- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
Aktív témák
-
petike.hu
csendes tag
A mikor lesz elérhető a vodafone-nál kérdésre VODAFONE ügyben az alábbit osztom meg mindenkivel:
Minnél többen hívják ezt a telefont keresve a vodafone ügyfélszolgálatát annál hamarabb lesz a teló a készülékek között.[/B
Tudom, hogy a függetlenítés 1 perc de azért csak jobb lenne előfizetéssel venni mint kártyásan és bizony az a 10-15k is sokat számít!Szóval telefonra fel!
Ja és ha nem vagytok vodások akkor is megköszönöm mindenkinek az érdeklődő hívását:
Telefonszám
1270 (Vodafone hálózatából, belföldről díjmentesen hívható)
06/1 288-1270 (normál díjjal hívható)
Ügyfélszolgálat e-mail: ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com[ Szerkesztve ]
-
petike.hu
csendes tag
válasz Glatius #20351 üzenetére
ZTE sales-es emberkével beszéltem telefonon és azt mondta vannak beszélgetések de ilyen irányból jövő szélre az mobilszolgáltatók jobban odafigyelnek és ha a NÉP gyakran keresi az ügyfélszolgálatukon kevesebb mint egy hét alatt tudnának szállítani Vodának is.
Én vagyok olyan naív, hogy higgyek neki[ Szerkesztve ]
-
petike.hu
csendes tag
válasz Glatius #20359 üzenetére
Hát Vodafone 845 kissebbet villant mint a ZTE Blade ez a 20k feletti hozzászólásból látszik, ha pedig valami bejövős és ezért aláírnak emberek szerződést akkor Vodának is megéri legalább annyiért adni mint T-nek.
Persze mivel nem vagyok pr-os sem marketinges ezért csak sz.v.sz.[ Szerkesztve ]
-
petike.hu
csendes tag
válasz Máté94 #20402 üzenetére
Hát nagyon remélem és mindenkinek qrva na UP aki megteszi, hogy rájuk csörrent és követeli tőlük
Új infó van lehettőség, hogy kérjétek, hogy e-mailben továbbitsa az ügyfélszolgálatos az igényt én most hívtam először őket, hogy szeretnék ilyet előfizetősbe és mondta, hogy továbbít egy emailt. Lehet nem is olyan roxx ez a kis vörös szolgáltató...
régebbi hsz:
Minnél többen hívják ezt a telefont keresve a vodafone ügyfélszolgálatát annál hamarabb lesz a teló a készülékek között.[/B
Tudom, hogy a függetlenítés 1 perc de azért csak jobb lenne előfizetéssel venni mint kártyásan és bizony az a 10-15k is sokat számít!
Szóval telefonra fel!
Ja és ha nem vagytok vodások akkor is megköszönöm mindenkinek az érdeklődő hívását:
Telefonszám
1270 (Vodafone hálózatából, belföldről díjmentesen hívható)
06/1 288-1270 (normál díjjal hívható)
Ügyfélszolgálat e-mail: ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com[ Szerkesztve ]
-
petike.hu
csendes tag
Gyerekek egy kérdés:
Hogy tudom megnézni egy user hozzászólásait, pl hogy keresek az általa írt kommentekre???
Köszi előre is a választ!
[ Szerkesztve ]
-
petike.hu
csendes tag
válasz Glatius #30887 üzenetére
Kedves Glatius:
ez a lock-unl*ckolásról konkrét infó vagy csak vélemény.....
mert hogy abban az apk-ban van reset attempts -> próbálkozások törlése opció isTöbbiek esetleg valaki bennfentes:
Előző tulaj túlbuzgó volt...
Ha lock-unl*ckkal visszazártam a telót akkor garim renben?Ami a romot illeti, kérdés az Android Gurukhoz:
csodazipről máshol olvastam, hogy nincs aláírva [link]
akkor most a csodazippes zárt állapot átmegy gariellenőrzésen T-nél?Ja és
kelzsoca:
Köszönjük a ROMokat és BIG Thumbs UPPPP!!!![ Szerkesztve ]
-
petike.hu
csendes tag
válasz tariattila #31420 üzenetére
Asszony pajtás már csak ilyen....
Az hiába az ember bütykölné... de ez nem hagyja!
Pedig bütykölni muszáj!
[ Szerkesztve ]
-
petike.hu
csendes tag
Kérdés pont a visszazáró progi utáni állapot és a soha nem nyitott állapot közti szoftosan ránézős megmodható-e dologra vonatkozik. /gondolok itt a csodazippünk alá nem írtságára is amit korábbi hozzászólásomban linkelt forrásból szedek csak és hangsúlyozom nem értek hozzá/
Azt a szenvedő szerkezetit nekie (Kritikus nyelvtanosoknak előre válasz: Azért szenvedő szerkezet mer szenvedtem vele, hogy leírjam mit is akartam )
Ja és api29 köszönöm a gyors választ!
[ Szerkesztve ]
-
petike.hu
csendes tag
Féltégla ez az LG de tetszik, hogy hasít... csajszi nagyon beizgult erre a telóra meg az sw bugokra
Köszönöm az infókat hát reméljük a legjobbakat. De én azért reménykedtem, hogy azzal az apk-val visszazárva resetleve az attempt-eket rendben lesz.
api29 a #31436 hozzászólásodban rendesen összegzed amin aggódtam
[ Szerkesztve ]
-
petike.hu
csendes tag
válasz energy_ #31451 üzenetére
Mint a pinty...
Többieknek is tanács:
El kellene azért legalább 1x lassan értelmezve olvasni a blogban leírtakat, akkor tudnád egyből használni.Ha csak gyorsan neki akarsz esni a csudazippelésnek a blogban leírt okok egyike miatt ("neked éép pont egy ilyenre van szükséged")
pl nekem ez a lecsípünk kicsi szabad helyet innen (system) átrakjuk ide (data):
EZ A "Csudazip2 avagy recovery telepítés+partíciós tábla átméretezés egyszerűen"Ez előtt azért odamásoltam egy általam kinézett ROM képfájlának zip-jét a microsd-mre hogy a csudazippek gyaluja után -ti. a particionálás ezen formája bizony eddigi meglévő struktúrák törlését jelenti- legyen majd mit felrakjak a particionálással együtt feltelepült recoverymmel a kártyáról-
Magyarul röviden nagyvonalakban:
1 (power+fel) Microsd-ről csudazip2
Helyzet: telód üres (kb. "Nincs rajta op rendszer") ,partíciók átméretezve, recovery ("kb. boot manager, pár plusz funkcióval") feltéve.2 (power+le) Recoveryvel ROM zip (kb. "op rendszer") telepítése Microsd-ről (alapból következik, hogy előtte tenni kell egyet ide, hogy legyen mit kiválasztani és telepíteni)
3 élvezkedni az új ROM mal
Capisce?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 20 éve regisztráltam
- OTP Bank topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kupon kunyeráló
- Házimozi belépő szinten
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest