Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Lehet valahogy "távvezérelni" egy halott érintőképernyős Lumia 520-at?

    Nem igazán értek a Windows Phone-hoz (jó ideje csak Android-os telefonokat használok és azt adok a családtagok kezébe is). Most hozzám került ingyen egy törött kijelzős Lumia 520 (elhoztam egy ismerőstől, mielőtt kidobta volna a szemétbe, miután leesett és berepedt), ami nem érzékeli már az érintést, gondolván, hogy PC-n keresztül talán rá lehet bírni valami hasznos feladatra, amihez egy repedt kijelző is elég jó (ilyen szempontból nem is vészes, nem szilánkosra repedt, csak hosszában), de hamar rájöttem, hogy ez nem Android-os telefon, nincs ADB interfész, így itt le is ragadtam.

    Konkrétabban arra gondoltam, hogy adok neki fix tápáramot és 24/7 futhatna a kijelzőn egy RTSP video stream a kapu felé néző kameráról (ami most csak hedless rögzít), hogy az emeleten is lehessen látni, ki csengetett be. (Tudom, hogy létezik ilyesmire cél-hardware, de tizen-huszon-ezrekért már közel sem olyan jó ötlet, mint kvázi ingyen - így egy táp kéne csak mellé, ami befér egy konnektor/kapcsoló dobozába...)

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák