Hirdetés
Aktív témák
-
veze
őstag
válasz macilaci78 #43231 üzenetére
én nem látom ezt ennyire tragikusan..
és nem is olyan ördöngösség. csináltam én is, pedig nem vagyok egy extra képességekkel megáldott valaki.
csak nem szabad "general kivitelezöre" bizni.. mert az már itt ott meg fog (akar) vezetni, és elveszíti az ember a teljes körű rálátást beleszólást a részletekbe. A pénzt pedig ott lehet megfogni. és vagy ugyanaiba kerül mintha készen venné az ember de jobb minöség lesz, vagy kb ugyanazt a minöséget de olcsobban, mintha épitési vállalkozótól venné készen[ Szerkesztve ]
-
Luighi
senior tag
válasz macilaci78 #43231 üzenetére
Veze véleményén vagyok én is, aki már látott építkezést, az kb tudja mi után mi következik, és önmaga össze tud szervezni egy fsza kis csapatot - ha nem sürget az idő, akkor nagyon szépen nyugisan meg lehet csinálni mindent úgy, hogy akár milliós nagyságrendet is megspórolsz!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest