Hirdetés
Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz ErőVarázsló #29806 üzenetére
2×
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
Achtung! Achtung! Elveszett egy német kisfiú!
Na, kellene nekem egy ügyes kezű júzer, aki grafikai munkákban jeleskedik. Jelentkezni priviben, legyen alku, vagy számlaképes!
-
macilaci78
nagyúr
válasz ErőVarázsló #31689 üzenetére
Dioptriásból nincsen?
-
macilaci78
nagyúr
válasz Sada88 #31741 üzenetére
Alapvetően kábelnethez kell egy visszirányúsított koaxiális kábel. Ennek "élnie" kell, hogy rá lehessen tolni a kábelnetet. Vagyis fizetsz valami tök alap TV-szolgáltatásért, de ha csak a Bartókot sugározzák rajta, az is elég.
Gondolom, a rendelkezésre állást találták ki, hogy szolgáltatás nélkül is aktív maradjon a kábel.
Ha Neked nem kell sem a net, sem a TV, sem semmi más, akkor köszönd meg szépen, nem kell a rendelkezésre állás sem, és nemes egyszerűséggel vágasd le a karóról a kábelt 0Ft havidíjért és mond fel a picsába a szolgáltatásukat.Amúgy meg a Nemzeti Hírközlési Hatóság az, amitől elvileg paráznak, Csongrádi sgt, nagy krt sarkán vannak.
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz partymaci #31898 üzenetére
Whirpool, én is ilyet vettem annó, mostani lakhelyemen is ezt a márkát használom felültöltősben, ebben az árkategóriában találtam is. Máshol Bosch-t látok elöltöltősben, az felette van árban.
Szépen mos, a hatodik érzékkel takarékos is.
Tippre: vehetsz nyugodtan használtat is, 2-3 éves készüléket fele annyiért is megkapsz, az esetleges meghibásodás javításánál is pénzednél vagy még.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz Agyasima #32435 üzenetére
A Vegas füstös kicsit, legalábbis én nem dohányzom. A Plázában a Memphis kulturált, de a járulékos költség (mondjuk, üdítő) szvsz sok.
Az Aramis még nekem bejött. Bár a hely dohányzó, de ha nem főműsoridőben mégy, nagyon kellemes lehet.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
Ja igen!
Egy szobát szeretnénk ketté választani és gipszkartonon gondolkodtunk, mint legkézenfekvőbb opció.
Véleményeket, tapasztalatokat kérek első sorban hangszigetelésével kapcsolatban.
És főleg ajánlásokat, ki melyik mesterembert meri ajánlani. Ezeket értelem szerűen privátban várom.
Köszönöm.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz SirRasor #34566 üzenetére
Nekem volt szerencsém felfújhatóhoz. Mocorogni rajta hangos, nem szellőzik, szal a lepedőnek is inkább paplant használj szvsz. Ha kellően keményre felfújod, kényelmes is lehet (az én mércém szerint), viszont ami nagyon bosszantott, hogy a hegesztéseknél képes volt kilyukadni és egy idő után meguntam a biciklifoltokat.
Vegyél egy sima matracot,, amilyet kényelmesnek érzel és ha nem kell, támaszd a fal mellé, vagy állítsd a szekrény mögé...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
Hali! Lenne egy kis gondom.
Munkahelyi gép: Win XP SP3, SiS Mirage Graphics (SiS 662, Bios: 3.72.10), Acer AL1916W monitor, 1440×900@85Hz, 32bit-en hajtva, ami pénteken még működött.
Mai első bekapcsoláskor az asztalt, meg úgy mindent úgy kezel, mintha nem férne el rajta minden, az egeret a képernyő széle felé mozgatva lehet húzni jobbra-balra-fel-le. "Kb 10 centivel kellene nagyobb monitor, ha azt akarom, hogy ráférjen."
A jelenség felbontástól, órajeltől, színmélységtől független, csökkentett módban rendszer-visszaállítás megvolt.
Hogy tudom ezt a ficsőrt kikapcsolni?
A segítséget nagyon köszönöm előre is!
Üdv!Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz bolcsodal #34807 üzenetére
Valóban, moncsi átállt 1024×768-ra, se több, se kevesebb. Ezt viszont bármely frekin.
Így már használható, de marha rondán néz ki, Word piktogramok, miegymás.
A moncsi gyárira visszaállítás nem segített.
Egyéb tipp?Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
Van valakinek elfekvőben keveset futott T-Mobile SIM-je feltöltős verzióban?
Lehetőleg minél olcsóbban, akár 0Ft lebeszélhetőséggel.
Priviket várok.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz macilaci78 #34913 üzenetére
Pannonos is jó.
UP!Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz Ted_Beneky #35232 üzenetére
Azt mondod, ha megrépázza, leszokik a kábelekről?
-
macilaci78
nagyúr
válasz WindyJoe #35317 üzenetére
Akkor az már 3500Ft, ha összeadjátok...
Viszont Pannonos SIM-kártya mellől halt ki egy Motorola F3-as. Elázott a zuhéban a zsebemben.
Szóval vennék minél olcsóbban független, vagy Pannonos telefont! Minimális elvárás tudásban: Egy F3-hoz érjen fel: telefon, sms, ébresztőóra, legalább 2 napig bírja az akku.
Árban se legyen sokkal több.Ajánlatokat holnap 13:30-ig várok, eddig vagyok ugyanis netközelben. Utána a belvárosban személyes átvétel. Ha 13:30-ig nem találok készüléket, tárgytalan a hirdetés.
-
macilaci78
nagyúr
Szerintem kár az indulatokért.
-
macilaci78
nagyúr
válasz pcZenta #35322 üzenetére
Oké, a 2/3-át ajánlottad neki az általa elképzelt árhoz képest. Ez az érem egyik oldala. A másik, hogy az 1/3-ot jelentő kőkemény 1000 Ft választja el az Általad reálisnak titulált árat az aranyártól. Tehát egy tányér étel az az érték, amin cívódtok.
-
macilaci78
nagyúr
válasz gery2123 #35324 üzenetére
Ha nekem szól, köszönöm a felajánlást.
Ezt a készüléket szeretném kiváltani egy minden tekintetben hozzá méltó utóddal. Az Általad kínált készülék tudásban kielégítő, de az ára már nem igazodik az én elképzeléseimhez. Sajnálom.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest