Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PociAti

őstag

válasz suste #14846 üzenetére

Az imént felraktam a 0.8.1-et.
    A changelogot párszor átolvastam. Ezzel kezdtem, ezért döntötten a csere mellett, és ekkor észleltem, hogy a friss changelogok hiányoznak a külső oldalakról (ipdns, xmsk, besaba).

Viszont az alábbi mondatodat nem sikerült értelmeznem: "első lépésként fel kell tenni a legújabb repairokat is a logoutom szerint"
    Ha jól sejtem a SYSUPGRADE/servicesbackups/ könyvtárban található alábbi 2 fájlra gondolsz: (1) 0.8.1-repair-opkg-bb-ar71xx-2016-03-07.tar.gz (2) 0.8.1-repair.tar.gz
    Ezt a 2-t kellene a Rendszer | Mentés/Firmware frissítés | Műveletek menüpont alatt valahol feltölteni? Például a "Biztonsági mentés visszatöltése" "Archivum feltöltése..." résznél?

Az (1)-es állomány nevében az ar71xx a SoC-ra utal, 3600-asom AR9344-et tartalmaz, így neki ez nem is kell? Bocsi, ha zöldségeket kérdezek.

Ha mindkettő kell, akkor fontos a sorrend?

[ Szerkesztve ]

• PociAti

őstag

válasz suste #14846 üzenetére

"és fontos hogy ne állitgasd kézzel a mountot a luciban!"
    Probléma lépett fel, az okot sejtem, megoldásra nem jöttem rá. :F

Tegnapelőtt, amikor flash-eltem a routert, utána kipróbálta, a Transmission-t, és magára a router saját memóriájába próbálta letölteni a dolgokat. Nyilván ez így nem jó, így szokott módon a Luciban hozzáadtam a /dev/sda2-ponton a Pendrive-ot, majd a Transmission-ben a letöltési helyet átírtam erre: /mnt/sda2/.

Rendben is ment a dolog egy darabig, de ma reggel az alábbi hibaüzenet fogadott: http://192.168.1.1:9091/transmission/web/

404: Not Found
    Couldn't find Transmission's web interface files!
    Users: to tell Transmission where to look, set the TRANSMISSION_WEB_HOME environment variable to the folder where the web interface's index.html is located.
    Package Builders: to set a custom default at compile time, #define PACKAGE_DATA_DIR in libtransmission/platform.c or tweak tr_getClutchDir () by hand.

Próbálkoztam factory resettel, 0.8.1 újra flash-eléssével, de továbbra is fennáll a hiba.
    Lehet, hogy tegnap este valami szükséges könyvtárat kitöröltem volna?
    Mi a tennivaló, hol szúrtam el?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák