- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini-ITX
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz tariattila #16648 üzenetére
Nem, azzal vittem be, hogy KIES-es firm frissites utan nem indul el
Es a recovery/download modot a 3 gombos modszerrel nem tudtam elohozni, ha ment volna, valoszinuleg nem kellett volna bevinnem -
Pola-Roid
aktív tag
Mint elobb irtam is, a firm frissites utani halal problemajaval vittem be.
A 3 gombos recovery modrol egy szot se szoltam. Teny, hogy nem ment se a frissites elott, se utana. Hogy mit csinaltak vele, fogalmam sincs.
A cucc garis, vittem garjegyet, hogy ezt most megcsinaltak garban vagy perkalnom kell, nem tudom, mert amire jott az SMS, en mar majdnem itthon voltam (nem BP-en lakom), es mivel 1 hetet mondtak hataridonek, nem is gondoltam ra, hogy esetleg megvarhatnam. Jovo het csutortokon tudok bemenni erte, akkor kiderul, mi a palya -
Pola-Roid
aktív tag
válasz tariattila #16711 üzenetére
Valamit felreertettel, en nem irtam, hogy most megy
Azt irtam, hogy azert kellett elvinnem szervizbe, mert a 3 gombos recovery mod hianya miatt nem tudtam helyreallitani az elcseszett frissitest.Azt se tudom, hogy jo lett, csak annyit irtak SMS-ben, hogy elkeszult es atvehetem
-
Pola-Roid
aktív tag
Ma visszakaptam a szervizbol a keszuleket, bekapcsoltam, mukodik szepen, 3 gombos uzemmodok viszont tovabbra sem
Az USB takaro nem volt visszacsukva, tehat ezek USB-n keresztul tudtak vele valamit kezdeni, hogy rakeruljon a regi firm (vagy az uj ra se kerult, es a regivel ujra tudtak inditani, nem tudom, ugye frissites utan mar nem tudtam megnezni), nem tudja valaki, hogy csinalhattak?
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz Vagany #17650 üzenetére
Nyelvtudas nem gond, de en nem is gondoltam, hogy ez a 3 gombos javithato. Azt olvastam forumokban, hogy bizonyos IMEI szamu keszulekeken nem mukodik - es persze az enyem is benne van -es ezeket csak a keszulek cserejevel lehet megoldani. Meg lattam valami KIES piszkalasos megoldast, amitol kanadai modell lett volna a keszulekem, de mivel pont ilyen KIES moka miatt kellett a szervizbe vinni a gepet sw cserere, inkabb nem akartam kockaztatni
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest