- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz user137 #19795 üzenetére
a Sztupy 3.0 az egy JPM/JP6 alapú Froyo ROM
ami előrootolt (prerooted)erre kell egy lagfix KERNEL még! ami kernel felrakásával lesz az a bizonyos bővített recovery (custom alias cwm recovery-nek is nevezik)
ez Sztupy esetében az ULK (universal lagfix kernel 0.3)igen ez valóban kb 6mega... amit a rom felrakás után ODIN-al rakunk fel (PDA-ba tallózva önmagában alapbeállításokkal)
Sztupy ROM-ra rakhatsz speedmod kernelt is... majd erre már Doc ROM-ot is rakhatsz fel cwm-ből zip-et flashelve
migabi24! mennyibe fájt az antenna? ez ugye BT-al csatlakozik? SGS-en GPS menüben állítod be vagy hogy?
ebben abszolúte nem vagyok képben (még csak nem is olvastam utána)[ Szerkesztve ]
-
Kakumix
senior tag
válasz user137 #19795 üzenetére
Hát ennek utána kellett néznem, mert régen és egy nagy levegőt véve egyszerre csináltam mindent a 2.2-re frissítéssel kapcsolatban. Természetesen a frissítést megelőző pár óra olvasgatást nem számítom bele
Valóban telepíthettem a Sztupy Multilangual 3.0-át, utána a Sztupy ULK-t és így van a recovery-ben lagfix. Már nagyon nem rémlik, de így lehetett és azóta sincs vele gondomSzerk.: Természetesen tariattila már megint megelőzött
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest