Hirdetés

Aktív témák

  • andersen32

    csendes tag

    válasz freddirty #21740 üzenetére

    Mindenkinek köszönöm a válaszokat.

    freddity:

    Köszönöm szépen a részletes választ. Megmondom őszintén nekem az álomtelefon egy normális Android-os telefon lenne (jó oprendszer, nincs mögötte bohóckodás mint a Symbian-nal), és hozzá a Nokia N8 képszenzora (ami nagyobb mint a legtöbb kompakt képszenzor).

    Érdekes, hogy normál fényviszonyok mellett mégha kicsit mobilos, de N8-cal összevethető részletgazdagságú videókat csinál a Samsung S2. De a remegés, fókuszpumpálás, és a hangtorzítás totál használhatatlanná teszi a felvételeket.

    Szoktam DSLR-rel videózni (canon 550d, 7d), de egész nap ezeket cipelni elég elég kimerő. Miért is kell profi technikát cipelni minden család rendezvényre, ha az ember elfogadható minőségű produktumot akar ? Azt reméltem, hogy a S2 ezért az árért minőséget fog tudni adni. Sajnos nem :(

    És ha már 150 ezerért meg lehet kapni egy 550d-t, ami elfogadható kép és videó minőséget ad, viccess, hogy ezért a pénzért nem adnak egy normális mobiltelefont.

    Most, hogy a S3 pletykák nem szólnak arról, hogy jobb lesz videóban (képstabi, szenzor méret, optika), az nokia n8 utódja a 801 meg f*staliga felbontású kijelzőt kap, és még zajosabb 16 mpixeles szenzort, továbbra is lehetetlen normális fotózáshoz és videózáshoz használható mobilt venni.

    És ez rém bosszantó (legalábbis nekem)

    Soound:

    Hát ez az, ezektől a problémáktól félek én is.

    Egy optikával együtt 150 ezért megkapható 550d géppel miért tudtam ilyen videót csinálni : http://www.vimeo.com/28554024 ?

    Bár a részletesség nem a legjobb (550d / 7d ennyit tud), de nem pumpál a fókuszkereséskor a gép, nem remeg a videó, és hiába hangos az autó, nem torzul a hang.

    Ugyanezért a 150 ezerért miért nem tud normális fotó és videó képességet betenni az S2-be a Samsung ?

    KAMIKAZE_HUN:

    Alap 20 ezres Androidokhoz képest oké, de vicc, hogy 90 ezres Sony Hx9 odaveri képminőségben : http://www.vimeo.com/27880998

    Én ettől többet várok egy el csúcsmobiltól.

    sztrogoff19:

    Sok tesztet néztem meg, alapképességekben tényleg a legjobb android teló az S2, de hogyan vegyem meg 150+ ezerért, ha nem tud normális fotókat és videót készíteni ?

Aktív témák