Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sztlaci

    aktív tag

    Az Microsoft SQL server az szükséges a win10 részére?
    Kettő is van 64 bites és sima. Vagy valami hozta magával, ami esetleg már meg sincs.
    Valamitől lelassult boot idő, 7-8 sec ről 15-18 másodpercre nőtt.
    Keresem mi települt mostanában és ezt írja október eleji telepítésnek.
    (Vagy win frissítés okozhatja a lassulást?)
    Vírust két vírusirtó sem talál.
    Avast van alapban, NOD online kereséssel lett elindítva, mondjuk érdekes, mert nincs a telepített szoftverek között, sehol nincs nyoma, hogy indulna a géppel, de egy hónap után rákérdezett, hogy akarom e futtatni, mert egy hónapja futott utoljára. Amikor futtattam, először, kérdezte, hogy akarom-e havonta ellenőrizni a gépet, igent választottam, csak akkor mért nincs nyoma, hogy valahol figyel a háttérben?
    A rendszer visszaállítást próbáltam korábbi időpontra, (eldugták, nem véletlen, mert kaki.), telepítések előtt beugrik, hogy visszaállítási pont létrehozása, de csak az utolsó marad meg, így nincs több időpont lehetőség. Kértem a visszaállítást, de az írta, nem történt a gépen változás, igaz a Skype az eltűnt, az neki nem változás?? Újra indításnál meg feldobja, hogy nem tudja indítani, mert nincs a megadott helyen. Régebben volt olyan választás, hogy törölje, a kulcsot, most csak ok gomb van és minden újra indításnyál bejön az ablak.
    Feltelepítettem a Skypot, újra, el is indul, de a nem találja az indítás helyét is megmaradt.
    A feladatkezelő indítás fülön kettő van az egyiket letiltottam, így nem panaszkodik, de hát nem ez lenne megoldás? Telepített programok között is csak az új telepítés látszik.
    Azért lehetne még kicsit toldozgatni, bár már itt az újabb dizájn :N (a Win11).
    Esetleg hogy találom meg a hibás Skype indító kulcsát. Gondolom a 11-es telepítése, frissítése is átemeli a hibás indító kulcsot, a probléma megmarad??

    Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD

Új hozzászólás Aktív témák