Hirdetés
- GeForce RTX 4070-esek az ASUS elképzelése alapján
- Fujifilm X
- ASUS notebook topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Computex 2023: megreformálta az SFX tápszabványt a Streacom
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carbonado11
tag
Ezeket nem adják ki e-simes verzióban?
Megoldanák a "hova rakjam a mobilomat?" - kérdést.Redmi Note 8
-
<Adamsky>
veterán
Na, ha ezt Somatom meglátja ...
#1 Carbonado11
"Megoldanák a "hova rakjam a mobilomat?" - kérdést."
Ha neked egy ilyen kivált egy (okos) telefont, akkor utóbbira nincs is igazán szükséged. -
Carbonado11
tag
Igen, jól gondolod. Nem vagyok az a fajta, aki állandóan a mobilját buzerálja. Őszintén szólva, herótom van ettől a jelenlegi mobilzombi-generációtól. Bár az emberiség egyik legfrankóbb találmányának tartom.
Kutyasétáltatás, ebédelés, babakocsi-tologatás, autóvezetés, kerti munkák, piaci bevásárlás... stb... stb....
Ezeket simán élvezem/megoldom okosteló nélkül.
Sőt! Elcserélném az okostelefonomat egy e-simes, NFC-s Talkbandra! (ha lenne)
Nem értem, hogy egy ilyen ziccert hogy hagy ki évek óta a Huawei.Redmi Note 8
-
-
<Adamsky>
veterán
Az a csoda, hogy még van Huawei ...
... pláne itt a "nyugati" féltekén. Otthon ugye teljesen más rendszerek vannak. Az első okosórámban (Honor Magic) is volt már valamilyen QR kódos megoldás, amivel "odaát" tudtam volna fizetni. Szóval NFC-s fizetés szvsz. sose lesz náluk. -
Hogyne lenne! Vannak NFC -s telói és órái is. Telókkal már itthon is össze lehet hozni az NFC -s fizetést. Órákkal viszont szoftveres hiányosság miatt itthon még nem működik.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
<Adamsky>
veterán
"Vannak NFC -s telói és órái is." - igen, de a Google szolgáltatások hiányában a hajadra kenheted. Saját megoldást (mint pl. a Garmin) pedig nem fognak szerintem a kedvünkért kifejleszteni.
"Telókkal már itthon is össze lehet hozni ... "
Curve Pay? Na, ilyet sem láttam még. Ilyen csak HMS-es telefonoknál van? -
A Google Wallet nem Lola T. Ha OTP, vagy Raffi kártyád van, akkor ugyanúgy a hajadra kenheted, mert nem tudod beregisztrálni a Walletbe. A Simple Pay az OTP NFC fizetés alkalmazása. Ilyen a Curve Pay is. A Curve lényege, hogy más bankkártyákat tehetsz be mögé. Akár OTP -t is. Szóval, ha megy a Curve Pay, akkor bármilyen bankkártyát használhatsz vele.
-
<Adamsky>
veterán
"A Google Wallet nem Lola T. ... " - bocs, ezt nem értem.
"A Simple Pay az OTP NFC fizetés alkalmazása." - pipa.Ismerem a Curve-öt (is), nekem is van, csak az én régi (ez lenne a gond?) P10-es telefonomon nem jelenik meg a Curve direktben az NFC menü alatt, ezért kamilláztam.
A Curve-öt csak Google Pay-en keresztül tudom használni. -
"Visz mindent, mint a Lola-T"
Nem hallottad még? Lehet, hogy fiatal vagy hozzá. A Lola-T egy nyerő lap volt, egy régi autóskártyában.
Lehet, hogy a Curve Pay csak HMS -re van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei TalkBand B7 külsőségekben nem változott, de több mikrofont, jobb zajszűrést és hangminőséget kínál.
- LG Töltő/USB-Microusb Adatkábel Új Eladó! G2/G3/G4/V10/G-Flex/Nexus5 Típusokhoz.
- Airpods Pro Magsafe - Media Markt garis
- Samsung 45W Gyorstöltő USB-C, Új, S20Ultra, S22-S23+ és Ultra Típusokhoz Eladó!
- Nokia 6300 gyári driver szoftver CD lemez, újszerű (kb. egyszer volt használva), gyűjtőknek pl.
- (Samsung S21+) és (Google pixel 6 pro) tokok
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest