Hirdetés

Aktív témák

  • Reaper

    őstag

    válasz xenon2 #1009 üzenetére

    Én nem tudom mennyit mentem, de általában szoktam tudni, hogy hol hagyok a pályában időt, de itt csak olyan 1-2mp lehet nekem még benne :) De nem zavar, jó a verseny, ahogy állítgatom a tuningot úgy látom én is, hogy arra a pályára mi ront vagy javít az időn.
    Ezt a Harlem Westet én se szeretem annyira, túl nagy mázlifaktor kell nekem hozzá, hogy kb hibátlan kört menjek, ráadásul 2x. A legtöbb pályán ahol lehet kerülöm az ugratókat, mert kiszámíthatatlan.
    Ez a mostani summit tényleg idegesítő. Eleve az egész Baya környéket utálom, csak vergődés arra minden verseny. A légpárnást én sem szeretem, bár sikerült jól beállítani és egy normálisat menni, de ahogy most a többi versenyen is, ahol van egy kb oké időm, azt hagyom is, nem erőltetem. Úgysincs nagy nyeremény. A DD-ből pl csak egyet próbálkoztam, az elég is volt. A Dodge is olyan, hogy mentem 2 nagyon gyengét, utána egy jobbat, elég is volt. Az escape is bosszantó a sok fa miatt. Még a Grand Canyonosat is jobban bírtam, a bólya ütögetést meg nyílt pályán, másokkal egy helyen teljesen értelmetlennek tartom. A kisbusz az relaxáló volt nagyrészt, bár kanyarodni nem tud, cserébe a gyorsulása is gyenge, végsebessége sincs, de legalább az ellenfelek nem zavartak és forgalom sem volt :D

    CJ4567: Tényleg, bakker pedig nemrég még mondtad is :) Na kipróbálom ezeket én is, hátha segít :) A Camarot én PVP-re szeretem, mert, ahogy mondtad is sok helyen elég jó (amíg nincs eső/hó) viszon főleg a hangja miatt szeretem. A kedvencem a Road Runner lenne, de az meg nehéz mint a sár, nem lehet vele jobb csapat ellen normálisan menni.
    Amúgy a tegnapi napon próbáltam pár jobbat menni a HW-en, erre elkezdett esni, majd sötét lett, majd pár körre jó, tiszta idő, aztán hó, hát mondom, akkor ezt mára hagyom :D

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák