Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Vagy csak simán megunta, mint én anno.
Más: Hú Srácok, kicsit kezd elegem lenni a Windowsból. Nem tudom, h Ti hogy vagytok vele, de én nem keveset szívok miatta. Mind a laptopomon, mind az asztali gépemen. Pedig egyik sem filléres cucc. Én alapvetően kedvelem a Microsoft-ot, tök jó például az Xboxos projektjük is, de az szégyen, h nem tudnak összerakni egy stabil oprendszert. A világ összes pénze az övéké, simán alkalmazhatnák a világ legjobb informatikusait, de ők úgy tűnik, h szarnak az egészbe.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Az emelet 5GHz lefedésén túl a cfw support hiánya lett az 58u veszte és a hirtelen csere oka. Végül műhely router lett a sorsa meg húzom vonom.
MasterMark Köszi! Végre rájöttem mi az a két kerek cucc amit 80-100 hallgató 2 sec alatt szokott reggelente legyilkolni a nagy előadóban! Sose láttam fel addig.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Volt mobilnet + app, browser... de konzolról kellene.
Próbáltam:
Mobilnet megosztva telefonon VPN és box a mobilhotspotra rakva. Unexpected XToken Fetching error.
Mobilnet / WiFi
Gépen TunnelBear, az etherneten engedtem a netmegosztást a box számára de az meg nem akarodzik kijutni a netre.... DHCP hibára sír pedig kap címet.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Közben 36-ról visszaugrott 50 dodora. WtF.
Ha megkaptam az egyetlen cpatos kulcsot lemegyek spárgába.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Ami elmeséli, hogy xbox.com, account link, redeem a code és mennie kell.
A kód meg még VPN-en gépen is kivágja, hogy konzolon próbáljam meg beváltani.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Biztos vagy benne?
Hárman próbáljuk/tuk beváltani innen a topikból és sehonnan senki nem tudja.Ergo reklamáljam meg mert maga a kulcs a szar és azért nem lehet beváltani?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Mielőtt csuvicsuva megint elemzi a képet se csatt, se egyéb nincs elrejtve és azért nem merült semmit a telefon mert Qipadon van tárolva.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
mike1334
veterán
Köszi! Hátra döntve milyen? Tartós, nem recseg? Az értékeléseknél panaszkodnak, hogy döntve nem az igazi. (176cm/72kg vagyok, ha ez számit, volt aki 140 kilósan panaszkodott a székre..).
Amúgy első blikkre ezt néztem ki, a lábtartó miatt. [link]...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Micsurin
nagyúr
Hmm köszi nézünk akkor két hasonlót. Én is meg anyám is rettentően sokat ülünk mióta itt a HO meg az Home-egyetem.
Napi 5-8 óra még szünetekkel is gyilkos pedig nem vagyok épp túlsúlyos vagy puhány de mindenem is fáj hiába a heti 3-4 edzés és rendszeres séta.
-
mike1334
veterán
-
-
l.skywalker
félisten
-
mike1334
veterán
Nekem 658
Az az egy topik, amit nem tudok naprakészen követni.Más: megrendeltem egy Lenovo M8 FHD 8 colos tabletet és egy ipega 9167 kontrollert. Tablet elvileg ma jön meg, a kontroller meg jövő hét elején mehet majd az xbox switch edition
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Micsurin
nagyúr
Beleolvastam..., eddig azt hittem csak a PS topik idegesítő a számomra... de már nem csak az.
HZD-t meddig lehet behúzni? Böngészőből is belehet?
SS-t sanszos, hogy elhozom köszönöm!(One játékok mehetnek úgyis külső SSD-re vagy HDD-re a belső meg elég 1-2-3 címnek kb attól meg nem szoktam többet pörgetni egyszerre, a HW időtállóságát meg majd meglátjuk, a One S szintet ha tudja 4 év múlva is nekem már megérte. ) Haver jó arc volt azt mondta nyárig nem hirdeti úgyse szóval rágózzak rajta nyugodtan. Kicsit vicces ilyen téren a 22 és a 35 éves barátsága... sose akarja éreztetni, hogy anyagilag és életvitelileg nagyon messze vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest