Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz whitezo88 #51259 üzenetére

    Annak idején az attunmenteket azért vették ki, mert így a guildek kénytelenek voltak régebbi raidekbe visszajárni, hogy meg tudják csinálni ezeket az újabb tagoknak, altoknak, rerolloknak. Illetve emiatt nagyon nehéz volt a kieg vége fele bekerülni újként egy guildbe. Továbbá annak idején HC instákat se volt olyan triviális farmolni, ami ugyancsak nem volt előny az attunementhez.
    Ezek a problémák viszont azóta teljesen elhárultak, hisz LFR-ben is meg lehetne ezeket csinálni, és 5 fős instákba is könnyű lejutni. Szóval szerintem jó lenne visszahozni ezeket, mert adtak némi hátteret az instáknak. Jelenleg ha valaki 5.4-ben kezdi el a MoP-ot, akkor friss 90-esként be tud menni SoO-ba némi timeless farmolás után. És ötlete se lesz, hogy mit is kezdünk Orgrimmarban, amiker elvileg a kieg Pandariaról szól, hisz nem is látott semmi mást mire elérte a 90-et.
    A ress gear viszont nettó hülyeség, csak agyatlan farm. Esetleg úgy látnám értelmét visszahozni, hogy extra bossokhoz kelljen (Algalon-szerű, content végi plusz bossokra gondolok). Bár akkor is kéne valami a ress helyett, mert ugye azóta olyan nincs már a játékban.

    Elite mobos helyeket ahogy írod is, azért szüntették meg, mert a kis szintű helyeken, főleg a kevésbé népes szervereken alig volt ember és így nem lehetett rájuk csapatot találni. A cross-realm zóne-okkal, és az összevont szerverekkel ez az akadály is elhárult, szóval ennek a visszahozását is támogatnám. Jó volt az, hogy volt némi veszélyérzet a világban, és volt olyan helyek, ahol óvatosnak kellett lenni és nem csak berongyolni középre, és azon gondolkozni, hogy 3 vagy 5 mobot lehet behúzni egyszerre.

Új hozzászólás Aktív témák