Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz FoxiestFox #28592 üzenetére

    Better Call Saul évadzáró S2

    Szerintem most egyezik a véleményünk erről dying_star..... Az évad ha nem is jó, de mindenféleképpen jobb, mint az első. Viszont megint sok üresjárat volt. A finálé meg kész csigatempo. Ráadásul a kiszámíthatóság már annyira nagy, hogy el se kezdődik az epizód, már tudom mi lesz a végén...... Chuck is megint mennyit szenved ezzel a betegségével istenem...... már első évadban is halál idegesítő volt.

    Annak viszont örülök, hogy a Jimmy-t alakító Bob Odenkirk egyre jobb és jobb.... de! nem szeretném ha elfeledkeznénk az amúgy sokszor feledésbe merülő mellékszereplőkről! Kim (Rhea Seehorn) és Mike (Jonathan Banks) is jól hozzák a karakterüket csak ez sajnos nem mindig látszik, mert kevés "fény" jut rájuk...annak ellenére, hogy most mindkettő karakter szála (végre) kapott egy lórúgást haladásban.

    Maga a karakter (Saul Goodman) egy nagyon ötletesen megírt érdekes karakter, rengeteg lehetőséggel. Ha ügyesen bánnak vele, a harmadik évad igazi BB-szintet is hozhat már. Most még (mindig) csak építkezik-építkezik a sorozat, de a csattanó, a nagy WTF még elmarad. Bízom benne, hogy S3 pörgősebb és sötétebb lesz, hiszen mostmár nincs akadály, Jimmy elindult a lejtőn....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák