- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz szabonagyur #61299 üzenetére
Nekem annál a Visionös szarnál akadt be, úgyhogy nyomtam egy resetet, majd holnap szenvedek vele.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
félisten
válasz szabonagyur #61299 üzenetére
Újraindítás után lett még +1 Windows
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz MasterMark #61298 üzenetére
Köszi! CD-ROM-ként eltávolítva eltűnik. Még vagy 6 helyen van bejegyezve, ha eltávolítom, akkor is villog a 3G visszajelző. Gondolom nem lesz gond, ha simán csak lehúzom.
-
csixy
addikt
válasz szabonagyur #61302 üzenetére
Dettoo ,ugyanúgy van nálam is.
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
csixy
addikt
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
tomp
félisten
válasz Bjørgersson #61301 üzenetére
Nálam is szintén megállt...
Nyomtam egy újraindítást erre a "Ne kapcsolja ki a számítógépet" szövegnél szintén megállt.
Igazi microsoft minőség. -
zoltan6
őstag
úgyan így jártam telepítés leállítására nyomtam a 2 órás 10.-nél tartó frissítésnél,majd újraindításnál szintén kiírta hogy ne kapcsolja ki blabla,reseteltem,rendszervisszaállítás után a programok eltávolításánál próbálom eltávolítani a mai frissítéseket,de még kikapcsolt netnél is folyamatosan visszapakolgatja,van olyan office frissítésem ami már 4 példányban van meg
de a legdurvább az hogy visszaszeretném állítani egy másik időpontra erre most ez fogad:
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz Bjørgersson #61301 üzenetére
nálam is behalt az update pont a visionnál!
kénytelen voltam kikapcsolni a gépet, aztán nálam gond nélkül telepitette az összeset.Ilyen se volt még!"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
nálam még soha nem volt ilyen ,pedig nem ma kezdtem.
Ezért is furcsállottam.Javaslom hogy csinálj egy kézi karbantartást a win update-nél.
Ja amugy még mindig nem sikerült az automatikus karbantartás problémámat megoldani.lehetséges hogy egy progi blokkolná hogy lefusson?mivel nem akar elindulni a szerencsétlen...[ Szerkesztve ]
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
törölt tag
válasz zoltan6 #61303 üzenetére
Nos én 63%-nál untam meg a dolgot, nem nyomtam resetet, hanemszabályosan újraindítottam. Kettő kivételével a többség gond nélkül települt. Nem tudom mit csinálnak a Microsoftná, de sorozatban fordul immáron elő, hogy a kiadott frissítésekkel gond van. Úgy is mondhatnám, hogy régen a Windows Update is jobb volt.Az jó kérdés, hogy ennek mi lehet az oka. Az biztos nem hogy a Windows egy olyan operációs-rendszer amely alá számtalan kombinációjú konfigurációt lehet összedobn, mert ezt régen is így volt. Személy szerint én arra tippelnék, hogy átcsoportosítás lehetett a részlegnél, leépítés vagy máshova ártszervezés. Mert botrányos bénázás megy. Ameddig Ballmer volt, ig ilyen gond, sorozatban nem forsdult elő. Itt a hagsúly a sorozatiságon van, mert egyedi esetek megestek korábban is, de azt nem is rónám fel nekik. Lassan eljutunk oda, ha ez így megy tovább, hogy a legális Windows felhasználók is kikapcsolják a Windows Update-et vagy csak késedelmesen futtatják.
Szerk:
Volt még ez, de így majdnem 5 órával a kezdete után, ha nem is makulátlanul - mert azért belerongyolt az előzmények lapomba -, de felment mindegyik frissítés
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Darknes
csendes tag
Sziasztok,
Lehet hogy rossz helyen kerdezem de hatha valaki tudja a valaszt. Ugyebar Windows 10 ingyenesen frissitheto 1 eveg Windows 8 -rol. De mi van akkor ha frissitem Windows 10 -re es mondjuk 1 ev utan ujra szeretnem rakni az egesz rendszert, akkor mar nem fog mukodni a windows 8 licence a windows 10 -el? Winodws 8 key teljesen compatible lessz a Windows 10 -el?
Udv.
AMD FX-8350 4.4Ghz + Corsair H80i + Asus Sabertooth FX990 R2.0 + Corsair Vengeance 4x4GB + XFX Radeon R9 290X Double Dissipation Edition + Cooler Master GX 750W + Corsair Carbide Series 400r Mid Tower Case
-
viperabácsi
addikt
Üdv
Találkozott már valaki a mostani problémámmal?Pár napja azt csinálja a gép ( alaplapomon a konfig ) win 8.1 x64 hogy indítás után a neten akármit meg akarok nyitni nagyon lassan nyílik , vagy egyáltalán nem sikerül neki.Újra indítom a gépet és minden hibátlan lesz.Ugyan ez a gép win 7x64 el semmi hibát nem produkál.Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Most akkor le lehet gond nélkül tölteni a frissítéseket vagy érdemes még várni?
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
pelenka35
őstag
64gb sandiskre rá lehet valahogy varázsolni a telepítőt ?
Gamertag:Rob3rt75
-
félisten
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz kengyel #61330 üzenetére
Windows 7-en is kemény az élet Egyébként méretben nagyobb a csomag mint Windows 8.1-nél
-
zzola
titán
válasz #41133696 #61331 üzenetére
Én nem szoktam a frissítéssel foglalkozni, napokkal később szokott csak települni, amikor magát frissíti. Ma reggel már nálam is megjelent a frissítés és újraindítás, de én leállítottam a PC-t és nem is foglalkozom vele. Hátha visszavonják a hibás frissítést és nem kerül ki a gépemre...
-
-
félisten
-
bozont
veterán
Üdv
Hol lehet most a legjobb áron Win 8.1-et venni? Mármint a legtöbb helyen 33e körül mérik, kérdés hogy esetleg van ahol most akciós vagy ilyesmi? Nemrég linkelt valaki egy helyet, ott 27e volt, de már nem emlékszem a boltra. Angol verzió érdekelne. -
törölt tag
Az is egy taktika Mondjuk én is csinálhatnám azt, hogy nem negedem települni, és hogy ne legyen nytott sebezhetQség, egy két napig csak a Nexus 7-et használnám, viszont addig nem bírom ki játék nélkül
(#61333) kengyel: Nos én nem vagyok túlságosan optimista e-tekintetben. Semmilyen indok nincs rá, hogy most ne mqködjön - a konteó rajongóknak írom, akik azt szokták mondani, hogy azért van, hogy válts újabb Windowsra-, fQleg Windows 8.1-nél mert még a 10 kint sincs. Korábban rendben voltak a frissítések.
(#61334) szabonagyur : Az egy dolog, nekem is felment mindegyik, csak nem elsQre. Ugyanúgy teljes értékq, azonban korábban is volt hibás frissítés amivel nem az volt a gond, hogy nem ment fel, hanem az, hogy BSOD-t okozott és mindenkinek uninstallálnia kellett. Nem is olyan régen.
A logitech beépülQjét meg letiltom, mert IE alatt Q-t ír öö helyett
-
betyarr
veterán
talán már volt szó róla,de hová tűnt a onedrive és hogy lehet visszavarázsolni?
-
-
törölt tag
válasz kengyel #61340 üzenetére
Annyi plusz hozománya mindenképpen volt, hogy már eleve a Windows 8.1-et telepítettem Windows 8.0 helyett, és nyertem vele 15 GB helyet az SSD-n, pedig a réginél is le volt törölve a Windows.old mappa a lemezkarbantartó által, mégis úgy, hogy ki volt kapcsolva a hiberfil.sys, a lapozófájl pedig át volt helyezve HDD-re, 17-22 GB között változott a szabad hely az SSD-n.
Az új telepítés óta viszont, stabilan ez a helyzet:
Mivel Microsoft fiókot használok, a belakás is sokkal könnyebb volt, hiszen a beállított Windows témák, és a kezdőképernyő elrendezése, illetve a Modern UI-s alkalmazások szépen letöltődtek maguktól
-
kengyel
nagyúr
válasz #41133696 #61342 üzenetére
Én is a nyolcassal kezdtem, és utána raktam fel a 8.1-et. A hely mindenképp számított, és meg is látszott. Sajnos én még nem használok SSD.t, ennek az adottságait még nem ismerem. De lassan el kell kezdenem gondolkodni a vásárlásán
Én jelenleg ,MS fiók nélkül használom.kengyel
-
sz.j
nagyúr
Rászántam magam a frissítésre, bár ne tettem volna ....
Három részletbe jött le a mostani frissítés, és amikor a harmadik után újra akartam indítani a gépet rögtön az ívelt-csíkos képernyő fogadott dátummal és órával egyetembe.
A képernyőre való klikkelés után egy pillanatra bevillant a felhasználó, amin az áll, hogy "zárolta a fiókját"(?!), majd kék képernyőre váltott és úgyis maradt.Hogy tudnám a fiók zárolását feloldani, vagy egyáltalán ilyenkor mit lehet csinálni, hogy elmúljon a hiba?
Előre is köszi a segítséget.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
Az előzőhöz még annyit, hogy külön nem hoztam létra fiókot (előre telepített hp noti) csak a felhasználónevet és a gép nevét adtam meg.
-
nesh_019
senior tag
Tudtok ajánlani pár jó zenelejátszót?
Winamp és ITunes kilőve.
ITunes nem megy nálam megfelelően a Windows 8.1-on, Windows 7-en tökéletesen ment. Akadozik századmásodpercekre a hang.... Ha használom a böngészőt többet és idegesítőbben csinálja... Ki látott még ilyen hülye és béna bugot egy oprendszerben?
Minden jól fel van telepítve, Informatikus vagyok.
[ Szerkesztve ]
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
sz.j
nagyúr
Meg van a megoldás!
Leírom hátha a későbbiekben valakinek szüksége lesz rá.A bekapcsológomb és a SHIFT gomb együttes lenyomása megszünteti a fiók zárolását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest