Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Black Smile

    csendes tag

    Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. Édesapámnak vettünk egy Nokia 730-at, ami eleinte gond nélkül csatlakozott az otthoni wifihez, de egy ideje már nem. Csatlakozás helyett csak annyit ír ki, hogy "Nem válaszol a wifi hálózat. Próbálkozzon újra később." Minden más androidos telefon, táblagép és iPhone gond nélkül csatlakozik. Angol fórumokon szintén panaszkodnak erre a hibára, ott javasolták, hogy a routert g-módba kell állítani, de ez sem segített, még mindig nem csatlakozik.
    Megpróbáltam újraindítani a telefont, de alig akart bekapcsolni. Rezgett egyet, megjelent a Nokia majd a Microsoft logó, majd kezdődött újra ez a folyamat. Kivettem az akkumulátort, visszatettem, de csak rezgés, Nokia felirat, MS logó, újra és újra, rengetegszer. Aztán egyszer csak bekapcsolt... :W
    Mi lehet a gond? Van valami ötletetek a wifi-gondra és az újraindulásra?
    Bónusz, hogy a töltője sistergő hangot ad... ez normális?
    Gondolkoztam, hogy az androidos telefonomat egy Nokia 830-ra cserélem, mert mindenütt azt olvastam, hogy a WP milyen megbízható és stabil, ezért javasoltam édesapámnak is de a mai események hatására kicsit megrendült a bizalmam a márkában.

Új hozzászólás Aktív témák