Keresés

Aktív témák

• Xirtam

veterán

válasz Napfénysüti #40965 üzenetére

Nincs. IBM-nél volt egy ismerős. Neki elküldtem a papírokat. Beregisztrált stb. azóta is várom, hogy felhívjanak. Több mint 1 hónapja. Így én erről le is tettem. Volt ismerősöm akit felhívtak bement ( 0 nyomatékosítom 0 informatikai tudása van ) mondták neki, hogy várakozó stádiumba teszik, bármikor behívhatják dolgozni . . . .

Most a DENSO-ba talán amíg nem áll helyre az életem. Ott van supervisor ismerősöm. Trandance-ba voltam írtam egy tesztet. Most megint várom a sült galambot.

Közben fizetem magam után a járulékokat stb. Addig nem tudok kuszálni a RESTART-COMP Kft.-ből amíg nincs egy másik 8 órás munkám. Szóval 4Ft-om maradt úgy, hogy nincs a rezsim se kifizetve stb. De ez van. Vannak rajtam kívül mások is ilyen helyzetben. Csak én ebből próbálok kitörni de nem megy.

(#40967) Napfénysüti

Van egy TV-m, egy gépem és egy telefonom. Mit adjak el? :DDD Meg azért, ne hogy már csak úgy lehessen életben maradni ebben a szarházi retkes rohadék országban, hogy eladja az embere azokat a dolgait amiért fizetett és dolgozott. De tudom 47.000-ből meglehet élni.

[ Szerkesztve ]

Aktív témák