- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.lala
aktív tag
Az enyém 2 éves és imádom. Sajnos az SD kártya vagy az olvasó majdnem kinyirta de végül mégis életben maradt. Meg ne kövezzetek....majd amikor váltok, mert egyenlőre nem,de van olyan teló most házon belül, ami hozza ezt a szintet és max 70-80…?
Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
eisento
addikt
Hali! Szerettem volna pixel experinece plus romot kiprobalni de a rom telepitesnel kiirta hogy miui 10 alapu rom legyen a telon igy error miatt nem tudtam feltenni, felraktam egy android 10-es gyari romot, de ujbol ugyanazt irta. Van vmi trukkje? vagy hagyjam a francba?
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Pew
tag
Sziasztok!
Van valaki aki EEA készülékre kapott már 12.5öt? Mikorra várható? -
maglew
aktív tag
Sziasztok. Csináltam gyári visszaállítást, most egy fokkal stabilabb lett a telefonom.
Meg tudnátok mondani hogy hol lehet beállítani azt hogy ne 10 másodperc után halványodjon el a képernyő? -
janes1976
őstag
Ma reggel jött meg a 12.0.10-es rendszerfrissítés.
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
DIEGO15
őstag
Sziasztok!
Használja valamelyikőtök a Filmic Pro appot?
Az app szerint 4K/60 fps és 10bit videót is tud a teló felvenni, de sajnos nem hajlandó egyiket sem.
4K felbontás esetén max 30fps van.Van valakinek ezzel az appal tapasztalata?
-
Faterkam
addikt
Lassan jönni kellene a 12,5-nek EEA-ra is, mert Note 8 Pro-n tök jól megy!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Faterkam
addikt
Mostanában a reggeli bekapcsolásnál az első sim inaktív néha. csak egy újraindítás segít. Lehet Simet kellene cseréltetnem a Vodával?
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Robertó79
tag
Úgy olvastam nem kapja meg a teló az android 12őt!
Valaki felrakta már rá más forrásból? -
DIEGO15
őstag
Igen, képes.
Más:
kb két hete megjött a MIUI 12.5 global (A11) frissítés a telómra. Frissítettem is, mert miért ne.
Azonban van néhány bosszantó dolog amivel kapcsolatban érdekelne a véleményetek:
- Az értesítési sávon immár nem jelzi, hogy mekkora adatforgalmat bonyolítottam. A beállításokban sem találtam ilyet. Ez megszűnt volna? Van ajánlott app erre?
- A szemem nagyon érzékeny a kijelző villogásra, ezért szinte minden kijelzőn kell valami trükköt használnom. Telefonon eddig az OLED saver nevű appot használtam, ami tökéletesen ellátta a feladatát.
(Röviden: gyakorlatilag egy layert húz a megjelenítendő kép "fölé" amiben a képernyő fényerősséget a megjelenített fekete pixelek számával szabályozza. Kis minőségromlással jár, cserébe nincs villogás.)
A rendszerfrissítés után is még tökéletesen ment, azonban két napja használtam az ultra energiatakarékos módot és azóta nem hajlandó működni, bármit teszek. Ha bekapcsolom, csak ki-be kacsolgatja kijelzőt, gyakorlatilag lefagyasztja a megjelenítőt.Van esetleg tippetek, tanácsotok, hogy mit próbálhatnék ki annak érdekében, hogy újra használni tudjam? Esetleg ismer valaki alternatívát? Életmentő lenne
-
melyon
csendes tag
Sziasztok.
Valamiért nem kapok értesítő hangjelzést a Gmail esetén egy ideje.
Rendben, gyorsan megjön minden e-mail, de hangjelzés nincs.
Alapra tettem, újraraktam, .. nem szól, csak megjön. Beállítottam újra jelzést mindent, nem szól, csak ikonértesítés jön. A többi app, sms, minden rendben ad értesítési hangot.
Valaki erre tippet tudna adni ? -
morfondőr
őstag
Szia!
Nekem ez a jelenség néhány havonta előjön, hogy a gmail alkalmazás nem értesít. Idő után magától megjavul néhány hónapig megy, utána megint nem jó. Az okát nem sikerült kideríteni, de ezek szerint nem egyedi a probléma.Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
melyon
csendes tag
Köszönöm.
-
-
amtibacsi
aktív tag
Üdv.
Valaki írta régebben, hogy a bluetooth bekapcsolása után nagyon alap a hangerő. Tudna valaki erre megoldást, hogy fullal induljon ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest