Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TheNewDawn

    addikt

    válasz Micsurin #21449 üzenetére

    Ez nagyon jó megint, ezért is mondják sokan a Yen pártiak közül hogy márpedig összeillenek igenis Geralttal, mert mindkettőnek vannak erőteljes badass és érzelmileg elég kemény, mondhatni szinte tényleg retardált megmozdulásaik :D

    Míg Triss ebben a világban inkább a finom és kecses úrinő, aki a légynek se szeretne ártani, ami persze nem jelenti azt, hogy ne tudna időnként ő is olyan franco kis manipulátor lenni ha kell, mint minden nő ( már elnézést ha valaki nőnemű is olvasna minket, abszolút nem sértés, sokkal inkább dicséret, hogy a nők ebben sokkal sokkal jobbak mint mi, hogy hogyan kell szinte észrevehetetlenül finoman manipulálni a másikat és megszerezni amit akarunk )) dee fényévekre van ebben is az összes többi varázslónőtől.

    Szóval hogy amolyan túl jó Geralthoz. Viszont szerintem a witchernkünkben benne van igen is ez a dolog, hogy tudna ő ilyen jó lenni, csak rejtetten :)
    Viszont ugye.. megint csak a 3 ban vannak olyan jelenetek Trisstől is, amik szerintem hálistennek elég badassek, csak még az egészséges értelemben. Az egész Mengével kapcsolatos dolog főleg, ha hagyod hogy végig azt csinálják vele amit akarnak.
    Nagyon találó videó szerintem erről a dilemmáról :
    https://www.youtube.com/watch?v=A6PUReOuHVw

    Ciri picit súlytalan az első epizódban még valóban, Yen pedig nagyon túldimenzionált, kb ő a főszereplő Geralt és Ciri helyett, na ez pl nagyon nem tetszett a sorozatban. Nilfguard bemutatása meg úgy egészében ahogy van, és nem csak a páncélok miatt... Jaaaaj....
    De hiába no, akkoriban még nem volt divat a #Blacklivematters :D

Új hozzászólás Aktív témák