- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
GTX 1060 3 GB-os kártya valakinek?
-
addikt
Az asztali gépek leáldozóban, a laptopok huss mennek, de amik vannak asztalik, nézik, nézegetik, de semmi...
-
Volna-e valakinek "nemaranyáron" egy szép állapotú Micro USB / USB-A kábele Szolnokon?
Van egy már eladott, de még nem elküldött Ebook olvasóm, amihez egy régi Nokia kábelt használtam eddig, de ezt sajnálnám melléadni. A gyári már nincs meg.
-
-
-
-
-
addikt
Monitort 20-22-24" keresnék occóba (azaz nem kell full extrás).
-
smiti
veterán
Van valami kisebb Asus otthon, délután jó ha kúldök fotót?
-
Gubu0101
veterán
Ha nem sikerulne szerezni akkor irj ram,en kb 2-3 het mulva mar otthon leszek.Akkor tudok egy samsung 32”-os 144Hz-es full hd ivelt monitort feher szinben.Hdmi es dispaly portos.Nyilvan nem
horror aron Most nem emlekszek a garanciara kb 2 eves lehet,de szerintem mar nincs ra.Amugy tokeletes allapotban van kb fel evet ha uzemelt…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
G.sysko
csendes tag
Sziasztok!
Nem volna kölcsönbe egy tesz erejéig egy AM3-as procija valakinek?
A leggyengébb is jó lenne!Üdv!
-
smiti
veterán
Ha valakit érdekel, van egy ilyen telefonom, bontatlan dobozban, vadiúj, papírok nélkül. 60k
Samsung Galaxy A23 5G 64GB 4GB RAM Dual (SM-A236B) -
Enton
addikt
Üdv, mindenki.
Kellene nekem egy 12-13 genes intel proci(asszem akármilyen) egy alaplap(rog strix b760i) bios frissítéséhez.
Alaplap+memória van, de jó lenne egy update, hogy a később érkező proci lehessen 14 genes is ha már ilyen jó árban vannak.
Ha valakinek lenne egy fél délutánja egy ilyesmi szösszenetre, azt igazán meghálálnám."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
user12
őstag
Sziasztok
8GB/2400 SO-DIMM RAM-ja van esetleg valakinek eladó vagy csere alapon?
Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
smiti
veterán
Sziasztok!
írható Audio cd-t lehet valahol kapni még Szolnokon?
-
-
yankee
tag
"A tapasztalat olyan dolog, amit nem lehet megvásárolni" -Oscar Wilde-
-
törölt tag
Hogy ne csak a hirdetések legyenek...
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Itt Szolnokon és környékén van olyan üzlet, ahol esetleg raktári készleten megtalálható 32-34" körüli UW-QHD monitor?
-
addikt
Lett egy gamer gépezetem
-
addikt
Csend van eléggé, mindenki elköltötte a pénzét.
-
yanna
addikt
Srácok!
Tud valaki megbízható "szervizest" aki kitakarítana egy laptopot? Monnyuk előny, ha nem horror árú a művelet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest