- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz WolfLenny #22509 üzenetére
"100Hz vs. 50Hz? Mindenki nézze meg!!!! Én láttam mindkettőt, de észrevehető különbség csak akkor látszik ha egymás mellett van a két TV. Ha magába nézi az ember, akkor semmi."
Hát sas szemű biztos nem vagy,de szerintem még átlagszemű sem. Csak azért mert aki látott már 50 illetve 100Hz-es lcd tévét az legközelebb csípőből vágni fogja hogy milyen tévé van előtte akkora a különbség a kettő között. De szerintem is pihentessük ezt a Hz dolgot[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
roberto211
őstag
válasz WolfLenny #22509 üzenetére
Nekem is 40d5000-em van, üdv a klubban .. Szerintem is király tv, csak az köt bele aki akar.. Minden tv be bele lehet kötni, minden tv nek van előnye hátránya.. Mi a f..szt kell ezen a 50vs100hz es témán lovagolni?? Lehet egy tv 100hz es de attól ha összehasonlítod, neki is megvan a hátránya mint a másiknak is, meg az előnye is... Nincs tökéletes tv.. Hiába mondják vegyél lg-t mert 100hz-eset lehet kapni annyi pénzért mint a samuba 50hz-eset.. de az Lg.. Én samuba bízok és szerintem itt még sok mindenki más, mivel samu topicba vagyunk...
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest