Aktív témák
-
Buldozer99
senior tag
válasz skater_mart #9448 üzenetére
miből gondolod h a nyíregyháza nyer?
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
Buldozer99
senior tag
Riberyyyy
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
Buldozer99
senior tag
Megérdemelte a Bayern, sokkal jobban játszottak...
sajnos úszott a szelom, x-re raktam
-
Buldozer99
senior tag
válasz pityeszka #9757 üzenetére
igen, x-re, hnap szerintem nyer az arsemal 2-1re mondom ezt Barca szurkolóként, inter simán nyer!
nagyon bíztam ebben a bayern x-ben, azt nem gonodltam volna hogy nyer a bayern, meg azt se hogy a mu ,ezért raktam x-re, sikerült elbaszni az utolsó percben
[ Szerkesztve ]
-
-
Buldozer99
senior tag
válasz ForRedGlory #10409 üzenetére
akkor jöhetnek a tippek
-
Buldozer99
senior tag
moszkva nem fog gólt rúgni, 2.2-ért az inter nagyon csábító!
-
Buldozer99
senior tag
válasz Vandit. #10483 üzenetére
alap, erre mehet olyan allin mint a fene
pohár: szerintem is kevesek lesznek, nemtudom miért de úgyérzem a mu nem fog továbbjutni, és az inter nyerni fog(tuti )
én egy ilyet fogok tenni:
barca
bordo-lyon mind2lő gólt
bayern gól
inter[ Szerkesztve ]
-
Buldozer99
senior tag
én ezt teszem meg poénból 200ftal
50 CSZKA Moszkva - Internazionale: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) V 1.73
190 Manchester Utd. - Bayern München: A mérkőzésen 0-3 (H), 4-5 (D), 6 vagy több (V) sárga lap lesz (hos D 2.64
062 *(0-1) Barcelona - Arsenal H 1.88
166 Bordeaux - Lyon: A mérkőzésen 0-3 (H), 4-5 (D), 6 vagy több (V) sárga lap lesz (hossz.) H 2.64
129 Hannover - Nürnberg 5.m. V 2.52Eredő odds: 57.12318
-
Buldozer99
senior tag
Inter győzni fog skacok, fogjátok már fel
Méghogy a moszkva győzMellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
Buldozer99
senior tag
Mondtam hogy nyerni fog az Inter!
-
Buldozer99
senior tag
MESSIIIIIIIIIIIIIII
2-1 ezazzzz
-
Buldozer99
senior tag
ISTEN
-
Buldozer99
senior tag
Rooneynak ennyi volt, semmi értelme nem volt berakni...
-
Buldozer99
senior tag
Bayern gól
-
Buldozer99
senior tag
vezet a bordóóóóó
2-1 tökéletes lenne a bordó meccsen, gyerünk!
[ Szerkesztve ]
-
Buldozer99
senior tag
Robben
-
Buldozer99
senior tag
3-0nál mindenki mondta több forumon is hogy pápá Bayern, háhá
skacok, hétvégén Fio-Inter, Real-Barcaról mit gondoltok? Én Inter és Barca győzelmet várok!
[ Szerkesztve ]
-
Buldozer99
senior tag
150 Nottingham - Ipswich H 1.75
251 Standard Liege - Germinal Beerschot H 1.53
124 Bremen - Freiburg H 1.31
246 Lyon - Lille H 1.75
177 Twente - Heerenveen H 1.25
171 Fiorentina - Internazionale V 2.00
231 Roma - Atalanta H 1.30
189 Rio Ave - Porto V 1.37
207 Blackburn - Manchester Utd. V 1.41
213 Manchester City - Birmingham H 1.39
166 Villarreal - Sp. Gijón H 1.48
163 Malaga - Sevilla V 2.11
170 Napoli - Parma H 1.43ezekből kéne kiválasztani 5-6 meccset a hétvégére, szerintetek?
-
Buldozer99
senior tag
lautern, celtic kezdhetne már valamit magával...
celtic szop , johogy csak 500ftot raktam erre a fos csapatra...
[ Szerkesztve ]
-
Buldozer99
senior tag
lautern vezet, celtic mennyen a pi*sába ha nem tud nyerni...
-
Buldozer99
senior tag
fél óra még, gyerünk má
lautern 1-1 jóvan mennyen a picsába az összes ilyen balfasz csapat...
-
Buldozer99
senior tag
lol, első meccsen el is ment a szeló ez lol nagyon lol
INTER,BARCA nyerjen ma!!!!Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
Buldozer99
senior tag
Ennyi gyerekek, mondtam én hogy nyer a barca, kár hogy az inter elvitte a szelót, neten meg nem volt pénzem megdobni...
-
Buldozer99
senior tag
Inter mellé tudtok valamit ajánlani? nem baj ha hétvégén van a meccs..
-
Buldozer99
senior tag
kapjátok be
-
Buldozer99
senior tag
szerintem nem fog nyerni a chelsea, és a mu, mind1 én nem rakok ezekre a meccsekre
-
Buldozer99
senior tag
PEDRO PEDRO!
-
Buldozer99
senior tag
Southampton gólt valaki szurkoljon már ki nekem
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest