- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz Napfénysüti #40965 üzenetére
Nincs. IBM-nél volt egy ismerős. Neki elküldtem a papírokat. Beregisztrált stb. azóta is várom, hogy felhívjanak. Több mint 1 hónapja. Így én erről le is tettem. Volt ismerősöm akit felhívtak bement ( 0 nyomatékosítom 0 informatikai tudása van ) mondták neki, hogy várakozó stádiumba teszik, bármikor behívhatják dolgozni . . . .
Most a DENSO-ba talán amíg nem áll helyre az életem. Ott van supervisor ismerősöm. Trandance-ba voltam írtam egy tesztet. Most megint várom a sült galambot.
Közben fizetem magam után a járulékokat stb. Addig nem tudok kuszálni a RESTART-COMP Kft.-ből amíg nincs egy másik 8 órás munkám. Szóval 4Ft-om maradt úgy, hogy nincs a rezsim se kifizetve stb. De ez van. Vannak rajtam kívül mások is ilyen helyzetben. Csak én ebből próbálok kitörni de nem megy.
(#40967) Napfénysüti
Van egy TV-m, egy gépem és egy telefonom. Mit adjak el? Meg azért, ne hogy már csak úgy lehessen életben maradni ebben a szarházi retkes rohadék országban, hogy eladja az embere azokat a dolgait amiért fizetett és dolgozott. De tudom 47.000-ből meglehet élni.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest