Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sutyerák007

    senior tag

    válasz Hansomester #28827 üzenetére

    Szia!

    Német csatahajó, Amcsi dd nem rossz kezdésnek.
    Amcsi DD lőni is jól tud illetve a torpok is hatékonyak. Jó kis ág azon nyugodtan menj tovább jó hajók vannak arra. Német csatahajók is jók kezdőknek mivel a citadella szempontjából meg bocstátóbbak mint mondjuk egy japó. Másodlagosuk is jó. Néhol mondjuk az lövegük nem feltétlen az igazi de összességében nem rossz hajók.
    Festést, zászlót szerintem ne pazarolj el a kis szintű hajókra. Gyorsan megvannak illetve lehet jól jönnek majd azok később. Nyilván alap festést amit creditért lehet venni azt tegyél fel ne legyél saját magad ellensége.
    Zászlókat majd látod hogy mennyi van, hogy gyűlik. Érdemes okosan beosztani főleg azokat amik xp-t vagy creditet adnak. Tartogass belőlük a nagyobb hajókra is. Javitó, repülő, hp töltő amikor van rá keret érdemes a drágábbat használni, ne azon menjen el a meccs, hogy spóroltál amikor nincs értelme.
    Kapitány kiosztásokat találsz a topic összefoglalójában. Kezdésnek tökéletesen megfelelnek aztán majd úgyis kiosztod magadnak ahogy a legjobb. Moduloknál is van olyan ami jobb mint a többi. Felrakok neked 2 képet ahogy nekem van kiosztva a német csatahajónál illetve az amcsi DD-nél. Nyilván nem biztos hogy ez a legjobb de nagyon mellényúlni nem fogsz... Amcsi DD Német BB

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák