- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Milyen házat vegyek?
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz maroni #11252 üzenetére
Ezt nem értem, amikor én szeretnék csatlakozni valakihez és már betelt rögtön jelzi egy kis ablakban, hogy ide már nem léphetek be nyissak egy új gyűjtést. Ez nálad akkor nem ugrott fel ez az ablak?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Druss
aktív tag
Igen, a linken keresztül játszol a játékkal.
Niczo
[ Szerkesztve ]
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Hogy működik ez a Cash Back játék?
Felajánlott 3 tételt 3-1-1 stb meghívóval. De mit kell a meghívottnak csinálni? És én mit kapok érte? Látom, hogy pénzről van szó. Válaszokat előre is köszönöm.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
rushty
őstag
BlitzWolf® AIRAUX AA-UM3 TWS bluetooth Ear-hook [link]
Revolut meghívó pü-ben
-
Imy
veterán
-
tomazin
veterán
CouponPals [link]
Koszi -
torokbela64
csendes újonc
Még két hely van. Köszönöm a csatlakozást.
https://banggood.app.link/Wlh1Mao6jeb[ Szerkesztve ]
-
roberts5
csendes tag
válasz torokbela64 #11322 üzenetére
-
babe98
csendes tag
még egy ember kellene bele, ugorjon rá valaki legyen szíves:
-
Niczo
senior tag
Ali cashback [link]
Ezt a cashback dolgot még nem próbáltam, kíváncsi vagyok működik-e.Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Beni2360
félisten
Én már tegnap kérdezetem, hogy ez micsoda, hogyan kell játszani de nem kaptam válasz. Tudnál írni róla valamit?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
shortcutme
tag
Elrontottam a linket az elősző hozzászólásban, a helyes: [CouponPals]
Köszi!
Beregeltem a zen.com-ra, tapasztalatok (portfolio cikk):
- Szokásos, netes banki azonosítás szükséges, viszont meg van pár perc alatt, ezután egyből használható
- Sajna az ali-ra csak 4% cashback-et ad, viszont a többi kuponon felül, a teljes fizetett összegre (szállítási költséggel együtt)
- BG-ra 8%-ot ad, ami nagyobb összegű cuccnál már jó lehet. (ezt nem próbáltam, de feltételezem ott is ugyanígy működik, a többi kupon felett, a teljes fizetett összegre jár)
- +1 év garit ígérnek minden, a kártyával fizetett, gyártó garanciás termékre (Magyarországon az AXA biztosítónál kell ezt érvényesíteni)
- Virtuális és fizikai mastercardot is adnak
- Revolunál picivel szarabb átváltási árfolyam, szóval érdemes Revolut-ról tölteni direktben USD-vel. (ez ingyenes)Az első 30 nap ingyenes aztán 0.9EUR/hó ... eléggé meh, ha 10%-ot adott volna, akkor megtartottam volna, így necces. (ha 30 usd-nél nagyobb értékben rendelsz az ali-ról havonta, akkor megérheti)
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
válasz shortcutme #11337 üzenetére
fogunk még sokáig rendelgetni aliról? bevezetik a minden csomagra fizetni kell díjat és szerintem nagyon meg fog nyekkenni a kínai rendelés.
-
shortcutme
tag
válasz tomazin #11338 üzenetére
Meglátjuk mi lesz...Van olyan termék, amit vámmal és áfával emelt összeggel együtt is érdemes lesz megrendelni. Valószínűsíthető, hogy még több EU raktárkészletes termék lesz. Az még kérdés, hogy ezekre kell-e majd extra 27% áfát fizetnünk, elvileg most is kellene.
Mindenesetre én is próbálok lerendelni minél korábban (júli 1-ig be kell érkeznie) minden, "szükségem lehet rá" dolgot.
-
rushty
őstag
CouponPals [link]
Revolut meghívó pü-ben
-
Tartarus
tag
válasz petymek #11333 üzenetére
+100
Pénzpisztoly -
Tartarus
tag
Ment vissza 100
Pénzpisztoly -
tomazin
veterán
Energy lab: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● Reflinkek elhelyezése TILOS!
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest