-
PROHARDVER!
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
Topikgazda
Nem. Az MP4 egy hordozó-szabvány (nem tudom a szakszót), ami képes bármilyen képi és audiósávot tárolni. Ha ügyes vagy, belegyúrhatsz divx-et is mp3 hanggal. Az MPEG-4 a gyárilag hozzátartozó kodek, de senki nem használja, mert béna. Újonnan az mp4 egyet jelent a H.264 / AAC vagy Vorbis kombóval.
Ebben az amatőr cikkben amúgy mp4-et jelent A YouTube H.264 / AAC-t használt régebben, de a hangot kezdik átvinni Vorbisba.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Murphistic
aktív tag
Amit korábban linkeltem, ott eleve az MP4 az ajánlott konténer. Jó, hogy gységes a magyar és az angol súgó .
Sőt, a Youtube az MKV konténert is probléma nélkül kezeli, ami a kedvencem, mert nyílt a dokumentációja, így ami kezeli, az általában jól kezeli.
Szerk.: még annyit, hogy a Youtube nekem elég mindenevőnek tűnik. Bármit megeszik, csak videó legyen benne (ezért vannak kiemelve a különféle projektfájlok a magyar nyelvű súgóban, mert azok nem tartalmaznak videót )(#2119) VoidXs
Az MPEG4 nem lehet béna kodek, mert olyan nincs (ha már szőrszálat hasogatunk) . A korábban szabványosított MPEG4 kodekek manapság már ugyan nem elég hatékonyak,de a H.264 is MPEG4 szabvány (MPEG4 part 10).
Az megint más tészta, hogy sima MPEG4 alatt mindenki a Divx, Xvid kodekkel készült videókat érti, bár azokkal is lehet HD videót készíteni...[ Szerkesztve ]
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Politika
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Óra topik
- Autós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest