- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tet12
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon szeretem a tabletemet, és inkább a telefonomat szoktam elfelejteni magammal vinni vagy egyáltalán tölteni. Egy ideje tervezem hogy kipróbálom az internetes telefonálást, és most értem el a fordulópontra., hogy kiváltom a telefont, es akkor csak egy eszkozt kell magamnál tartani.
Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
- menni fog ez tableten?
- mennyibe kerül másnak ilyen számot hívnia?
- milyen erős jel kell hozzá? elég pl a 3g?u.i.: egy Nvidia Shield tablet LTE -m van telekomos mobilnettel.
Köszi!
-
amstro555
tag
Sziasztok! Kellene egy kis segítség: olyan új androidos telók érdekelnének, melyeknek a gyári menüjében még szerepel a voip (sip) hívás lehetősége. Ilyen pl, a S. galaxy ACE 4 (Kitkat) is, csak már nem gyártják Sajnos a legtöbb telefon menüjéből már hiányzik...
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Baszki, inkább beszélek fizetősen, de ez az immmr mindenhogy szar. Én jól hallok, a másik fél meg nem.
Lehet nem 100% kompatibilis a telómmal.
Egy whatsapp vagy viber széjjel alázza hangminőségben, stabilitásban.
Nem kicsit gáz, hogy a telekom ennyi hónap után sem tudom magából megszülni egy normális voip alkalmazást.
Pacsizzanak le Dellmontékkal, és egyből baba lesz minden. -
törölt tag
válasz Dluinet #24763 üzenetére
Bocs, most roamingban vagyok, nuku videostream. De, tudom, hogy működik a beépített SIP kliens.
Tudom fogadni a VOIP hívást a Huawei Talkbandemen? Nem. Érdekes, pedig a GSM hívást tudom.
Tudok készülék telefonkönyvet előhívni egy Tableten? Nem, mert nem tartalmazza a "phone framework" -öt, mivel GSM hívásra nem képes. Pedig SIP indítható lenne saját névjegyzékből. Ugyanígy a "direct call" funkció sem elérhető, mert az is csak GSM lehet. Miért?
Milyen hangcsatornán megy a SIP hívás? A média hangcsatornán. Miért nem a telefonhívás hangcsatornáján? Mert ott csak a GSM hívás mehet.
Stb., stb. Na, ennyit a rendszerbe integrálásról![ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
Reenger kijött újabb tarifákkal, 2,2 forint a mobil hívás.
Próbálta valaki mostanában?
"Hátrány" ugye a 21-es hívószám...
https://www.reenger.com/ -
Zeki
nagyúr
válasz n@p@lm #24766 üzenetére
Nagyon barátságos az ajánlatuk!
ALAP MAGYARORSZÁG DÍJCSOMAG - 500 FT
Reenger felhasználók egymás között, hálózaton belül: 0 Ft percdíjon hívhatják egymást.
Rendeld meg a Magyarország díjcsomagot 30 napra 500 Ft-ért.
Tartalma: 200 perc hazai normál vezetékes vagy hazai mobil irányokba: 2,5 Ft/perc díjért.Csak nekem nem bejövős a 0621...
-
n@p@lm
őstag
Ja-ja, a 21 nekem sem jön be.
Viszont kaptam tőlük egy hírlevelet, 15 napig tudom tesztelni 30 perc erejéig:"Szia!
Teljesen megújult a Reenger szolgáltatás. Most csak neked, mint korábbi felhasználónknak, hogy ki tudd próbálni, 15 napra összesen 30 perc ingyen telefonálást adunk hazai normál mobil és vezetékes irányokba.
A Reenger applikációra számos panasz érkezett. A hibák oka az volt, hogy a különböző márkájú készülékeken és Android változatokon nem mindig működött megfelelően. Ezért úgy határoztunk, hogy mostantól a szolgáltatás nem csak a saját applikációnkkal, hanem a Google Play áruházban ingyenesen beszerezhető, harmadik féltől származó applikációkkal is használható. Ilyen például a Zoiper, Media5-fone és a SIPDroid. Sok készüléken eleve van SIP tárcsázó, amellyel a leghatékonyabban veheted igénybe a Reenger szolgáltatását. Többnyire nem is kell más adatot megadni, mint a SIP szerver nevét (sip.nordtelekom.hu), a regisztráció után megkapott felhasználónevet (ez a te Reenger hívószámod 003621 kezdettel), és a jelszót (amivel a telefonodon is belépsz az alkalmazásba).
Új díjcsomagokat is bevezettünk: már 2,2 Ft-os percdíjon is hívhatsz magyar mobil számokat, vagy percenként 4 Ft-ért az EU-t és az USA-t.
A felhasználók egy 21-es körzetszámú, vezetékes tarifával hívható, magyar telefonszámot kapnak ingyen, így ha más hálózatokból hívnak téged, akkor az a mobilodon csörög ki, de a hívó félnek csak vezetékes hívásdíjat kell fizetnie. Ez ideális, ha külföldön vagy, vagy ha például a kisvállalkozásodnak kell egy vonalas telefonszám.
Próbáld ki most az új szolgáltatást! A szolgáltatás és az ingyenes tesztidőszak igénybevételéhez újra kell regisztrálnod.
A Reenger szolgáltatásra itt tudsz regisztrálni: https://www.reenger.com "
-
radio100jozs
őstag
Sziasztok!
Annak mi lehet az oka, hogy adott egy Huawei E5186s-22a LTE router, amin alapból van 2 vonalas telefon csatlakozó SIP/VOIP-ra. Az Ephone.ch-nál vagyok felhasználó. A routerbe beállítottam mindent, aktív is a kapcsolat, de a vezetékes analóg telefonról a kimenő hívásaim folyamatosan foglaltba mennek, akár hazai vonalast, akár hazai mobilt hívok. Viszont a bejövő hívás gond nélkül működik. Van hozzá földrajzi számom.
Az analóg telefon klasszikus nyomógombos, van is vonalhang, mikor felveszem, és Tone módban van. Maga a routerben semmi extra beállítás nincs. A PC-ről a Zoiper alkalmazásból nincs gondom. Nem jövök rá, hogy mi lehet a gond, hogy nem ért célba a hívások a vonalas telefonról. Már próbáltam 0036-al is, meg cska simán 06-al is tárcsázva.
[ Szerkesztve ]
-
adriankoooo
senior tag
Groundwireben hozzaadtam a reengert, mint altalanos sip fiok, de nem nagyon akar regisztralni. Van itt valami okossag?
-
whbear
senior tag
válasz adriankoooo #24770 üzenetére
Bejövő hívás engedélyezve van? Csak akkor regisztrált nekem.
[ Szerkesztve ]
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
betyarr
veterán
válasz adriankoooo #24773 üzenetére
neophone.
-
MadMancs
veterán
Ezzel azért vitatkoznék. S6 edge ( 6.0.1) se tudja alapból. Utoljára KitKat volt amiben (szinte) minden telefon tudta. L óta gyártó válogatja. De inkább az a jellemző hogy nincs.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Janos46
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Egy ismerősömmel bergisztráltunk és beállítottuk a Gigaset.net az azon keresztüli híváshoz. Én többeket tudok hívni, csak Őt nem. Ő azonban mindekit tud. A neve (hozzájárulásával) Palkó, azaz van benne ékezetes karakter. Kérdésem az, hogy vajon az ékeztes karakterrel történt beregisztrálás okozhatja-e ezt a problémát? Esetleg megpróbálna valaki egy próbahívást felé, és az eredményről értesítene?
Köszi ha segítesz.Artillery, lelkes újonc vagyok, tanulni akarok!
-
radio100jozs
őstag
válasz radio100jozs #24769 üzenetére
Írtam e-mailt az ephone.ch-soknak, hogy mi lehet a gond, kíváncsi leszek rá, mert minden beállítást már ami van az a kevés kipróbáltam, és továbbra is foglaltba megy a kimenő hívás, miközben a bejövő hibátlan, és egyenleg is van.
-
amstro555
tag
válasz togvau #24760 üzenetére
Meg a mobilszolgáltatók is, ha nem függetlenül veszed.
Felraktam egy appot, a Zoipert. A kimenő jó, de a bejövő nem az igazi. Sokszor eltelik 30, olykor még 60 mp is, hogy csörögni kezdjen a bejövő hívás. Néha hibaüzenet is jön, de előfordul, hogy a hívónak már kicsöng, a hívott (Zoiper) meg csak a 4. csöngés után jelez. Ez mitől lehet? A Fiókok/Hálózati beállításoknál vannak olyan opciók, hogy "Regisztrációs lejárati idő", ami 60. Stun használatot is lehet engedélyezni (jelenleg nincs), ott van olyan, hogy STUN frissítési idő...
-
MadMancs
veterán
Legfrissebb immmr tapasztalat. Ausztriából hívtak ( +43 660 as számmal regeltek): immmr-->GSM Mikor ők hívtak elsőre egyikünk se hallotta a másikat. Letettük, újra hívtak és a 13 perces hívás alatt kiváló hangminőség végig mindkét oldalon.
immmr-->immmr közepes voip hívás minőség és meg megreccent de nem élvezhetetlenül ( bár ez lehetett net hiba is nálam). Kb mint WhatsApp.[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
dugynok
senior tag
Üdv,
Most regisztráltam reenger-re. Mennyi idő múlva küldik sms-ben a jelszót? Lehet rosszul adtam meg a számom
-
dugynok
senior tag
válasz radio100jozs #24786 üzenetére
Köszi. Az email jött rögtön, visszaigazoltam a regisztrációt is, de még nem jött sms. Ennek 45 perce. Biztonság kedvéért írtam a reengernek.
-
MadMancs
veterán
immmr 1.1.45: In this version, we have improved the overall usability.
We are making fixes and improvements constantly.Elvileg javult a droid 5.x es fagyás.
-
Zeki
nagyúr
válasz senki66 #24789 üzenetére
Te is letudod szedni, itt a leírás hogyan.
----
én írtam az immmr-es annie emailre, ami a playen van, leírtam milyen hibák vannak.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
-
radio100jozs
őstag
válasz radio100jozs #24777 üzenetére
Megjött gyorsan a válasz, a gond az volt, hogy a Huawei E5186s routernál a SIP fióknál nem csak a "Felhasználónév" mezőbe kell beírni a szolgáltatónál regisztrált felhasználónevet, hanem SIP-fiók mezőbe is ugyan ezt kell beírni. Én ide írtam be egy fantázianevet az szolgáltatás azonosításához, ezzel volt a gond.
-
zeon.hu
nagyúr
Reenger pár napja adott új számot (az akció miatt újra kellett regelni), erre most hívott a szám régi gazdája, hogy nem tud bejelentkezni, pedig azt mondták neki emailben, használhatja a régi számát
#?*@&!
-
dugynok
senior tag
válasz zeon.hu #24794 üzenetére
Bazz, ez mekkora fail.
Még mindíg nem kaptam sms-t. A weboldalon kértem jelszóemlékeztetőt, csináltam új jelszót. Weben enged is belépni, de egyik sip klienssel se regisztrál be, 403-as hibát dob. Ez mi? Azt írták, hogy a webre és kliensre ugyan az a felhasználónév - jelszó páros....
-
Murphys2
tag
Jól értem azt, hogy a perc alapú Reenger hívást meg is szüntették, csak csomagban lehet hívást venni?
-
aicon
senior tag
válasz Murphys2 #24797 üzenetére
Jól.
Nálam simán benyelték a maradék egyenlegem, annak ellenére, hogy változáskor jeleztem feléjük (ahogy kérték), hogy nem kérem az új csomagba sorolást és kérem visszautalni az összeget.
Még válaszra se méltattak. Költsék patikára.======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
whbear
senior tag
Én kaptam egy emailt, hogy az egyenlegem alapján átsorolnak automatikusan a 2200 forintos csomagba. Írtam nekik, hogy köszönöm szépen az nem lesz jó, mert külföldet hívok. Az történt, hogy se válasz, se egyenleg mert bemondja hogy nincs elegendő egyenlegem. Tettem rá 500 forintot hogy a szám megmaradjon de a fentiek alapján lehet kár volt mert kioszthatták az akcióban másnak.
[ Szerkesztve ]
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest