-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha jól értettem az eddigiket, akkor a Technisat dobozok hardveresen dekódolnak (mint a tévék), ezért ott nem kell félni attól, hogy egyszer csak nem működik bennük a kártya. Cserébe drágábbak is, és a K2-vel úgy tűnik, az ékezetes betűk hibásan jelennek meg. Ahogy a tévéknél is előfordul, de a tévéknél az ország átállítása segíthet.
A VU+ és hasonló dobozok viszont úgy nézem, szoftveresen kerülik meg a kódolást (feltörik magyarul), ezért ott lehet olyan, hogy frissül a kártya és nem megy tovább. De ha elő is fordul ilyen, akkor a közösség gondolom, megoldja.
A doboz ára relatív. Nekem régi UPC előfizetőként havi 100 forint a Digital bronze csomag. Telekomnál új előfizetőként ennél drágább lenne a tévé, a különbségből pedig hamar összejön egy doboz ára.
A tévedés jogát fenntartom, utánaérdeklődve, rákeresve a dolgokra én ezeket láttam.
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
Ó hát hogyne, amikor naponta vagy 50-60 hsz. van itt.
ami állítólag működik a mediacarddal
Azaz alternatív box nincs ami kódkártyával működik és nem médiacarddal? Mellesleg a médiacard eszembe sem jutott, mivel van boxom és az nem Horizon HD.
A médiacard egy kalap szar, mert a feliratokat nem támogatja, az pedig nekem fontos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest