- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz ForRedGlory #3897 üzenetére
szerintem 960x800-asok kellenének....
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
djapor96
senior tag
Nálam reggel 7-kor 100% este 18.30 -kor 17%
Android Op. rendszer 52%
Hanghívások 10%
Kijelző 9%
Maps 9%
Wi-fi megosztás 6%
Android rendszer 5%
Tárcsázó 4%
Dolphin browser 3%
Telefon készenlét 2%
Cella készenlét 2%Érdekes a maps-t nem is használtam!
Hogy lehet csökkenteni az oprendszer fogyasztását? Ez nálam egy átlagos nap.... és már nem vagyok a buhera időszakban.... ez látszik a kijelző fogyasztáson is.....
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
kellerman
tag
válasz Drbonci #3893 üzenetére
Vettem egy új kábelt azzal csinál mindent, tölt is.
Remélem később lesz frissítés a videóra és lesz benne képstabilizátor, az az egy nagyon idegesít. FHD-nál jelentkezik a legjobban.
Gondolom ez csak szoftveres akadály, nemtom miért nincs benne. Miért fényképezésnél van ,amikor ott akkor lenne rá szükség, ha lenne rajta rendes optikai zoom.Vagy csak én dülöngélek?
-
djapor96
senior tag
válasz banpity #3894 üzenetére
próbáld ki.....
A töltőjét megvizsgálva.... azon 0,15A áramerősség van. Ez 150mA ami nagyon alacsony érték.... anno a HTC Kaiserem 800mA-es töltő alatt meg sem moccant!
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
kissandras20
aktív tag
USB-HDMI kábelt lehet már kapni?
-
ForRedGlory
félisten
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz ForRedGlory #3907 üzenetére
Mert én vagyok a jóság, a szeretet és a tisztesség védelmezője.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Legendd
senior tag
Miért van az, hogy egy csomó játék nem megy vele?
Pl. Modern combat 2., Asphalt 6, Gangstar 2??? Elkezdi aztán kilép, mielőtt bejönne a menü
Nálatok is fennáll ez a hiba??Amúgy hamarosan jövök egy i4 vs. SGSII személyes tapasztalat megosztással (melyik miben jobb).
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
zeroo5ux
aktív tag
hmm érdekes:
Samsung MHL Micro USB / Micro HDMI Adapter - Galaxy S II (MHL - Mobil high-Definition Link) - Ekkorra várjuk: Június 29. Szerda
Expansyseddig június eleje volt...
-
kellerman
tag
A T-mobil ikonja másnak is vándorol magától?
-
Legendd
senior tag
válasz knyitogato #3911 üzenetére
és szerinted ezeket majd javítani fogják?
Régen kérdeztem, de nem találtam működő verziót ebből:
Van valami olyan program, amivel le lehet kódolni appokat? Pl. ha az üzenetekbe be akarok lépni, kérjen jelszót....NAGYON FONTOS.
-
zeroo5ux
aktív tag
http://www.expansys.hu/zoompic.aspx?i=218572
ez jól hangzik és töltőt is lehet rádugni meg az ára se vészes, a képére lennék kíváncsi
-
pzstm
titán
jövök hülye kérdésekkel...gmail accounttal szinkronizáltam, viszont nem tudok marketbe belépni. Laptopon sem lát eszközt. Mit tegyek? Elnézést a bénázásért!
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
djapor96
senior tag
nekem is csinálta az elején.... aztán egyszer csak kapcsolt..,. tán kikapcs-bekapcs....
-
balu333
tag
válasz Oppenheimer #3909 üzenetére
Látom te is nagyon átnézegetsz ide az SGS 2 topikba, csak nem meguntad te is az 1-est? Szépen megy le ennek is az ára, de a sima sgs-nek is. Lassan én is váltok meguntam már a romfrissítéseket, meg a hivatalos gingerre várást!
Az is lehet faragok egy mézeskalácsot és feldugom a telefonomnak, hátha attól kigyógyul a merűlésből -
koveradam
tag
http://hardverapro.hu/apro/akcios_samsung_galaxy_s_2_elado/hsz_1-50.html
-
pzstm
titán
válasz djapor96 #3918 üzenetére
hihi...google account megadás után tényleg kellett neki egy restart
Pompás minden. Igaz még az ezredét sem ismertem ki a dolgoknak...elég gyakran be fogok ide röfögni néhány kérdést. Segítséget inkább ne tőlem kérjetek!iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz kellerman #3923 üzenetére
egyelőre még csak élvezkedek, és ámulok bámulok milyen gyors a telefon
Most jut eszembe, KIES-t még fel sem raktam
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
Tuninger
addikt
A Galaxy S II elvileg nem tudja futtatni a Tegra 2-es játékokat.
Gyakorlatilag viszont igen. jó játékot!
-
pzstm
titán
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Mi most a teló leg barátibb független ára? Én a speedshop-ban néztem, de ott még mindig 170 körül van.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
babosmiki
addikt
Ma én is megvettem a t-nél.
Nem volt egyszerű, az ötödik boltban kaptam...
Eddig nagyon tetszik, szép igényes készülék!Romcsere és rootolás meg volt.
[ Szerkesztve ]
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
Jago88
csendes tag
Mivel még új vagyok az android világában ezért felmerem tenni ezt a kérdést:
Ha a market-ről lehúzok egy progit/játékot akármit, akkor az települ vagy le is szedi a .apk file-t? Ha leszedi akkor hova teszi, vagy rögtön törli telepítés után? -
babosmiki
addikt
Ha lementetted az APKoptic-al, már azt csinálsz vele amit csak akarsz.
Lementheted gépre, vagy tovább is küldheted.#3944: A burkolat nagyon masszívnak tűnik, szerintem bírni fogja.
A súlya szerintem nagyon rendben van, én örülök, hogy nem nehezebb!
Ekkora mérethez, meg még ha nehéz is lenne azt szerintem már kényelmetlen
lenne használni. Szép igényes mobil, szerintem![ Szerkesztve ]
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
pzstm
titán
képernyőképet hogy csinálok???
-
zeroo5ux
aktív tag
home gomb nyomva tartva, kikapcsoló gomb egyszer megnyom
[ Szerkesztve ]
-
kellerman
tag
Videótesztem.
Szerintem látszik némi különbség.
Ilyennek kellene lennie alapból[ Szerkesztve ]
-
Legendd
senior tag
válasz kellerman #3949 üzenetére
Hm...kb olyan, mintha direktbe az elsőn mozgatod, a másodiknál meg állványra rakod
jacis: számomra is egy kicsit (nagyon) könnyű, viszont az összeszerelési minőség hibátlan, és a műanyag hatás sem érződik számomra...
Lesz szerintetek megoldás arra, hogy a Modern Combat 2 (illetve a fentebb említettek) működjenek rendesen??
Mellesleg számomra őrületesen tetszik az Anysoft keyboard, mert ekkora kijelzőre már fel lehet tenni e teljes magyar kiosztás, emaileknél nagyon jól jön, hogy nem kell hosszan vagy kétszer nyomkodni ékezetes karakterek előhívásához...
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás