Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #77646080

    törölt tag

    válasz martonl #1473 üzenetére

    Elfogadom, hogy számodra visszalépés, ilyen vélemény is van.

    Amit én látok:

    "Előnye:

    - Gyorsabb hívásindítás: kicsöngés előtti idő érezhetően lerövidül, a hívott számhoz kapcsolódás akár kevesebb mint 2 másodperc, ez a hagyományos híváshoz képest akár 2-3x gyorsabb a DIGI hálózatán belül. A Magyarországon is megszokott hagyományos mobilhálózatokkal ellentétben a DIGI rendszerében nincs szükség 4G technológiáról 2G/3G-re váltani a hívás indítása előtt, mivel az azonnal elindul 4G-n.
    - HD hangminőség: tiszta, kiváló hangminőségű hívás. A VOLTE technológia maximális kihasználásához, azaz a magasabb hangminőség érdekében a hívó és a hívott félnek egyaránt VoLTE hálózathoz kell csatlakoznia.
    - Internetezés 4G-n hívás közben: A készülék a teljes beszélgetés ideje alatt képes egyszerre 4G/LTE internetkapcsolatot biztosítani (Pl.: Beszélgetés közben térkép, navigáció stb. egyidejű használata, illetve SMS-t fogadni/küldeni)
    - Hosszabb akkumulátoros üzemidő: a VoLTE/4G technológia a hagyományos technológiákhoz képest kevésbé terheli az akkumulátort."

    Forrás. A DIGI csak azért, mert random keresésre ezt dobta fel elsőként, de amúgy bármely szolgáltató honlapján megtekinthető a leírás.

    Ami meglep (és nem vitázni szeretnék veletek, mert ti jobban benne vagytok): írtátok, hogy már 3G-n sem szakad meg a mobilinternet, ami miatt különös, hogy ezzel a képességgel "el lehet adni" a VoLTE-t, mint előnyösebbet. Azért furcsállom, mert az én VoLTE-előtti mindennapos tapasztalatom ezzel ellenkező volt. Konkrétan nem lehetett mobilinternetet használni, amikor bejövő/kimenő hívásom volt, 3G hálózaton. Ám elfogadom, hogy nektek van igazatok, mindössze számomra fura. :) Ez az egyik előnye, amit mind a négy szolgáltató hangsúlyoz (a többi pozitívum mellett), ami ezek szerint nem is igaz?

    No mindegy, nekem bejött a VoLTE, de a szeptikusokat is meg tudom érteni. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák