Vág az esze: Victorinox Swissmemory

..a kezünkben

Vizsgálódásunk következő állomása a körömreszelő, melynek végén felfedeztünk egy picike csavarhúzót is, ami jól használható, ha nem szakadásig húzott csavarokat akarunk vele meglazítani. A reszelő a manikűrön kívül egyéb lehetőségeket is rejt, hardcore házmodderek még a verseny előtti utolsó pillanatokban is eldolgozhatnak vele kisebb anyaghibákat..

A kötelező felszerelések listája az ollóval folytatódik, ami rugós kialakítása miatt fél kézzel is könnyen kezelhető. Megfelelő adottságokkal rendelkező úriemberek körszakálluk igazgatására is használhatják. Számlakivonatok felnyitásánál elegánsabban alkalmazható, mintha egyszerűen csak kést rántanánk.

Egy apró műanyag fül tologatásával elrejthető vagy elővarázsolható - a már tényleg csak végszükség esetén alkalmazandó - golyóstoll. A bicska formája miatt kényelmetlen az írás; cserébe ez az instant toll sötétben is alkalmazható, a Victorinox logó lenyomására ugyanis piros led világítja meg az írásra szánt felületet.

Hirdetés

Konklúzió

A Swissmemory - ellentétben a korábbi Victorinox termékekkel - már egy másik, városlakó nemzedéknek készült. Ezt sugallja mérete és a felsorakoztatott funkciók is. Nem olcsó, bruttó 18.000 Ft-os árából vehetünk még több funkciót rejtő svájci bicskát, ergonómikusabb tollat, nagyobb kapacitású pen drive-ot és kulcslyukvilágító lámpát. De azokkal egy csapásra tele lennének a zsebeink, valamelyiket előbb vagy utóbb elvesztenénk, vagy pont a kritikus pillanatban hiányoznának. Arról nem is beszélve, hogy a Swissmemory-val a haverok előtt is villanthatunk.

Pozitívumok:

  • innovatív megoldások
  • sok hasznos funkció
  • eredeti svájci minőség

Negatívumok:

  • nincs sörnyitó
  • drága

Értékelés: ajánlott

BobMaster

A Swissmemory-t a SVED Rt-től kaptuk. Köszönjük!

Hirdetés

Azóta történt

  • Good RAM, Good Drive

    Már Magyarországon is kaphatóak a lengyel Wilk Elektronik DDR memóriamoduljai és USB-s pendrive-jai.

Előzmények

Hirdetés