- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple notebookok
- Amazon Fire TV stick/box
- Home server / házi szerver építése
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
válasz Toth_Jani #131588 üzenetére
Erről az infláció követő emelésről a következő havi (novemberi) számlán kell hogy legyen tájékoztatás. (Nekem így rémlik.) Aki tisztában van a pontos szabályokkal, megerősítené?
Mert addig a 1270-nél már nem akarok próbálkozni és elköteleződni, ha mégis adnának a mostani csomagra jobb ajánlatot. -
-
blakey
titán
válasz Toth_Jani #131603 üzenetére
Több, mint 1 éve küldték a kódot, sokat nem ér, de valamivel többet, mint az RTL-es kód, több műsort lehet elérni. Gondolom, hogy van, aki csak most kapott infót erről.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
válasz Toth_Jani #131742 üzenetére
Csak nem kábeltv szerelő vagy, esetleg ügynegyedszolgálatos? Eszem azt az érzékeny csöpp lelkedet .
Ugye analóg adást mondtam, az volt a gond, hogy míg a legtöbb csatornán egy bizonyos módon volt belőve, hogy régi TV-n és 16:9-es LCD-n is jó legyen (kis állítgatással, utóbbin talán zoommal, de lehet, hogy fel is ismerete az adást, már rég volt) addig azon az egy adón meg át kellett állítani az LCD TV-n (LG), hogy húzza szét a képet, vagy valami ilyesmi, mindenesetre zavaró volt, ha adott csatornát szerettük volna nézni LCD-n vagy nézhettük összenyomva, vagy csesztetni kellett még ezt is.
A másik a hangerő. Ugyanaz a Szíjeszáj Kiskunfélegyháza sorozat sokkal hangosabban szólt egyik-másik csatornán
Most hogy optika lett és digitális adás, már nincs ilyen gond, de analógon jó pár évig így "működött" felénk.
Az meg nem érv, hogy küldi be a műsorszolgáltató, vagy írja le a technikai feltételeket a kábeltársaság, mit vihet az ő "Pizzafutára", vagy nyomja a szakács képébe, ha le van vágva két szélen a pizza.[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
-
rita7107
aktív tag
válasz Toth_Jani #131744 üzenetére
Amennyiben ügyfélszolgálatos vagy, segíts nekem!
2x hívtam a 1270-et. 2x nézték meg a problémámat, 2x jött ki a szerelő, 1x jelentkezett a szerelőnél is a hiba (a másik hozzám képest is analfabéta volt -vezetékes távközlés-technikai műszerész a végzettségem-), mind a 2x lezárták a munkalapot úgy hogy nincs probléma a lakáson belül. a 2. szerelő, azt hazudta a képembe, hogy tovább jelentette a hibát a központba, mert az "utcai" vezetékkel van a probléma. Amikor panaszt tettem a 1270 megfelelő menüpontjában az ÜF. kolléga 3x is belső vizsgálatot akart végeztetni. Nem értette hogy nem a lakáson belül van a hiba. Nem értette hogy 2 szabadságom elment azzal hogy jöjjön valaki "megcsinálni", amit végül nem csináltak meg. A 3. szabadságot nem szeretném beáldozni, mert nincs mit felhasználnom.Ilyenkor mit tegyek???
Váltsak szolgáltatót??? -
AtHoS
nagyúr
-
cocka
veterán
válasz Toth_Jani #132043 üzenetére
Gondolom az internetes háttér is koaxon lesz biztosítva hozzá ugye? Mert akkor két éven belül rohamtempóban át kéne állni optikai hálózatra.
Mellesleg szerintem a TV-nézők stabilitást és állandóságot várnak, nem azt hogy 2-3 évente kizsuppolják alóluk az aktuális rendszert és megint egy újat kelljen megszokni. Épp elég számítógépeknél, telefonoknál.
[ Szerkesztve ]
-
bzolika10
aktív tag
-
boborján2
aktív tag
válasz Toth_Jani #132339 üzenetére
Csak épp tud működni 1 megabittel meg 400 megabittel.Meg tud szakadozni is. Nem mindegy.
De ezért is írtam hogy nem tudom vodáéknák mi a hozzáállás ilyen esetben.
Nálam pl. a hűtőgép, egy samsnung mobil és egy tv nem szereti a vodafone sagem wifit.
A másik nem tudom hány eszköznek semmi baja vele.
Ugyanezen eszközöknek másik routerral szintén semmi baja. Nem ennyire fekete vagy fehér,hogy vagy megy vagy nem.[ Szerkesztve ]
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
cocka
veterán
válasz Toth_Jani #132510 üzenetére
Úgy látom arra kínosan ügyeltek, hogy a megszokottól eltérően nehogy már véletlenül kódolatlan legyen a Fightbox, a Docubox meg a GameToon. Bár ezek alapvetően nem érdekelnek, de a Docubox néha szokott érdekes műsorokat adni. Eleve nem értem, hogy miért nem lehet mindenkinek egyetlen csomagja, amihez lennének rendelhető extrák, mint a Diginél. Miért kell 3 különböző TV csomag vagy 6 különböző rendelhető extrával?
Másik kedvencem: tv.vodafone.hu örökké kidobál. Nem bír ki egy napot se egy bejelentkezéssel.
-
-
vlevi
nagyúr
válasz Toth_Jani #132629 üzenetére
Nekem is 2 tuneres a TV-m, de csak egy kártya van benne. Még régi, UPC-tol kapott kártyám van. Ha veszek fel valamit, akkor mellette tudok nézni másik, kodolatlan csatornát. Ez kb annyit jelent, hogy az Aréna4-rol rogzitem a MotoGP-t, közben az M4-en nézem az F1-et.
Fordítva nem megy, vagyis kodolatlan csatornáról felvétel közben nem lehet kodoltat nézni. -
cocka
veterán
válasz Toth_Jani #132737 üzenetére
Gondolom az a soxar, amin "informálnak": 18, 19, 21, 22 meg ki tudja mi a többi, amit még nem találtam meg. Ja meg van valami random marhaság a Da Vinci csatornához (tán 260, de nem tudom biztosan), ahol mutat egy állóképet, hogy most már nem onnan indul az app, hanem az alkalmazások menüből.
-
nicu71
addikt
válasz Toth_Jani #133135 üzenetére
Nem is kell velük foglalkozni, hűséget meg egyenesen tilos,föleg amilyen horrortörténeteket hallani erröl a borzalmas ,már csak nevében Vodafone nevű NERképződmènyről.
Engem amúgy nem szeretnek,tavaly màjusban lejárt a hűség,néha néha egy-egy kóbor email valami nevetséges ajánlattal,de ez minden.
Nem tudom persze meddig tart ez az idilli állapot,de egyáltalán nincs ellenemre."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest