Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _ocsisajt

    őstag

    válasz reelc #1147 üzenetére

    Köszi! :B

    Nekem is voltak jó karijaim Grim HC-ben, ezért is van elég sok XP-s poti, Merit token meg jó pár cucc a ládában, sőt Lokarr-os gear is ki van/volt farmolva. (Csak HC-n, kb 50-60 után már Lokarral rezeg a léc) :DDD

    Egy dolog, ami fárasztó nagyon, hogy az új karival tulajdonképpen kicsit irányítottan "rá vagy kényszerítve", hogy main kampányt csináljad meg, mert úgy lesz elérhető minden kontent. :( Igaz, elég elmenni unlockolni a kieges riftezést act1 után, meg ott a krucizás (level 2X-ig Devot farmolni jó, csak level1 'vévekkel), de akkor is...Jó lenne, ha kampánytól függetlenül lehetne roamolni full a main mapot level1-nél is Merit*** és küldetések nélkül is. Semmi sem tökéletes. :)

    ***Igazából ugye Merit is csak az ultimate-t nyitja ki, normalon és eliten minden teleport ugye fel van fedezve, de ultimaten, meg MEGINT végig kell járnod... Griminternals map teleport pontok rulez :P Összes srájn, meg fontosabb MC POI-k be vannak rakva, csak végigugrálod őket új karival... :P (csak az meg, olyan "cheat" szagú)

    [ Szerkesztve ]

    tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

Új hozzászólás Aktív témák