- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
nofi
addikt
válasz adalbert1 #14362 üzenetére
Igen, úgy tudom akkor mindenki jobban szimpatizál veled. Pl. mikor haverkodsz nem mindegy, hogy 2 lépésből, vagy 3-4 ből kell meggyőznöd a "jófejségedről".
Sajnos szerintem ezt a részét elszúrták a fejlesztők. Nagyon hirtelen következett be és ha nem figyeltél a dialógusnál akkor megszívtad. Nekem pl. megvolt a pénzem, mert előtte csináltam meg minden szálat, de egyszerűen csak véletlenül tovább nyomtam.Xbox GT: nozsolt
-
Djuree
félisten
válasz adalbert1 #14362 üzenetére
spoiler fable 3:
korlátlan pénzt lehet szerezni, ha van egy kis pénzed mindig megveszed és bérbeadod a házakat. én kiadtam bérbe pár drágább házat, úgyhagytam a gépet és mire hazajöttem melóból volt vagy 10 millám a végére már a játék minden megvehető ingatlana az enyém volt, 5 percenként vagy 200k jövedelmem volt
ami jó még az a 3. (4.?) szintű gitározás, könnyű, aránylag gyors és elég sokat hoz...
arra már nem emlékszem hogy mi van ha elég pénzed van a kincstárban a végén[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest