- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- RAM topik
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
Manapság nagy divat fikázni a játékokat, főleg ha grafikáról van szó. Nem értek néhány embert, egyik legszebb játék amivel valaha játszottam, iszonyat igényesen kidolgozva, sehol egy elnagyolt gagyi rész. Nálam minden max(ultra) és a konfig filet is átírtam az útmutatás szerint. Ha valamivel baj van az biztosan nem a grafika. Ami gáz, hogy autóban ülve(még belső nézet is van) éjszaka előfordul, hogy durván beszaggat, olyan mintha elfogyna a vram/ram. Monitoroztam a játékot(log file), és tényleg bekapja a 3gb vramot, de azt is megfigyeltem, hogy a 8gb rendszermemóriából időnként 7gb-ot is használ és ilyenkor szokott durván megakadni. Esetek többségében(főként gyalogosan) 5gb fölött nem használ. A játék számomra élvezhető, első nap rendesen beszippantott. Itt nem az a lényeg , hogy minden esetben törjünk zúzzunk mint a nem normális(vagy akkor már nagyon elrontottuk a dolgokat), jól kell helyezkedni és folyamatosan "hackelni" amit csak lehet. Nem tudom meddig fog kitartani a jó hangulat, próbáljátok ki a póker játékot is, nagyon nagy
[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
Interceptor
addikt
válasz demmer123 #1358 üzenetére
Nekem is i5 2500K van(4,5ghz-en járatom) de csak egy R9 280X-et hajtok vele és általában bőven 90% fölött van a gpu kihasználtság, a kevésbé izzasztó részeken eshet alá. Lehet ahhoz a vga-hoz ami neked van már kevés a proci, próbáld meg 4,5-re feltolni van e változás, ha igen akkor szerintem cpu limites vagy.
Nem kell drága gép, csak játékra kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest