- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Googie
csendes tag
Próbáljátok meg a bankos aplikációt telepíteni ès ha ott sem működik akkor egy gyári visszaállítás hátha megoldja. Nekem gond nèlkűl működik 02-s most 06-s szoftverrel is.
Gondolom minden engedèly rendben van a gpay-n is ès a telón is az NFC használatához. -
gjoco1
addikt
Nálunk is egyszerre négy eszköz ketyeg / ketyegett tizen éve ugyan erről a TP -Link routerről és semmi gond nem volt . Most egymás után kb egy hónap lefogása alatt volt felváltva Redmi telcsi és mindkettőnél instabilitás mutatkozik . Ez furcsa egyezés azért .
Természetesen nem mondom konkrétan , hogy mindkét telefon rosz , de mindenesetre érdekes . Amúgy a Redmi note 12 az jó volt . A Redmi note 11 pro ( k ) " billegnek .
A többi eszköz mind Samsung . Két Tab - egy Asus laptop - Samu note 10 + . Ezek folyamatosan lógnak a szeren . .
Már nem is rugózok rajta , mert ritkán vannak a Redmik hálózaton .
Az is meglehet , hogy a 11 esek ilyenek . Ki tudja . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
wéercé
junior tag
Sziasztok!
movax és gjoco1.
Elnézést hogy beleszólok, mert nem nekem jött a hozzászólás.
De ahogy az előzőekben én is írtam, nálunk is minden rendben a router-rel, minden más (laptop, tablet, Xbox, IP kamera, tv) teljesen hiba és leszakadás mentesen működik.
Nálam a Note 12 nem tudja a folyamatos wifi csatlakozást, egyre többször nincs kapcsolat sajnos, vagyis inkább pár napja megfordult, csak ritka alkalmakkor van wifi-re csatlakozása sajnos.
Xiaomival, Redmivel nincs eddig tapasztalatom, ez az első ilyen telefonom.
Az összes többi régi lecserélt telefont is újra beüzemeltem a wifi tesztelése miatt, mindegyik hibátlan, folyamatos kapcsolatot tud egész nap/héten.
A 12-esek is ilyenek lennének? -
gjoco1
addikt
Semmi gond .. . .
.
Ezért van a Topik , bár nem kifejezetten router problémák miatt . Arra van külön oldal .Ahogy olvashattad is a hsz eket , nálunk is megy egyszerre több eszköz , de mióta Redmiket tesztelgetek , azóta tapasztalom . És érdekes módon éppen a 12 es nem problémázott . Most egymás után két 11 pro térdelgetett . Amúgy pillanatnyilag elengedtem a kérdést , mert pihenőre tettem a vasat .
Most a megszokott Samummal vagyok és semmi gond . . .
Azért elgondolkoztató . . . Nem régóta figyelem ezt a Topikot és nem is emlékszem volt e másnál hasonló kérdés / probléma ezzel . Tehát nálam háromból kettő nyűglődik / ött a routeremmel ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
wéercé
junior tag
Igen, ezt már mi kitárgyaltuk nemrég.
Most csak azért hoztam szóba ismét a dolgot, hátha valaki másnak is van tapasztalata ezzel kapcsolatban, talán movax kollégának is, ezért írtam ismét a témában.
A router dolgot most már teljesen kizártam, ezért nem a router topikba írok.
Napok óta böngészek a problémával kapcsolatban, ha valamit találok kipróbálom, állítgatok amit csak lehet, de egyenlőre nincs megoldásom sajnos.
De hátha valakinek itt.........
Talán olvassa a hozzászólásainkat. -
-
movax
őstag
-
wéercé
junior tag
Annyi változást azért megfigyeltem, de nem akarom elkiabálni, mert még tesztelem a dolgot, hogy ha a bluetooth-t kikapcsolom és csak a wifi van bekapcsolva, akkor mintha nem szakadna meg a kapcsolat.
Legalábbis eddig ahányszor próbáltam ellenőrizni, mindig volt kapcsolódás.
Ha ez így működne is, akkor is csak félmegoldás számomra, mert a bluetooth kikapcsolásával nincs kapcsolat az órámmal sajnos.
A munkám miatt meg fontos lenne a wifi és a bluetooth is egy időben, a wifi az üzenetek és az email-ek miatt, az óra meg hogy jelezze ezeket+a hívásokat, mert a telefont a zsebben nem hallom meg és nem érezni a rezgést sem munka közben. -
wéercé
junior tag
válasz instantwater #410 üzenetére
Rendben.
Köszönöm! -
Graphics
Jómunkásember
válasz instantwater #410 üzenetére
Manapság is ugyanezen frekvenciák vannak, mi változott azóta?
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
wéercé
junior tag
Esetleg van olyan lehetőség a telefonnál, hogy át lehet állítani a wifi 2.4 GHz frekvenciáját 5 GHz-re?
-
v.attis
őstag
Nem vagyok rendszeres olvasója a topiknak, de a fiam Note 12 4g telefonja miatt bele olvastam.
Biztos, hogy nem router gond okozza a wifi leszakadást, mert esetünkben vagy 8 wifi routerre csatlakozott valamikor és újabban mindről leszakad, illetve a beállításokban nem is talál wifi hálózatot. Mivel lakótelepi lakásban lakunk, vagy 10 wifit találok a saját telómmal, az ő listája viszont üres.
Tegnap kikapcsoltuk a bluetooth-t, azóta nem is szakad le és a wifi lista is megtelt, megtalálja a szomszédokét is. Alapból az 5 GHz-re van beállítva nálam minden 5GHz-es készülék, tehát nem a frekvencia kavar be.Régen Huawei telómmal fordult elő, valamint kollégám Ulefone-ja is képtelen volt mondjuk zenét lejátszani wifis forrásból Bluetooth headsettel. Anno annyit derítettem ki, hogy a két hálózatot egyetlen chip szolgáltatta, amely gondolom nem a legerősebb volt a világon, emiatt nem képes a wifit és bt-t egyszerre sikeresen kezelni.
Gondolom a Note-ok esetében is ilyesmi történik, akár hardveres, akár szoftveres összeakadás is legyen a háttérben.
Nem tudom ezen lehet-e segíteni gariztatással, de vannak kétségeim. -
gjoco1
addikt
Köszi hogy megosztottad a Te tapasztalatod is !
Furcsa fintora a történetnek , mert nálam ez a telefon stabilan tartotta , viszont 2 db Note 11 Pro tédelget / ett . . . Többi összes eszközünk mind jó ugyanazon a routeren . Szóval első gondolat nálam is a vas hibája lehet .
Gariztatással kapcsolatba hasonló a gondolatom . Nem ismerem a mostani állapotokat ( gondolom ezen a téren sincs pozitív változás ) , de gyanítom , ha beviszi bárki ezzel a problémával és netalán ott a " bevizsgálás " pillanatában jó , akkor vissza fogják tolni . Hacsak nem tömeges ismert a szervízek körében a hiba bejelentése .
Én ezt gondolom erről . A mostani 11 Prom még garis , de meg sem kísérlem felküldeni . Egyrészt csak idény jellegűen van használatban és leginkán mobil netről , másrészt az előbb említett okok miatt . . Marad így ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
v.attis
őstag
Mi is maradunk így, korlátlan mobilnet csomagja van, azzal hallgat zenét bluetooth fülessel.
Arra, hogy egyeseknek problémázik, másoknak nem: Poco X3 Pro-m volt. Azt kétféle kijelzővel szerelték, az egyiknél jelentkezett szellem érintéses hiba, a másiknál nem. Esetleg ilyesmi felmerülhet a wifi/bt chippel is, mondjuk 2 vagy több beszállítótól veszik és van amelyik nem százas akár képességet, akár minőséget tekintve. -
carr
őstag
csak nálam ekkora fostalicska ez a teló skacok?
Egészségem telefonja, és szeretnénk gariztatni. Gondoltam mentem róla az adatokat, 100gb adat. képek, videók, doksik, minden. Addig eljutott, hogy kb 1 óra alatt lemásolta a mappák felét. aztán valami (win10) szemafor időkorlát lejárt, és hali. ja persze a szupergyors gyári kábelével nem is látta egyik win10 pc sem (lenovo notik) a telót.
Egy utángyártott piros nemtommi kábellel sikerült némi csatlakozást kicsikarni belőle, de annyi, amit az elején írtam. konvergál a nullához az eredmény. oké, google mentés megvan, de mégsem ua.
Gyárit nem akarok csinálni, mert azzal törölném amit menteni akarok.
ja, még garis. kérhetem a szervizt hogy nyissák ki a bootloadert? akarok másik os-t rátenni amiben benne van gyárilag a hívásrögzítés funkció. thx360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
gjoco1
addikt
Nem .
Nekem is nagyon idegesítő a sz@romiról /ra a mappa másolás .
Egyébként nem a win10 hibája szerintem . Volt egy ilyen telcsim + két Note11 Pro ugyan ezt csinálja / csinálta . . Komplett mappa másolása kész idegroham . . Ha esetleg megindul egy mappa koplett másolása , akkor volt , hogy félúton megszakadt . Ha esetleg ment egyből a mappa másolása , már a következő nem . . Halál .
Samsungos vagyok amúgy . Egy Not10+ ot használok fő telefonnak már négy éve és annál a mappa komplett másolása nem probléma .
Legfőképpen az oda másolásnál tapasztaltam . Kimentést ritkán készítettem . . De a telóra mappástól másolás szenvedés .
Azt úgy oldottam meg , hogy létrehoztam azt a mappa nevet , és a gépen lévő mappát megnyitva és kijelölve az elemeket , úgy hatékonyabb - gördülékenyebb - akadás mentsebb . Fordítva is lehet megoldás ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Debilon
addikt
WiFi Pro FTP Server alkalmazás, nem kell kábellel vacakolni
asszonynak van ilyen telefonja, majd lehet kirpóbálom azon is, de én így használom, igaz nem ilyen telefonon, de TC-ben az FTP kapcsolatoknál létre van hozva egy profil, telefonon elindítom a szervert, TC-ből csatlakozok és másolok, nincs várakozás, mappástól megy minden gyorsan
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
n2066
tag
Sziasztok. Nektek a Redmi note 12 4g telón 4Gb változatban van az időjárás appon belül animációk vagy statikusak a képek? Felhő hold csillagok stb..
Vigyázz, mit kívánsz, még valóra válik! Beware your wishes they might come true!
-
carr
őstag
válasz Graphics #425 üzenetére
ez engem is érdekel, eddig úgy tudtam kell egy sms a szaeromitól, ami nekem eddig sosem jött meg. (párszor próbáltam, talán 3x) és vártam, újraküldtem, semmi.
Még garis a készülék, amiatt gondoltam, hogy megkérem a szervizest dobjon már rá BL nyitást. aztán hátha sikerül eu romot telepíteni hogy tudjak hívást rögzíteni.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
movax
őstag
Kicsit én is kutakodtam és egyelőre annyira jutottam, hogy bizonyos Note 12-eseknél a gyártó összeb@szta a firmware-t, kínai frekvenciatartományokat hagyott benne a globál ROM-ban, vagy valami ilyesmi. Az itthoni 5GHz-es tartományban a routerek 36-48 közötti csatornákat használnak, de a hibás ROM-okban valami 100+os csatornákra van állítva a dolog. Megoldást nem találtam, a Xiaominak kellene javítania, de egyelőre semmi.
-
movax
őstag
Tovább kutakodva az van, hogy nem teljesen világos a dolog, nagyon kevés az infó, csak fórumokon van erről ez meg az. A fenti helyzet, amiről írtam, korábban volt, állítólag kijavították. De olyan verziót is olvastam, hogy kínai belpiacra szánt telefonokra tettek global ROM-ot és árusították. Ez a szürkeimportos telefonokra vonatkozhat. De valami hasonló sztori lehet, amiről írtam, mivel az engedélyezett wifi-frekvenciák országonként változhatnak, a wifi-routerben is be kell állítani az országot. Tehát valszeg valóban itt nem stimmelhet valami az 5 GHz-es tartomány beállításaival, ezért vannak nehézségek a csatlakozással.
-
gjoco1
addikt
Értelek .
Igazán eddig soha nem foglakoztatott a router anomália , mert eddig olyan volt , mint a levegő . Ha kell lélegzünk és van mit , akkor nem is gondol rá az ember . Természetesnek vesszük .
Azonban , ha akadozik az ellátás , onnantól érdekes a dolog .
Viszont a másik része nálam a dolognak , hogy a Redmi telcsim a polcon figyel és el is felejtettem a témát . Az összes Samu eszközünk teljesen tökéletesen ketyeg wifin itthon .
Azért köszi , hogy megosztottad a " kutatásod " eddigi eredményét !"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
carr
őstag
skacok, hogy van az, hogy ha messenger hívásban vagy, és van RENDES telefonhívás, azt nem jelzi? Hogy lehet megoldani, hogy bassza ki a faszba a messenger hívást, és csörögjön rendesen? Köszi
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
help
FTP a telón fájlkezelőben elindítom, de amikor másolok, csomó minden hiányzik. mit éállítok be rosszul? más ftp megoldás? windows mappakezelőt használom. :/360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
n2066
tag
Note 14 4g-re Egyesült Királyság régióra állítva jött HyperOS 1.0.6.0 frissítés,s majd 1 nap múlva jött újabb patch 1.0.9.0 verzióval. Durva hogy ilyen különbség van a régiók között a szarominál... Már szemezgetek más teloval itthagyom a Xiaomi vesszőfutást ,kevesebb mint 1 éve vettem de elég is volt ebből a márkábol. Amúgy az egész xiaomi univerzum hulladék főleg szoftver téren....
Vigyázz, mit kívánsz, még valóra válik! Beware your wishes they might come true!
-
wéercé
junior tag
Szia!
Köszönöm a fáradozást és hogy szántál időt erre a problémára!
Én sajnos még eddig sem jutottam, úgy hogy köszi az információkat.
Egyenlőre a bluetooth és a mobilinternet maradt "megoldásként".
Pedig jó lenne kihasználni a wifi előnyeit otthon és a munkahelyen is, de hát sajnos együtt nem megy.
Reménykedem egy frissítésben ami talán megoldja valamikor a problémát, de mivel már egy régebbi modellről van szó, hát nem tudom... -
n2066
tag
Viszlát a OnePlus fórumban. Vettem egy OnePlus Nord 3 at. Ég és föld gyerekek... Soha többet szaromi
-
carr
őstag
válasz zsola400 #296 üzenetére
tudsz linket? elfelejtettem... még talán azóta se sikerült foglalkozni vele. az adatokat még ftp-n keresztül is csak félig sikerült átgányolni.
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
szemy94
senior tag
Ezt nekem is rossz kézbe venni a 13T mellett. De vedd figyelembe az ár különbözetet is, nem egy kategória a 12 4G és a Nord 3, emiatt nem biztos, hogy rossz a Xiaomi (bár a Samsungot én például még mindig jobban szeretem, mint ezt a márkát a rendszer miatt, de eldöntöttem,hogy legalább 3 évig marad a 13T, szóval így jártam, nem rossz készülék, csak a One UI még mindig jobban bejön)
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
carr
őstag
170k-ért már telefont is kapni.
Amúgy hogy oldod meg az átköltözést, a telefon tudja rögzíteni a telefonbeszélgetéseket?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Dalvik cache nem lehet ebben a fosban törölni ha recovery módba indítom?
-
n2066
tag
Mivel eu-s nem tud rögzíteni telefonhívásokat. Az indiai rom tudja. Én nindig a Google fiókot használom így minden készüléken mindig bejelentkezés után névjegyek naptár bejegyzések keep jegyzetek rögtön használható belátható az új teló. A szükséges appokat meg letöltöm pay áruház ból, a felesleges bloat ware kuka adb-vel. Bár OnePlus -on sok gyári app alapból törölhető.. sokkal jobban testre szabható mint a one UI vagy hyperOS. . Ikonok színe formája, átmenetek stb.. alapból nincs sok bloatware sem rajta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest