapocsolatban, annak ajánlom D1Rect CM690 II Advanced házi tesztjét is. :K

Ezzel persze véletlen sem a jelen cikket akarom minősíteni. :N

>Photoshop, képszerkesztés, fotóretusálás, plakáttervezés, mindenféle grafikai munka - ha ilyesmi kell, keress meg bátran!<

(#19) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

tetszik, jol nez ki es eleg hasznalhato is

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#20) rudi válasza Kopi31415 (#17) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem, a CPU ventit lassítottuk csak. A ház sajátjai vagy pörögnek (első 2 teszt) vagy ki vannak kapcsolva (3. teszt).

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#21) Horbal válasza Kopi31415 (#17) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Második tesztkörünkben percenként 1500-as fordulatszámra lassítottuk a processzorhűtőt.

1800-on ment alapból a proc hűtő

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#22) Kopi31415 válasza rudi (#20) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

+Horbal: :R kicsit félreértettem akkor.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#23) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Rudi : 0,5mm-s SECből van?

ha érdekel a nyárra hozom meg az aerocool házam...kölcsönözhetem ;]

(#24) moha21

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép kis ház nem is drágán. Úgy látom lehet bele ventilátort is pakolni. : )

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#25) Horbal

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem is nézegetem tovább mert vásárlási ingerem támadt és most nem akarok ilyesmire költeni.

(#26) Integra válasza hackeeeee (#13) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

a hdd dokkoló az egyetlen amit hiányolok az antec 180p minimből.
az nagyon tetszik. létezik ilyen dokkoló 3.5-es keretbe is? de nem keretes mobile rack-re gondolok, hanem ugyanilyen bedugom, kihúzom történetre:)

(#27) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó teszt, de mostanában elég későn kapják a PH!-s srácok ezeket a házakat... Ez is már régóta kapható :U

(#28) bteebi

bteebi
(senior tag)

Na végre! :) Hosszú idő óta az első ház, ami - az árát is figyelembe véve - tetszik :K. Ugyan még mindig nem cserélném le a Chieftec midi tornyomat egy ilyenre, de ha új gépet vásárolnék, akkor valószínűleg ilyen házat vennék hozzá. Praktikus, ötletes, és még szép is. Leginkább a winchesterek elhelyezése (és darabszáma), valamint a kábelek hátsó kivezetése tetszett. Ugyan nem vagyok valami nagy híve a táp ház aljában való elhelyezésének, de akinek vízhűtése van, vagy azt tervez, annak (is) remek választás ez a ház. :C

Te is fiam, Bluetooth?

(#29) cowboy_bebop

cowboy_bebop
(őstag)

Ma rendeltem meg, erre itt a ph! teszt. :))

(#30) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Ebben az árkategóriában maradok a HAF-nál :K

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#31) wardred

wardred
(kvázi-tag)

Na ez a 10/10 nálam.

"Finally i'll be able to play a Crysis game without making my PC match the specs of the machine where God runs creation.exe on"

(#32) iSonic válasza Sicilian (#30) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

hát igen a HAF jobb árú..

(#33) cowboy_bebop válasza Sicilian (#30) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

Az nem ez az árkategória.

(#34) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

A legjelentősebb, hogy az acél vázat a mai divatnak megfelelően feketére fényezték.
<>
Maradjunk inkább a festették szónál. A két művelet merőben eltérő. Erősen kétlem, hogy a gépház bármely eleme átesett volna a fényezés teljes folyamatán. Persze marketingként nagyon jól hangzik, de irtózatos nagy baromság.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#35) Illusion1010 válasza Integra (#26) üzenetére

Illusion1010
(fanatikus tag)

Ilyesmire gondolsz ?

Trolling in the deep

(#36) cannibal

cannibal
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Mit gondoltok, ha ezt fektetve tudnám tárolni (szemből nézve jobbra döntve természetesen), akkor az nem árt esetleg a vinyóknak vagy a ventiknek? (csapágyazás)

(#37) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Kiváló kis házikó, és nagyon jól néz ki :) Bnőmnek most majdnem ilyet vettem, mert nekem is volt már a kistestvére, a sima Cm690-es, és arról is csak jókat tudok mondani, de végül egy jó ár miatt Haf 922-be költözött a szeme fénye.
A CoolerMaster mostanában csak jót ad ki a kezéből. Egyszerűen imádom! :) Csak így tovább! :R

A teszt is kiváló volt, sok mindenre kitért, és részletes volt, ahogyan azt megszoktuk :) Kár, hogy nem mértétek össze mondjuk a régi 690-essel, hogy lett-e újdonság, de arra úgyis itt az előző teszt, tehát le a kalappal, és köszönjük! :R

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#38) marcias

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

ATX méretben ennél jobb nekem nem kéne. Most már csak a mATX változattal adósok. :)

(#39) TonTomika

TonTomika
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kevesebb, mint egy hónapja nekem is ilyen van. Egyszerűen imádom! :) Egyedüli okosabb döntés a moduláris tápegység lett volna a kábelek miatt, de sajnos a pénz diktált. :)

Mindenkinek ajánlom aki megengedheti magának, én tuti nem fogok most jó sokáig házat venni... :)

A beszerzése viszont nem volt egy leányálom, noha nem tudom, hogy most milyen a helyzet ezzel kapcsolatban. [link]

Rögtön az alaplapi hangszóró mellett, és a ventillátor rögzítő stiftek felett található egy ilyen kis valami...arra már rájött valaki, hogy micsoda?

[ Szerkesztve ]

Roland Barthes: S/Z | Ingyen 2GB online tárhely: http://bit.ly/dxcnnF

(#40) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

kicsit elkésett a teszt, ez a ház már jó ideje kapható :K , mindenesetre szerintem is nagyon pozitív az hogy a VGA kapott támasztót mert a GTX275 twinfroz-t nem igazán tartja meg a leszorító a sima 690-ben :N

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#41) -Zeratul-

-Zeratul-
(őstag)

csak azok a lekerekített sarkok ne lennének :U
a klasszikus, szögletes formákat szeretem, persze nem tetszhet mindenkinek :)

Oracle Database Consultant, BME-VIK (remélem már csak néhány hétig :D)

(#42) rudi válasza TonTomika (#39) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A (szemből nézve) bal oldalfal biztonsági zárásához való szem, ha jól néztem. Nagyjából a táp magasságában ileszthető a ház vázára. Itt látható a neki kivágott vékony rés az oldalpanel hátsó élén.

(#43) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Valóban megéri az árát.

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#45) Gerisz válasza bucu (#7) üzenetére

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt a HDD kivevést nem értem. Az előző 690-ben is oldalra vannak a winyók.

(#46) rudi válasza D.Orion (#34) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tuti nem akkora baromság azért. Lehet hogy nem helyes, sőt biztosan nem az a fényezés szó használata, de nem kell bolhából elefántot csinálni. Vagy igen?

(#47) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Most Real Power 550-es tápot használtatok vagy Silent power 600-ast ami a képen van??

(#48) D.Orion válasza rudi (#46) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Nem csináltam belőle elefántot, csak ne írjatok olyat ami nem igaz. Ha erre a házra ránézne egy autófényező és azt mondaná neki a marketinges, hogy: Szép feketére fényeztük a házat, akkor a melós bizony körberöhögné és otthagyná. Fényezés és festés között van egy kis különbség. ;)

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#49) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Árban és teljesitményben a legjobb a többi drágább házrol ez nem mondható el.

(#50) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Háát. Maradok Ink a dragon haf 932nél. :R

De 23k ezért a házért nem pénz, az tény!:R

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.