Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Androidos tablet topic
- Extrém tuning: már 12,6 GHz felett hasítunk DDR5 RAM-mal
- Milyen TV-t vegyek?
- DDR5 CUDIMM memóriákat villantott a Corsair
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz pmheros #27602 üzenetére
Ja, ilyen ez, mindenki kicsit kárörvendő tud lenni, ha akar... :-))) Egyébként az eltelt pár évben itt még sohasem olyat leírva, hogy vennék valamit, az ár nem számít, csak igazán jó minőség legyen.. Ennek a dolognak adtam titkon egy kis hangot, nem bunkóságból csináltam.. .. Kissé zavar, hogy "olcsó legyen, az se baj, ha szar" mentalitással találkozok lépten nyomon, nem hinném, hogy érdemes egy 100 ft-os spórolásra rászánni 3 óra utánajárást...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz pmheros #27606 üzenetére
Ha adtál volna hozzájuk egy kis lisztet, meg vizet és összegyúrtad volna akkor a száraztésztáért valószinűleg sokkal többet kaptál volna mint amennyit a ramért valaha is elkérhettél volna
[ Szerkesztve ]
Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
bolcsodal
addikt
válasz pmheros #27640 üzenetére
Én is így gondolkoztam, amikor nem váltottam teljes konfigot Socket478-után. Örültem az Asrock hybrid lapjainak..végül buktam az egészen...
Mondjuk ez más tészta, mivel itt csak a procit kell cserélni. Ebből szempontból jók az NForce-os Asrock lapok. Szinte mindent össze tudnak heggeszteni mindennel...
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
SirRasor
addikt
válasz pmheros #27929 üzenetére
Jaj ezt pont tegnap hallgattam meg
Amúgy most elmentem a fő vodafonos boltba, de túl későn érkeztem, úgyhogy a securitys továbbirányított a tescoba...gondoltam miért is ne, úgyis hulla fáradt vagyok meg vásárolni se ártana kaját, úgyhogy GOGO.
Na az ottani gyerek értelmesebbnek tűnt az egyik ponton, mert azt mondta, hogy ez a 3 hónapos mix tényleg van, de csak akkor, ha nem a központi üzletben vásárlok. Szóval ha náluk alarom megvenni, akkor tényleg ki kell várnom a 3 hónapot, szóval célszerű a főhelyen. Ezt valahogyan nem mondták a másik boltban, nyilván azért, hogy OTT vegyem meg 3 hónap múlva.
Viszont másik téren az online utalás..azt mondta, hogy ezt az OTP bankkal kell megbeszélnem és majd azok veszik fel a kapcsolatot a vodával. Hát nem tudom, a fundamentás NEM ÍGY MŰKÖDIK. A fundamentások automatikusan leveszik a pénzt, de ezt velük kellett megbeszélnem nem az OTP-vel. Az OTP-nél csak egy megbízási cuccot kellett online csinálnom, hogy tényleg engedélyezze a bank a levételt, de semmi mást, szóval itt szerintem megint félreinformálásról van szó. Már látom is a lelki szemeim előtt, hogy megyek az OTP-be és mondom ezt az ügyintézőnek, mire csak néz rám, majd közli, hogy ezt a vodások intézik és nem ők. Szóval vicces
Na de holnap ellátogatok a főhelyre, aztán remélem ott meg megint mást fognak mondani, mint ezek
Make Love not war!
-
biomassza
tag
válasz pmheros #28073 üzenetére
Illetve itt van még az az apróság, hogy a házastársi vagyonközösség csak a házasság alatt szerzett értékekre vonatkozik. Vagyis a lány házassági szerződést ne írjon, és a lakást a nevére csak a lagzi után írassa rá. Plusz ne tudja bizonyítani, h a lakásért fizetett pénz korábban is az ő tulajdona volt, még az esküvő előtt. Ez azért már a "nagyon szőke" kategóriájú leányzó lesz...
-
pmheros
őstag
válasz pmheros #28231 üzenetére
a 650 -esnél nagyobb,
itt Szegeden van egy CHIEFTEC CFT-750-14CS táp eladó
már ha váltani akarsz nagyobbra[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
Badman 4ever
őstag
válasz pmheros #28318 üzenetére
Benzinnel takarítok tisztára minden procit, memót, stb. és a hűtőjüket, újrapasztázás előtt, szóval fel vagyok készülve. De azért kösz a tanácsot.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Badman 4ever
őstag
válasz pmheros #28322 üzenetére
Pont egy 9600 XT-re megy, de ASUS versönre.
Ha olyan kedves, hogy elmászkál azért, hogy legyen ragacsom, akkor minimum, hogy én viszem az ollót, majd én vágok jópofát neki.
Ilyen a karesz:
[ Szerkesztve ]
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Rick4
félisten
-
SirRasor
addikt
válasz pmheros #28374 üzenetére
Jólvan...akkor most előnyt kovácsolunk abból, hogy - bár nagyon próbálom tagadni, de - kissé kocka vagyok Hol lehet pólót nyomtatni Szeged területén belül? Nyomtatok olyat, hogy "szingli vagyok normális életvitellel" vagy nem tudom, aztán így fogok végigsétálni a városon....hajaj, a sok ember között..most az a kép ugrott be, amikor a Die Hard 3-ban Johnt kitették a furgonból Harlem közepén az "utálom a niggereket" feliratú transzparenssel
Szóval várják a fehér herceget, de HOL? Ezt kéne kideríteni.. Most jó az idő, mindjárt megyek megint a rakpartra olvasni, aztán hátha arra jár egy nekem való nő.
Hány éves akit te ismersz ebből a kategóriából?
Make Love not war!
-
CSorBA
őstag
válasz pmheros #28428 üzenetére
Nem baj, hogy érdeklődnek, ugyan, félre ne értsd.
Az a baj, hogy egy "ok, köszönöm, most nem"-re nem futja. Vagy valami ilyesmi. Volt olyan is, aki írt, h. viszi jövőhéten, és mikor még én írtam, hogy mégis mikor jön, annyi volt a válsz h. "mégsem kell, pá".Nem baj ha nem kell, hát ez van. De akkor ha már ír, és visszaírok, legalább egy szóban írjon vissza valamit. Én mindig visszaszoktam, ha érdeklődök valami után, vagy most sokat várok el, vagy rosszul állok hozzá?
-
pmheros
őstag
válasz pmheros #28428 üzenetére
viszont az eladók, vagy hívjuk inkább árusoknak sem egyszerű esetek(, mert el nem adja soha.)
Épp a napokban érdeklődtem egy hirdetésre. Az alap hogy a terméknél nem ad meg linket, (keresd meg magad), és nem jelöl árat. Sose értettem miért? Titok? Vagy ő most itt nem is árulja csak dicsekszik hogy van neki ilyenje? Egyébként semmi más infót nem ad meg róla ami az árat befolyásolná, csak hogy tudnád hova rakni. Dobok neki privátot. Szerencsére nem azzal kezdi hogy nekem mennyit ér, írja az árat. Kíváncsivá tesz az övé mitől van így árazva, kérdezek tőle pár dolgot, amiket ő elfelejtett megemlíteni. Jön is a második benyomás: ez hülye, az új nettó árán egy olyan eszközt kínál ami használt, hiányos, semmi papír ergo garija sincs. Pffff...... Fel is hívom a figyelmét(talán nem ilyen tapintatosan), hogy ha ennyi pénzzel rendelkeznék én bizony az xy boltból inkább az ugyanolyan újat választanám. Nem csak érvelek, ajánlok is, mégpedig egy ésszerű összeget, amitől mereven zárkozik el köztes lehetőséget nem is keresve. Az egyébként kívánatos portékáját árulja már 2 hónapja, amihez én kívánok még sok várakozással teli hónapot.nem vagyok tökéletes
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest