- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
metrichye
csendes tag
válasz B-L-A-C-K #4416 üzenetére
De ez akkor is vicces, mindent tudnak ezek a szlovákok, csak monitort gyártani nem
Nincs náluk meo? Vagy azt gondolják, a parasztnak jó lesz, úgy sem veszi észre? Nevetséges. Csak szegény számteches gyerek előtt ég a fejem picit, mert személyesen fel kell vinnie nagykerbe, akkor cserélik, most is szerdán vittem be, pénteken hozta. Péntekenként mennek neki áruért, de emiatt megint személyesen kell mennie. Még 1 hétig nem lesz monitorom
De nem érdekel, azért vettem ilyet, hogy ne legyen pixelhiba, és élek a jogaimmal, csak már előre félek, hogy ha a 10. lesz csak jó majd, akkor összesen 3 hónapig nincs monitorom, addig meg lehet, hogy 10el olcsóbb lesz. A Samsung ilyenre is gondolhatna, használják a pénzem, de én a terméküket nem tudom"Könnyű valakit ügyessé nevelni, de nagyon nehéz valakit a saját viselkedésére tanítani."
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest