- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Holnap nem melózok és azt hiszem megfogalmazok egy fasza kis emailt, amit tele fogok csatolni speed test-ekkel, meg a szerződésemmel, hogy mit ígértek benne és azt nem kaptam meg. Bele írom még azt is, hogy kevesebb, mint 1 év alatt 3-szor hívtam ki őket szerelni és egy hétig net sem volt, naná, hogy akkor mikor nem melóztam. Azt a végére odaírom, ha nem csinálnak, vagy kínálnak fel valami vonzót kilépek bünti nélkül, különben felkeresem az itteni fogyasztóvédelmet.
Most épp mobilstick-es neteket nézek. Korlátosak igaz, de mivel nem torrentezek, letojom, meg jobbak sebességben. Mármint jobbnak azt nevezem, hogy stabilan hozzák a sebességüket, ami általában olyan 2-7 mega le és 2-4 fel közt van. Vannak már 4G-s stickek is azt hiszem, de azok marha drágák.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Bakker most cserélték ki a vízórámat és egy Lumia 820-on kellett aláírnom a faszinak
Mik nem vannak.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Bakker enyhén túl árazták a kicsikét: [link]
-
legiaap
félisten
Egyik facebookos ismerősöm felhúzott. Dánia fővárosában lakik és Telenoros mobilnete 52 MB le 15 MB fel.
Ilyet mobilnettől még nem láttam.
Én meg örülök ha a 5 MB-t megüti az enyém... (jó persze 3G-s, de akkor is)
4G-vel itt kb. 30-35-el tudnék netezni.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz marcusa #20981 üzenetére
Itt UK-ban már a csapból is Lumiák meg Microsoft folyik. Szinte minden reklámban lenyomnak egyet, meg az itteni barátok köztben is csak Lumiák vannak.
No meg GS4 és az iPhone 5 fényképezőjét dicsőítő reklámok.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Naná, hogy jövő hétvégére kaptam offo-t, mikor nincs forma 1.
A mairól is lemaradtam, de nem is bánam az eredményt elnézve.polonic Nálunk van vagy 8 nagy mobilszolgáltató, na abból egy tudja a gyors netet. Horror áron, ráadásul beltérben meghal az egész, mert nuku térerő. Most a nyáron fog csatlakozni a saját szolgáltatóm, na kíváncsi vagyok ők mit fognak alkotni. A net miatt amúgy a pokolba kívánom ezt a szar szigetet.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Asszem kezd meghalni a Radarom akkuja. Akkukímélős üzemmódban 15 órát bír úgy, hogy a 15 óra alatt 1 órát ha nyomkodom.
-
-
legiaap
félisten
Engem egy a correctman a 920-as topikban totál kiakaszt. Átesett nagyon a ló túloldalára. Hányszor nekiálltam, hogy reagálok neki, de mindig inkább kitöröltem es nem írtam.
Crymachine meg legiayaa vagyok számára.
Az aláírásom ismét megállja a helyét.woland_y2k: Nézd, engem már totál túllőt azt hiszem. Nem rég még védtem is a 920-at. Ilyen stílusban meg sosem írtam oda.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Ez nagyon jóóó: [link]
-
legiaap
félisten
Na ma megvolt az első Apple store-os élmény...érdekes, hogy ugye lehet olvasni, hogy nem igen megy most a szekér nekik, de lépni nem lehetett a boltban.
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
Na ez nekem még mindig kínai. Csak egy egyszerű építőmérnök vagyok, nem értek az ilyenhez.
-
legiaap
félisten
Imádom a 920-as topikot
-
legiaap
félisten
válasz Oppenheimer #21669 üzenetére
Agyára ment a meleg.
-
legiaap
félisten
[link]
Hmmm, várható volt.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Más:
Na ezért a telefonért visszamennék droidra.
[link]
Majdnem ugyanakkora a fizikai mérete, mint a 920-nak, de a jócskán faragtak a szélekből, mert 4,7 lett a kijelző.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz Psychonaut #22494 üzenetére
Rég lettem már emlegetve
Nem tudom mi lelt, de ma ajánlottam valakinek egy Lumia 520-at. Biztos front van.
-
legiaap
félisten
És akkor mi van Hulk-kal meg Wolverine-vel?
Azok is bitangok.How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Projektor topic
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest