- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
f27
senior tag
-
Tom5
addikt
7300GT 7600GT szintű PCIexp-es vga-t keresek.
-
Clubforum2
tag
Hali
Lenne egy csere alapom itt.
Abit an8 lap,X2 4200+ proci,és 2 GB RAM, procin arctic cooling freezer pro, és van még elfekvőben egy 7600 GT VF700 cu hűtéssel.
Ami érdekelne:
Egy am3-as lap, Athlon II 240-es proci,és 2 GB DDR3-as RAM.
Valaki?[ Szerkesztve ]
Magyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...
-
San398
őstag
Sziasztok!
Sürgősen kellene nekem egy atx táp olcsón, vagy a #19638-ban linkelt cuccokból cserére.
Pénteken 13 óráig vagy sombet reggel 9 óráig tudnám átvenni.
Akinek van jelezzen privátban.
Köszi-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
juliabrilke
veterán
Nos. Joccakát mindenkinek!
-
Ronin-
senior tag
válasz juliabrilke #19451 üzenetére
azt nem írtam,hogy nélkülük értelmes lenne
-
kem
addikt
-
kem
addikt
GTA fanoknak
Windsor - Rockstar irodaKöszi!
-
f27
senior tag
nem tud valaki MAINE COON kiscicákat eladót? esetleg felnőtt kandúr is jólenne törzskönyves előny! de ha szép a kiállása akkor nem halok bele ha nincs könyve
-
shankeesham
tag
Keresek:
2*1GB/800 v. 1066MHz memóriát (viharos gyorsasággal)
2,5"-os IDE noti vinyót 40-80GB
vivos voco, mortuos plango, fulgura frango
-
f27
senior tag
-
Timyyy
őstag
Sziasztok! Üdvözlet a West End-ből Fehérvárra! Itt ülünk a mekiben D. Orionnal Új laptop tesztelve
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
válasz juliabrilke #19476 üzenetére
Mindkettő marad és lassan indulunk is vásárolgatni.
D.Oriontól meg mindjárt kapsz egyet a fejedreOsztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
nagyúr
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #19479 üzenetére
Csak ott kezdődik igazából az igazi kelet.
-
nagyúr
-
Timyyy
őstag
Mosmár a Népligetben várjuk a buszunkat haza, és itt is találtunk wifit
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
nagyúr
-
Tom5
addikt
84000GS megérné? Mert haverom már nyaggat, nekem meg semmiféle affinitásom utánanézni a dolgoknak...hétvégén is minden nap túlóra...ez meg itt nyekereg nekem.
-
Tom5
addikt
válasz Clubforum2 #19487 üzenetére
Ha 5K-ért adod akkor viszem, ennyi a keret havernál.
-
kem
addikt
-
Tom5
addikt
válasz juliabrilke #19493 üzenetére
mind elpasszolta
8400GS lesz
má elegemvan a dolgokból -
D.Orion
veterán
No időközben már jó ideje hazaértünk BP-ről. Egész egyszerűen nevetséges ez a volán... 5 perc alatt 4 buszsofőr mondta azt, hogy már nincs hely a Fehérvárra tartó járatán. Arra hivatkozva, hogy ő csak álló utast szállíthat! Na most ez mégis milyen rendelkezés, Hadd döntsem már el én, hogy hajlandó vagyok-e állni... És ha a pályaudvaron elfoglalják az összes széket, akkor aki a Sasadin akar felszállni azt el se viszik, Vagy mégis ez, hogy van?
No a laposról: HP6735b, öcsémnek is full ilyen van. Lesz is egy kis teszt, mert öcsémében QL-60 proci van, ebben pedig már RM-62. Kíváncsi vagyok, hogy tesztekben-játékokban és persze aksi(950MHz@0.95V vs. 500MHz@0.9V) időben mit fog számítani a fejlettebb proci. Egyébként a gép nagyon alkalmi vétel volt, egy Kecskeméti számtech-es sráctól vettük 85K-ért. Tavaly öcsém 120K-ért vette az övét, és abban nincs új lenyomat olvasó és webcam sem. Most is 120K felett mennek ezek a gépek(új lenyomat olvasó nélkül és leharcoltabb állapotban) aprón és ezen egy karist nincs, eddigi tesztek alapján hibátlan.
Kérdés: Két laptop tud egymással kommunikálni a beépített wifi és/vagy bluetooth segítségével?
Julcsi: Nem mindenki olyan ám, mint te! Az asszonyt eladnád egy jobb Opteronért vagy egy Fermi-ért.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest