- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
A servicepack ugyanazt csinálja, mint a frissítőkeddi aprócska frissítés: kicseréli a hibás kódot - és nem mellesleg, ha nincs eleve a telepítőbe integrálva, jókora lepucolandó adathegyet hagy maga után.
"kész" oprendszert konzumer gépre nem fogsz kapni. Se most, se a nem-túl távoli jövőben. Talán egy F16-os vezérlőrendszerére mondhatjuk, hogy "kész van" és nincs szüksége frissítésekre, de egy dinamikusan fejlődő hálózatra (=internet), folyamatosan változó igények kiszolgálására készült heterogén gépparkra emberileg lehetetlen "hibátlan" kódot írni.
Reinstall: lásd fenti példám a win7-tel. 4év munka során egyetlen alkalommal se kellett. 8.1-et is akkor raktam újra, amikor alaplapot+VGA-t cseréltem az asztaliban.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
netpeti98
addikt
A lemezkarbantartóval tudod pucolni az ideiglenes frissítési fájlokat (Lemezkarbantartó->Rendszerfájlok törlése ablak alatt találod a Widnows Update - törlés lehetőséget)
Lásd GoodSpeed kolléga képeit: [link]Ha ezeket kitörlöd nem fog hízni a rendszered számottevően.
Szerk.: a túl sok hangulatjel használatát (pl.. sormintának használod őket) az oldal alapelvei is tiltják.
[ Szerkesztve ]
-
saby97
tag
Win XP mellé felraktam a 8.1-et, de amikor net nélkül maradt, random rebootolt a 8.1, ezert újraraktam megint, ugyanazzal az usb telepítővel, mint előzőleg, a 8.1 partícióját formázva, mégis mikor a telepites a hdd-rol folytatódna, kiirja, hogy váratlan újraindítás vagy varatlan hiba miatt újra indul.
Fogalmam sincs miért csinálja ezt... Az rendszer legális, a pendrive-ra a biztonság kedvéért ujra rádobtam a telepítőt, de ugyanez van.
Arra gondoltam hogy a boot menü lett elcseszve, de az xp szépen boot-ol, ha az van kiválasztva.
A segítséget előre is köszönöm!
-
t72killer
titán
Az energiagazdálkodási beállításokat (beleértve a hibernálás tiltását) el lehet menteni valahogy, hogy másik gépen egy klikkel mindent beállítson? Esetleg telepítőbe is be lehet tenni egy ilyen konfig-fájlt?
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Zotya84
őstag
válasz t72killer #66315 üzenetére
Nézegesd végig ezt, szerintem tudsz belőle kreálni magadnak egy megfelelő batch file-t...
Unattendbe meg valahogy biztos valahogy be lehet tenni, de 7 óta nem nagyon foglalkozom Unattended dolgokkal.
[ Szerkesztve ]
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
törölt tag
"A frissítés elvégzi a Windows ügyfélelégedettséget javító programban szereplő Windows-rendszerek diagnosztikáját annak meghatározása érdekében, hogy kell-e számítani kompatibilitási problémákra a legújabb Windows operációs rendszer telepítése során. A frissítés segít, hogy a Microsoft és annak partnerei megfelelő kompatibilitást biztosíthassanak azoknak az ügyfeleknek, akik a legújabb Windows operációs rendszert szeretnék telepíteni."
2014. júliusi kompatibilitási frissítés a Windows 8.1 és Windows 8 rendszerekhez
-
YM
senior tag
Windows 8.1 alá nincs Visual C++ 2010 runtime?! Hogy fog így működni a Doom3 a gépemen ??
-
félisten
-
YM
senior tag
válasz szabonagyur #66323 üzenetére
Játszós gépemen nincs net, így felraktam pendrive-ról, települt, de ugyanúgy nem jó. Win7-es a cucc.
-
félisten
-
senior tag
Mostanában megint azt csinálja a gépem, hogy amikor csatlakoztatom a pendrive-t, nem lehet használni az egeret. Ez csak egy adott aljzat esetén történik, az egér adaptere mellettinél. Ha a billentyűzet van oda dugva a helyére, ugyanez a helyzet: 1-2 hónapig nem csinálta, most megint ez van. Mitől lehet? Win7 alatt ilyen nem volt.
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
sziku69
őstag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy jó helyen járok. Van egy kis problémám.
8.1-et használok.
Tegnap letöltöttem egy winamp telepítőt a winamp oldaláról. Utána az Avast, amikor a Chrome-ban, vagy az Explorer-ben új lapot nyitottam meg, feldobott egy ablakot, hogy blokkolt egy oldalt.
Ilyenkor használhatatlan lett az internet. Tulajdonképpen a Gmail-en kívül mást nem is értem el.
Végigfuttattam egy vírusvizsgálatot (lassú verziót) Talált fertőzött file-okat, ezeket törölte is.Feltettem egy Nod32-es próbaverziót, töröltem az Avast-ot. Újratettem a Chrome-ot. (ott van fiókom)
Most azt csinálja, hogy zöld színű linkeket helyez el a szövegekben. Ha rákattintok, akkor mindenféle oldalak jönnek elő.
Hogy lehet ezeket a zöld linkeket eltüntetni?
Ha nem jó helyen járok, kérlek szóljatok
szerk: Még annyi, hogy a zöld linkek mindig valami "kirakat" vagy márkanév betűk. Ha főlé viszem a kurzort, akkor feldob fölötte egy kis ablakot, amire rá van írva a link szövege, és az hogy kattints rá, valamint valami weboldal cím.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
hacsa
tag
Sziasztok. Lenne egy PCI-ATA kártyám két vinyóval (nem akartam még őket kidobni). Mostanában Win 8.1 alatt ha a kártyán lévő merevlemezekkel dolgozom lefagy a rendszer (vagyis nem lefagy hanem inkább nem lesznek elérhetőek a kártyán lévő merevlemezek). Én valami írás gyorsítótárazás hibára gyanakszom. Esetleg valakinek valami ötlete?
-
gyurkikrisz
őstag
Az normális hogy windows update csigalassú? tennék fel néhány frissítést, 1,2MB-ot már 5 perce tölt. Böngészőmben gyors a net.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
premete
veterán
válasz gyurkikrisz #66338 üzenetére
Ne csodálkozz, ha lassú, most tolják ki milliószám a ~3 GB-os w10-eket.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
törölt tag
válasz gyurkikrisz #66340 üzenetére
Igen, a Win8-asoknál ilyen az update. A hetessel ellentétben csak nagy ugrásokkal mutatja a százalékot. Míg ott pár %-onként jelezte, itt van olyan, hogy 30-40%-os ugrásokkal jelez. Nálam már volt olyan, hogy 0-ról 60-ra ugrott. Ettől függetlenül jól működik, csak egy kicsit zavaró.
-
Studiossrác
aktív tag
Sziasztok!
Telepítési/aktiválási problémám lenne.
Adott egy teljesen legális windows 8.1 licence. Nem közvetlenül az MS oldaláról vettem, hanem magyar forgalmazótól, dobozosan. OEM verzió.
Nem vagyok otthon, és két hétig nem is leszek, viszont újra szeretném tenni a windowst. Elkövettem egy nagy hibát, mely szerint nem ragasztom tele matricával a gépem alját, ezért nincs nálam a cd kulcsot tartalmazó matrica. Megkértem az otthoniakat, hogy nézzék meg nekem a kulcsot, de nem találják sem a tokot, sem a dvd-t, sem semmit. Ami olyan szinten elképzelhetetlen, hogy sosem hagytam még el ilyen dolgot, viszont az is tény, hogy csak és kizárólag egy helyen tárolom ezeket, és ott keresték.... Szóval vegyük úgy, hogy mindenem eltűnt.
Viszont a gép még működik, fut rajta a windows. Beszéltem telefonon az MS supportal. Azt mondták, hogy nincsen hivatalos MS program, ami képes arra, hogy kiolvassa a cd kulcsot. Ettől függetlenül AIDA64-el kiolvastuk a kulcsot, melyet telefonon át bediktáltam az ügyintézőnek, és azt a választ kaptam, hogy ez egy valós, jelen pillanatban is beaktivált kulcs. Magyarul: sikerült megfejteni a kulcsomat .
Viszont nincsen lemezem. Honnan tudnám beszerezni a telepítő lemezt? Vagy várjam meg a holnapi win10 megjelenést, és frissítsek arra? Win10-et hogyan fogom tudni újratelepíteni? Ki tudom majd írni a rendszer telepítőt dvd-re?
Ha a win10-es megoldást választom, a frissítés után, az egy teljesen új op.rendszernek számít? Azért szeretnék újratenni most a nyolcast, mert belassult egy kicsit a gép. Ha meg nem szűz telepítésnek számít a win10 upgrade, és ugyanúgy lassabb lesz egy kicsit a gépem, akkor az egészet megette a fene.
Mit tennétek a helyemben?
-
Воланд
titán
válasz Studiossrác #66343 üzenetére
innen tudsz letolteni 8.1-es iso-t. a frissites soran meg kivalaszthatod, hogy ne tartson meg semmit, se telepitett programokat, se szemelyes fajlokat, de tiszta telepitest csak a frissites utan csinalhatsz (lesz majd letoltheto iso). en megvarnam a w10-et.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
kengyel
nagyúr
És tényleg ott van a BT.-mappa .
kengyel
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest