- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Androidos tablet topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen TV-t vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati05
aktív tag
Sziasztok. Van egy 2000 évjáratú e11-es corollam amibe a régi tulaj nem kért központi zárat. Gyárilag a felszereltségi listában van ilyen extra. Szerintetek van rá mód hogy ezt újra működésre bírjam, hol tudom megnézni hogy a vezérlő vagy valami hasonló benne van-e?
-
ati05
aktív tag
Sziasztok! Van egy 2000-es évjáratú corollam, tudtok megbízható helyet Budapesten ahol szakazerűen szerelnek be elektromos ablakemelőt, és központi zárat?
-
ati05
aktív tag
válasz diablo1984 #4448 üzenetére
Jó az utólagos is ha nem romlik el. Nem zavar hogy a kulbri helyén az ajtókárpit le lesz dugozva, és az sem hogy a kézifék mellől lehet majd kezelni.
[ Szerkesztve ]
-
ati05
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 2000-es E11-es 1,4 97 lóerős vvti motoros corollám 217.000 km-rel.
Olyan hibája van hogyha erőlködik (pl emelkedőn felfelé) általában 2000-es fordulat környékén csörög.
szerintetek mi lehet a gond vele?
-
ati05
aktív tag
válasz Ragadozó #4805 üzenetére
Nincs hibakód, nemrég egy másik hiba miatt (hőfokjeladó rosszalkodott) ki volt olvasva.
Rob210: hogy honnan csörög nem tudom, mert álló helyzetben soha sem csinálja.
Elvileg a vezérlés jó benne 5000 km-rel ezelőtt lett benne olaj cserélve, akkor még semmi baja nem volt.
Érdekes az hogy csak 2000 és 2500-as fordulattartományban csinálja és akkor is csak ha nagyobb gázt adok neki, érdekes módon mikor még hidegebb idő volt nem hallottam.
Azt még kipróbálom hogy beletankolok 98-as benzint.
-
ati05
aktív tag
Sziasztok!
Van egy E11-es (2000 évjárat) corollám. A vezető oldali A oszlopon lévő burkolat állandóan leesik, a rögzítő patentok elengedtek. Hol lehet ilyeneket beszerezni?
-
ati05
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 2000 évjáratú e11 1,4 vvti corollám. A gondom az vele, hogy 70 km/h-tól zug, ha ilyenkor kinyimom a kuplungot abbamarad. Váltóolaj cserét javasolt a szerelőm. Szerintetek ettől megjavul, esetleg valami adalékot rakjunk bele, ha igen akkor mit ajánlotok?
[ Szerkesztve ]
-
ati05
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 2000-es évjáratú 1,4 vvti corollám. Ma reggel motor indulásakor dadogott a motor gázadásra nem reagált és utána le is állt. Azóta csak az önindító pörög és nem indul. Mikor kiszálltam az autóból égett szagot éreztem.
Szerintetek merre induljak a hibakeresésben?Az autó tegnap hibátlanul üzemelt, az akkút feltettem tölteni, de nem volt lemerülve.
üdv.: Attila
-
ati05
aktív tag
válasz Csabroncka #8251 üzenetére
Sziasztok!
Nyest, hideg kizárva, 10 fokos garázsban áll az autó. Indítózni nem sokat indítóztam.
Hétfőn hívom a szerelőt, addig nem is erőltetem, csak gondoltam valaki esetleg találkozott már ilyennel.
Remélem a vezérlés csak nem ugrott át...
-
ati05
aktív tag
válasz Dare2Live #8260 üzenetére
Lehet hogy a fentebbi válaszom nem volt egyértelmű. Az autó napi használatban van, de, csak rövid távokra, tegnap is kb 3 km-t ment 3 leállítással, reggel indulni akartam akkor elsőként dadogva indult és utána leállt. Azután már nem indult, éget szag azthittem kintről jön (szomszéd befűtött).
Ekkor tettem töltőre az akkut hátha csak lemerült, ezután egyszer megpróbáltam beindítani ismét sikertelenül, ezután nézelődés közben úgy éreztem mintha a kocsiból jönne a szag.
Itt tartok, szerelő csak két hét múlva tudja megnézni sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest