Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pc360

    addikt

    válasz #71043776 #80621 üzenetére

    Azért, mert a lemezkarbantartónak pedig a szoftverekhez nincs köze. Mondom, egyik a rendszerhez való, a másik meg főleg a progikhoz. Nálam pl. úgy van beállítva, hogy csak az általam meghatározott sütiket hagyja meg a böngészőben, amúgy sokmindent kisöpör. Ez mindenképpen hasznos funkció, mert egy gombnyomásra megoldott, és nem kell ezért külön, a böngészőben állítgatnom a funkciót. Főleg, ha többet is használok egyszerre.

    Ezen kívül természetesen nem életszükséglet a program, de a GB-ok felhalmozódása ellen kiváló, ugyanis nem csak a böngésző termel hosszútávon fölösleges cache-t, hanem egyes programok is, amikben nincs öntakarító funkció. A sima, CCEnhancer nélküli CCleaner nem fog problémát okozni, semmi olyanba nem töröl bele, ami problémát okozna.

    Különben sem beletörölgetésről, mint valami meghatározatlan cselekedetről van szó. Tisztán, és egyértelműen beállítható, hogy mit kívánsz eltakarítani. Sokan úgy vannak vele, mivel valahol hallották, hogy sok ilyen tool-t nem érdemes használni. Igen, ez valóban így van. Viszont a hasznosakat érdemes kiemelni, ezek pedig az említett darabok. Plusz a takarítás témakörébe még beleesik a GeekUninstaller, de azt is kitárgyaltuk párszor.

    Próbálj érveket felhozni ellene, ha már ostorozni kívánod! Az, hogy te nem tartod jó dolognak, a rálátásod hiányát jelzi, és semmit se jelent.

    [ Szerkesztve ]

    Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

Új hozzászólás Aktív témák