- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Glatius
őstag
válasz Máté94 #34260 üzenetére
Azonos chipset, de a prociról szó sincs, és még videoproci is van mellette.
Érdekes, hogy a kínai gyártó egyelőre csak Amerikában akarja terjeszteni a telefont.[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Glatius
őstag
válasz vtommy #34273 üzenetére
* Qualcomm MSM7200A:
CPU: ARM11-es processzor, ez a család a v6-os architektúrára épülő, maximális órajele 528 MHz.
GPU: ATI Imageon
* Qualcomm MSM7225:
CPU: Megegyezik a 7200A-val. Egyes oldalak szerint a különbség, hogy míg előbbi 90nm-es gyártástechnológiával készül, addig az utóbbi 65nm-en.
* Qualcomm MSM7227:
CPU: Szintén ARM11-es processzor, maximális órajele 600 MHz
* Qualcomm QSD8250:
CPU: A gyártó híres Snapdragon családjának tagja, ARM v7-es architektúrájú, maximális órajele 1 GHz
GPU: ATI Imageon Z430
* Samsung S3C6410:
CPU: ARM11
GPU: Nincs róla hivatalos információ
* Samsung S5PC110:
CPU: ARM Cortex A8, (ARMv7 architektúra), maximális órajele 1 GHz
GPU: PowerVR SGX540
* Texas Insturuents OMAP3430
CPU: ARM Cortex A8, maximális órajele 1 GHZ
GPU: PowerVR SGX530A külön GPU is sokad dobhat a képességeken!
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Glatius
őstag
válasz Máté94 #34281 üzenetére
Az a samu ismeretlen GPU-val....
Nem dicsekednek vele, de többet tud mint szabadna, pedig nemCortexes.Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Glatius
őstag
Az sd kártyán létrehozott könyvtárban teljes szabadsággal hozhatsz létre egy csengó jelző ébresztő hangokat tartalmazó rekeszt, amik az első restart után megjelennek a menüben is.
Aggregátor[ Lehet, hogy megint egy kifutó szériával próbálnak nagyot akasztani? Olcsó húsból fogyasztható leveske..... egyszer már bejött.
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
válasz Luissimo #34299 üzenetére
Ha nem szeretnéd az egyes tartalmakat bevonni a médiakezelésbe, a könyvtárba tegyél egy
.nomedia
fájlt.
Névtelen, csak kiterjesztés.
Ebből tudja az android, hogy ott nem szabad turkálnia.
Egy üres txt fájlból létre lehet hozni pl. Total commanderrel.[ Szerkesztve ]
-
-
Glatius
őstag
A hosszú nyomás helyi menüjéből is be lehet tenni csengőhangnak, de nekem az nem tetszik. Az FC leggyakoribb oka, ha a program futásának valamely feltétele nem teljesül. Ennek oka lehet root jog hiánya, memória elfogyás és hasonló nyalánkságok.
-
Glatius
őstag
válasz Gyb001 #34307 üzenetére
Nem hülyeség, sőt!
Root joggal biztosan lehet beállítani az X et, csak szerintem piszkos körülményes... és egy jobb gyorsabb procival szerelt készülék kevesebbe kerül mint egy programozó....Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Glatius
őstag
válasz vampire17 #34310 üzenetére
A Blade is meg tudja jeleníteni a flash tartalmakat, de kínnal bajjal, szoftveresen. Amikor a Youtube alkalmazás fut fűt is rendesen. Ha ezt órajellel fedik le, kifelé mindegy...
-
Glatius
őstag
válasz vampire17 #34313 üzenetére
Hát igen.... lehet, hogy ez egy Blade-flash változat lesz, és hogy legyen különbség kicsit nagyobb a cucc.
Egyre inkább aggódom kelzsocáért....
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
válasz Hosiminh #34380 üzenetére
Akármilyen próbaverziót felrakhatsz újra, ha a ROM-ot is újra rakod. Havonta egyszer nem nagy érvágás, vagyunk itt néhányan, akinek heti 7 is volt
Pumika1975
Nem feltételezés, ígéret.
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
válasz ándrojid #34406 üzenetére
Egy megoldás lehetséges:fel kell rakni egy mindenevő ROM-ot.
Akkor esélyes, nem foglalkozik a HARDVERES szolgáltatói korláttal. (ha túl sokszor volt kinyitva visszacsukva, akkor akár vége is lehet)Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Glatius
őstag
-
Glatius
őstag
válasz mira72 #34668 üzenetére
Az a lényeg, mekkora a nemmindegy....
A helyzet az, hogy ezeket már a notebookokkal kell összehasonlítani... méretben egyre kisebb a különbség, érban még kevesebb, viszont még mindig nagyságrendi eltérés van a tudásban. Akár egy kis sorozatú tanulmányautó. Én nem nézem többe őket mint a paraszt a zsiráfot: Szép szép, de otthonra nem kéne.Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Glatius
őstag
válasz gordonfreemN #34818 üzenetére
Nem kell azért túlspilázni! A SE nem végezte ez azt a finomhangolást amit a séfjeink hónapok óta művelnek de nem olyan rossz az a vas, csak a gyári szoftver lett egy kicsit fatengelyes.
A Blade sem volt túl fényes szerszám mikor kijött.[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
válasz barnam_ #34900 üzenetére
Valaki ki tudná menteni az angolból és a magyarból is ugyanazt a betűkészletet és belinkelni ide? Bele szeretnék túrni, hátha van valami apró különbség.
istnag Természetesen van megoldás... de jó lenne, ha alapból lenne jó minden alkalmazásban: market, böngésző stb..
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
válasz #45553408 #34909 üzenetére
Szerintem nem az alkalmazás választás a te problémád. A beviteli mód kiválasztásnál ki kell jelölni az Anysoft-ot, és az Anysoft beállításai között is ki kell választani a magyar billentyűzetet.
-
-
Glatius
őstag
válasz Nohab61 #35135 üzenetére
A legnagyobb baj, hogy a jelek szerint nem tudjuk, hogy mi idézi elő a dadogást. A tesztelés az egyetlen módja annak, hogy biztosat tudjunk, de az ilyen szintű bugot csak a programozónak érdemes hosszú gondolkodás után próbálkozásokkal megoldani.
-
Glatius
őstag
válasz mira72 #35343 üzenetére
No igen.... van egy volt piacvezető mobilgyártó (nem akarom dícsérni a Nokiát) ami több készüléket is úgy szoftverezett fel, (pl. E-52) hogy alapbeállítás szerint csak akkor volt hajlandó wifit keresni, ha nem volt elérhető mobilnet szolgáltatás. A tesztnél ez akár hibának is tűnhetett, de ez végül is telefon, amit nem routerek mellett használ az ember, hanem mobilcellákban.... ami sokkal nagyobb szabadságot ad. A Wifi épp azt nem adja, amit a telefon megkövetelne...
-
Glatius
őstag
válasz Beleczkil #35394 üzenetére
Kelzsoca nem azt mondta, hogy abba kell belenyugodni, hogy szar, hanem hogy kínai... és ha nem működik, akkor a forgalmazó tegyen róla: javítsa, vagy cserélje!
-
Glatius
őstag
Jó reggelt!
Valóban termékeny topik... van mi olvasni
Off[SUP]2[/SUP]: Nagyon praktikus ötlet az 1. HSZ, ott a lényeg, itt meg az élet.... ;-)(
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
Az egyszerű megoldások könnyen elhitetik a kezdő felhasználóval is, hogy mindenhez ért.
A grafikus felület pedig könnyen winfos szindrómát okozhat, pedig itt nincs [CTRL+Z], és ha nem is végzetes az eredmény, mindenképpen kellemetlen, akkor pedig általában fikázás a vége.... az meg kinek kell?
Egyébként kulturált program, de azokat a dolgokat teszi (tenné) egyszerűvé, amit csak egyszer kell elvégezni...Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Glatius
őstag
válasz tpeti78 #35720 üzenetére
Ez könnyen lehet, koppgázon nekem is bántóan hangos, de nincs két egyforma fül, és nincs két egyforma Blade sem... nagyon nagy az alkatrészek szórása, az összhatás meglepően eltérő lehet. A gyári füles példának okádék... de legalábbis gyenge pont, tegnapelőtt kaptam egyet kipróbálni, kétségbeejtő volt az enyémhez képest. Egy jó minőségű fülhallgató sokat dob rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
válasz Tonchi #35726 üzenetére
A T-n nem múlik, európai még nincs 2.2-ből. A távolkeleti vas más, nem elég a fordítás.... és a fordítást sem a szolgáltatók csinálják.
somasz A Myphoneexplorer a te barátod.
[link][ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
válasz Tonchi #35732 üzenetére
Nem csak a Tré árul Blédet... egy angol, német, vagy francia rom fordítása sokkal egyszerűbb, mint a hardver és a szoftver összehangolása.
catroot A csodazip után 2 hónapot kellett várni a publikus változatra... mindenképpen túl sok, én akkor se várnám ki, ha ma megjelenne. Az FLB R8 HUN szerintem mindenkinek tökéletes, (örök hála kelzsocának) egy új fonttal a szépséghiba is eltűnt.
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
válasz kelzsoca #35949 üzenetére
Ismételt köszönettel egy kérdésem lenne: az FLB R8 -on a Miren böngésző nem hajlandó megnyitni a Youtubeos videókat, lejátszhatatlannak minősíti. Van ennek beállítási lehetősége, vagy csak a Miren nincs még felkészítve a 2.2-re? (Az gondolom érdektelen, hogy magyarított...)
-
Glatius
őstag
válasz Artika #35995 üzenetére
Köszönet érte, de ez megvan... nem megoldást, hanem okot kerestem, kíváncsi voltam, hogy ezy a Miren bugja, vagy az FLB R8-é.
3.0.0.5 ös recowerym van fenn, de már látok ...6-osra is utalásokat. Kompatibilitási okok miatt mikor szükséges frissíteni?
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
válasz spence225 #36077 üzenetére
Az anysoft keyboard kell neked. A recoweryvel kapcsolatban nem az a kérdés hogy lehet-e cserélni, hanem hogy kell-e. Még nem tudom, hogy a 2.3 mivel fog fölmenni... addig pedig marad az flb r8
Luissimo
Ez olyan lehet mint a fül probléma, ha halk a készülék. Nincs két egyforma vas. Az a legszarabb, hogy van amelyik működik, de harmatgyenge...
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
válasz dragon1993 #36089 üzenetére
A porosodás hiba, bárki bármit mond. Ha nem hajlandók javítani, akkor azonnal a fogyasztóvédelemnél kell tombolni: semmi közöd a technológiához a készüléknek két évig jónak kell lennie. Pont. Ha ez csak cserével lehetséges, azzal a gyártónál kell nekik reklamálni.
-
Glatius
őstag
válasz Jama85 #36143 üzenetére
Nem sikerült belinkelned semmit, de ne is erőltesd, amire itt felbujtasz, az wareztevékenység, ami károsan hathat a fórumon való maradásod időtartamára....
Ha pedig mégsem az, akkor minek kellene másét használni?
És különben is semmi köze a blédhez, ez a szoftveres topikok valamelyikébe való....
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
válasz djkrisz1 #36146 üzenetére
Én az alkalmazások megosztásáról beszéltem.... természetesen az ingyenes tesztelés nem varez.
rexaly
Az üveget sikerült megkarcolni? az azért gáz.... homokszem? porcelánszilánk?
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
válasz Sztlaci #36216 üzenetére
Nekem akkor duplázott számot, amikor a myphoneexplorerrel feltettem a mentést, aztán - csak a matket miatt - megcsináltam a gugli fiókot és nem lőttem le időben, leszedte a nyomorult onnan is. Hogy miért, rejtély.
Billentyűzethez
Nem tudom miért, nekem tökéletesen megy az AnySoft magyar:
Frissen letöltött fonttal még a nyilak is a helyükre kerülnek.Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Glatius
őstag
válasz d@minator #36247 üzenetére
A beállítás azzal kezdődik, hogy egy szövegbeviteli ablakot megnyitsz, és hosszú nyomással előcsalod a beviteli módot, és kiválasztod az AnySoft billentyűzetet.
Ezután kell megnyitni az AnySoft beállítását: parancsikonról indítva. A billentyűzet kiválasztás alulról a második pont. Ha telepítve van a magyar kiosztás, akkor itt kétféle angolt, és ötféle magyart találsz. Csak egynél maradjon pipa, mert ahogy megfigyeltem alapértelmezésben a legfelsőt használja.(#36353) Lenry
Figyelembe veszik a dominós múltat is, ha azt a számot változtatod előfizetésessé. Új kártya vásárlásával nem tudják folyamatosan kezelni.[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
Egyféleképpen lenne megoldható: Ha egy program átállítaná az USB töltőcsatlakozás flagjét, így nem pihenne le teljes mértékben a készülék. Hátránya, hogy ez nem csak a kijelzőmeghajtó programot veri át, hanem az egész készüléket. A kijelző vezérlés átalakítása pedig komoly programozói feladat, és a hozzáértők most nem az elavult 2.1 vagy a hivatalosan meg sem jelent 2.2 fejlesztésén dolgoznak, hanem a készülő 2.3 használhatóvá tételén, úgy tűnik, erre érdemes energiát fordítani.
-
Glatius
őstag
válasz bodoraudio #36387 üzenetére
Moderátori beavatkozást igényel. ;-)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest