- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baboss
őstag
válasz MasterMark #62950 üzenetére
-
Ciccuka
veterán
A rendszerhiba utáni újraindulás letiltását hol kell beállítani, mert F8-as menü az már nincs?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
GEPESZ66
veterán
Használja-e valaki az ActivInspire programot?
-
GGAllin
tag
Sziasztok!
Meglévő Win 8 helyére szeretnék Win 7-et telepíteni, de a biosba hiába állítom át a boot sorrendet nem dobja be a szokásos "nyomjon meg egy gombot.. " feliratot hanem rögtön belép a Win 8-ba. Gondolom a fast boot miatt - ami miatt az f8-as csökkentett mód indítás sem lehetséges. Dvdről és usb kulcsról is próbáltam már. Ötlet?
Köszi előre is!
bite it you scum !! ~GGA
-
Petyyyyy
addikt
válasz GGAllin #62955 üzenetére
A - Húzz le mindent az alaplapról, csak az a lemez maradjon amire a rendszert akarod telepíteni és dugd be az USB-t amiről telepítesz. Indítás után lépj be BIOS-ba és állítsd át a boot sorrendet, első helyre kerüljön a pendrive.
B - Minden felesleges meghajtó lehúzva és az alaplapod manualjában feltüntetett funkcióbillentyűt nyomkodod tempósan amivel felhozhatod a "csak most indíts erről az eszközről" választó menüt. Ott ugyanúgy megtaláod a kívánt médiát.
BIOS-ban még csekkold le, hogy Legacy mode - ON/Enabled legyen és Secure boot - Disabled.
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
GEPESZ66
veterán
válasz GEPESZ66 #62954 üzenetére
Ez egy interaktív táblához program. A feleségemnek vann korábbi, WIN7-en létrehozott anyagai, benne GIF-fájlokkal.Ha WIN7 en nyitja meg ezeket, akkor semmi gond, viszont WIN8.1-en, a másik laptopon tömkremegy az anyag, a beépített GIF-fájlok miatt.
Nem értem, hogy mi okozhatja. -
jjeahh
nagyúr
Hi! Windows 8 egy okostelefont nem ismer fel ha usb-n rádugjuk a gépre...ezt mind kipróbáltuk, de most sem műkszik, más ötlet valaki?
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Greenebola
senior tag
válasz baboss #62945 üzenetére
Hello!
Nekem is Lenovo G560 laposom van, múlt héten jött meg egy Delock keret, egy SSD és a gyári vinyó van a masinába.
Próbáltam az SSD-t, HDD-t a keretben és a vinyó helyén, nálam mindkét helyen felment a Windows 8.1 PRO és sebességben sincs eltérés, Illetve a keretben jobbnak láttam az SSD-t mert így nem melegszik annyira mintha a gyári helyen lenne.
USBről telepítve a Windows 7 USB/DVD Download Tool programmal.WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Kéne nekem valami mód, hogy minden indításnál el tudjak automatikusan indítani egy .exe fájlt (fix helye van, nem szeretném mozgatni), de minimized módban. Van erre valami registry vagy egyéb trükk?
-
jjeahh
nagyúr
válasz quailstorm #62963 üzenetére
nem megy sehogyse, ez a baj
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
quailstorm
nagyúr
válasz jjeahh #62966 üzenetére
Samsung USB drivers for mobile phones csomag fel van telepítve?
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz quailstorm #62967 üzenetére
igen ez gáz mondjuk a haveromnál mindíg van valami rejtélyes probléma
-
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy fájl szerver (Ubuntu server, Samba fájlkiszolgáló).A munkaállomás windows xp/7/8/8.1. Sikerült is a megosztásokat meghajtóként beállítani. Viszont hogy lehetne windows 8/8.1 alatt a könyvtár és fájl szinkronizálást beállítani? -
Preferia234
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Mióta telepítettem a win 8.1-t, ha használat közben lehajtom a laptopom fedelét, majd vmennyi idő múlva újra felnyitom (talán alvó módba rakja magát ilyenkor), akkor a bejelentkező képernyő fogad, és a beépített kamerámnél a működést jelző fény elkezd világítani. Ez akkor is így van, ha az eszközkezelőben kikapcsolom a kamerát.
Ez mitől lehet, és hogy tudnám azt elérni, hogy a fedél felhajtása után ne kapcsoljon be a kamera?
Köszi előre is a segítséget.
-
norbert1998
nagyúr
Üdv!
Az Outlook fiókkal párosított felhasználóba való belépéskori jelszókérést hogyan lehet kikapcsolni?Plusz1: Milyen programmal tudok egyszeri, teljes víruskeresést futtatni? Ami lefut, aztán ha kell, intézkedünk, de nem kell telepíteni, meg újraindítgatni?
[ Szerkesztve ]
-
mttssz
senior tag
válasz norbert1998 #62973 üzenetére
+1: MSE, be van építve.
-
cattus
addikt
válasz norbert1998 #62973 üzenetére
A rendszer minden egyes bejelentkezéskor jelszót kér, hogyan tudom ezt kikapcsolni?
Nyisd meg a futtatást és írd be, hogy "netplwiz", a megjelenő ablakban vedd ki a pipát a "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni" jelölőnégyzetből majd kattints az OK gombra és add meg a bejelentkezéshez használt felhasználónevet/e-mail címet és jelszót.
via Összefoglaló
Ha 100-szor nem írtam meg már ezt a kommentet, akkor egyszer sem.
Do the thing!
-
titán
válasz szabonagyur #62600 üzenetére
Virtualbox vagy Vmware Playert leszeded, feltelepíted.
Ketto kozul melyik az egyszerubb? Nekem pont ilyen virtualis dologra lenne szuksegem, mert van amelyik progi nem fut 8.1- alatt. Koszi!
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz norbert1998 #62977 üzenetére
Megtaláltam. Majd este elmegyeget magába. Sok az az 500 GB, 5 hónapja
-
Bkrisz9
őstag
Sziasztok! Az Internet explorert hogy tudnám úgy kitenni csempébe ,hogy az asztali verziót nyissa meg?
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Bkrisz9
őstag
válasz norbert1998 #62984 üzenetére
Onnan nyitom. De ha pl kiveszem a rögzitést tálcáról elő se tudom hozni az asztali verziót csak ha innen nyitom meg: C:\Program Files\Internet Explorer. Csempébe is csak a teljes képernyős verziót teszi ki. Próbáltam úgy is h az előbb emlitett helyről kitettem egy parancsikont asztalra és azt tűztem ki de akkoris az appot nyitja meg nem az asztalit. (mármint a csempe... a parancsikon az az asztalit nyitja)
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Bkrisz9
őstag
válasz norbert1998 #62986 üzenetére
az remek :| azért köszi.
MÁS:
Nem működik a touchpad-em. Most raktam újra a win-t és ki is irja bekapcsoláskor ,hogy mouse not detected. Eszközkezelőben már letiltottam,engedélyeztem drivert újra raktam stb.
Képek: LINK A kéken bekarikázott listában nincs. Az utána lévő eszközök menüben sincs viszont a hardver fülön igen... ezmiez?
Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
Zotya84
őstag
válasz Bkrisz9 #62989 üzenetére
Nem volna rossz ismerni a laptop típusát. Eszközkezelőben egyébként minden egyéb eszköz telepítve van?
Csak mert újabban futottam bele olyanba, hogy valami Inteles* drivernek kellett még települnie, hogy egyáltalán kurzor legyen rajta...
*Most fejből nem ugrik be, de a gép típusa esetén ez kiderülhet.
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
daninet
veterán
Sziasztok!
Win 8.1 indítás után csatlakozik wifi-hez, a jel maximális erősségű, jelzi, hogy kapcsolódva van a netre, de semmilyen alkalmazás nem tud a netre menni mindaddig míg lecsatlakozok és felcsatlakozok újra a wifire.
Telepítés után alap driverrel használtam, később feltettem az Atheros legfrissebb driverét de ugyan az a helyzet.
Valami ötlet?Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
-
Stylerr
addikt
Sziasztok! Asus m5a97 Evo r2.0 alaplapom van. Szinte mindig, mikor mikor kikapcsolom a gépet kékhalállal kapcsol ki . Mivel kékhalállal kapcsol ki, így a következő indításnál a boot megszakad (pörögnek a windows jel alatt a kis pöttyök körbe, de megállnak, majd leáll a gép) és kikapcsol, tehát kétszer kell indítanom. Én arra gyanakszom, hogy rossz drivereket rakott fel automatikusan a win8.1 telepítésnél. Hogyan tudnám letörölni ezeket az alaplapi drivereket, mert szeretném manuálisan felrakni az alaplap DVD-jéről. Hálás köszönet.
-
-
Zotya84
őstag
Föl kell telepíteni a virtuális rendszeren az Integrációs szolgáltatásokat, majd uána tudsz neki megosztani mappákat a gazdagépen.
(#62995) Bkrisz9: Akkor jó.
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
Zotya84
őstag
válasz Stylerr #62996 üzenetére
A hal.dll igen ritkán vezethető vissza szoftveres okokra. Én a helyedben átnézném a gépet. Memtest, stb...
(#62995) Bkrisz9: Lásd milyen jó vagyok ma: bekapcsoltam az otthoni gépet, elindítottam rajta a virtuális xp-t, hogy felölthessem neked ezt:
(Nyugi, a mondat első fele nem önfényezés, csak valamitől most ilyen kedvem van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest