Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyó bá'

    nagyúr

    válasz ΞΔGLΞ #96160 üzenetére

    Nekem nem sok panaszom lehetett a WP-re sem. Nem vagyok és soha nem is voltam "poweruser", csak mezei felhasználó. A 4 db WP-s telón összesen nem nyomtam 5x HR-t, azt a másik fajta (PC-s, már elfelejtettem a nevét is) újratelepítést pedig soha nem kellett használnom, pedig jó darabig insidereztem is a 920-on, puszta kíváncsiságból. :B

    Váltani akartam, mert pár számomra szükséges (-nek vélt) alkalmazás soha nem készült el erre a platformra, a meglévők meg kezdtek hasznavehetetlenné válni. (A Térképek egy nyár eleji frissítés óta nem jó nálam, egyszerűen rosszul tervez! :Y Mintha bizonyos [fő] utak darabjait felszedték volna, óriási kitérőkkel (150 km-es, általam jól ismert és használt útból tervez 300 km-eset, tökön-babon, mellékösvényeken keresztül. Érdekes, mástól nem olvastam ezt a hibát, nálam meg azóta sem oldódott meg).

    A telefonom saját topikjában egyébként sokkal többet szívnak-sz*pnak-káromkodnak a topiklakók, igaz leginkább maguknak keresik a bajt: sz@rrá rootolt, ROM-olt telefonokon jön a mindennapos boot-loop, a napi kétszeri újratelepítés. Aki nem b@szogatja, annak meg simán működik minden. Érdekes, nem? ;]

    Amúgy a 40 ezer forintos, de szintén fémházas kínai "kacattelefonomon" imádom az ujjlenyomat-olvasót, de nagyon hiányzik például a Lumia 650 duplakoppos ébresztése / elaltatása. Szóval ott sem minden fenékig tejfel.

    Navigációból megvettem rá a fizetős Sygic-ot, az eddig rendben van (egyetlen egyszer használtam).
    Levelezőből maradtam a Microsoft-féle Outlooknál, annak hibája, hogy az importált névjegyeimből eltüntette a fényképeket. Az OTP banki alkalmazás egyértelműen sokkal jobb / kényelmesebb az Androidon.

    A "Stock" android amúgy nem tetszik, viszont a Sziámiau-féle MIUI-t rögtön a szívembe zártam.
    Az élő csempék viszont hiányoznak, a widgetek meg nem sok programhoz elérhetők, szerencsére pl. az Időképhez igen. Az tetszik.

    [ Szerkesztve ]

    Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

Új hozzászólás Aktív témák