- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Valami baja van a tápomnak
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Androidos fejegységek
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz feka007 #2986 üzenetére
Multis tapasztalatok: KB eddig 3-4 órát nyomtam onlány, teccik, nagyon bejön, nincs szétkapcsolás, teljesenkorrekt szerverek, talán egy kivetnivaló, hogy nincs még magyar, ezért 65-ös ping allatt nem nagyon vagy külföldi szerókon...
Nagyon pörgős az egész... van mit gyakorolgatni..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz feka007 #2996 üzenetére
Onlány esztelen zúzásban te leszel a lezúzott...
Óriási taktika is kell ehhez a játékhoz hogy PRO legyen valaki...
no offense ne érts félre...szerk.: persze average botok ellen más a téma...
[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
törölt tag
válasz feka007 #2999 üzenetére
Sajnos kicsit tényleg ien vaktába lödzős lett ...legtöbben már nem is veszik a fáradságot ,h célozzanak ..mondjuk talán mert nem is igényli a játék. azokat nemcsipázom akik ugy rohangálnak ,h folyton betöltenek 3 rakétát aztán ,ha mákjuk van akkor a közeledben landol és a splash dmg kinyir....ez elég lolzor főleg a mini+link mellett...szvsz 3 fegyver igényel igazán skillt enforcer/shock/csipa...
-
törölt tag
válasz feka007 #3107 üzenetére
Csak az árnyékokat sikerült némileg variálni...a LODBias -nál már hibázik ,pedig az lenne a móka
UTEngine.ini
ShadowFilterRadius=2 (alap) --- én (4)-en használom...
ShadowFilterQualityBias=1 < ezt nemtom ,hogy növelni kell vagy csökkenteni ezért hagytam alapon
MinShadowResolution=32
MaxShadowResolution=512
<(ez értelem szerűen működik ) nálam 128/1024
még van pár beállitás :
ShadowVolumeLightRadiusThreshold=1000
ShadowVolumePrimitiveScreenSpacePercentageThreshold=0.25
bEnableBranchingPCFShadows=False
ModShadowFadeDistanceExponent=.2
lévén nem tom mire jók , nem bántottam őket...de lehet ,hogy egy-két tesztelés erejéig összebarmolom ...csak félek az lesz mint a textúráknál...>kilépés hibaüzivel -
-
-
Alkarcsont
senior tag
válasz feka007 #3175 üzenetére
Járj fel irc-re: irc.quakenet.org
#ut3.hunCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Hmmz
aktív tag
válasz feka007 #3180 üzenetére
Elöször is kell hozzá egy IRC kliens..mondjukez
ztán ha feltelepitetted akkor elvileg a kolléga által adott linkre kattintva automatikusan bevisz a megfelelő helyre
Elsőre nehéznek tünik, de nem az és mindenki ezt használja
ha valami van csak kérdezzMottó:Ha kiírnád a telszámot, az árat, meg a várost, akkor már rég megvettem volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest