Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Karavik #1295 üzenetére

    1,Elavult? Nem letisztult/inkoherens grafikája sztem a miuinak van. Design terén a saját megoldások csicsásak(töltés, egyes rendszer ikonok), feleslegesek (plussz ikonok, gombok ugyanarra, lásd némítás, dnd, akkukímélés, stb). Nem mindenki ezzel dolgozik, és nem mindenkit zavar, engem programozóként speciel igen.

    Friss a sw is rajta, értelemszerűen. Komolyan érdekel miben elavult, mert akkor gondolom te is használtad mindkettőt.
    Az 5 éves szinten elmaradt hw is érdekel, ugyanazokkal játszottam, videóztam, és még egy kicsit hűvösebb a 12X-nél is játék és videó alatt, frissítésnél melegebb egy picit. A kijelző frissítés ilyen pont lenne, de nem igazán venni észre a különbséget - vagy a hiba bennem van. Eleve gördülékenyebb, gyorsabb a pixel, kevesebbet animál, és nem kell a reklámok betöltésével foglalkoznia az appok indulásakor :).

    2, A semmi nem működik rajta is érdekelne konkrétan - mert idáig a pixeleimen minden ment, mókolás nélkül. Óra megtalálás, minden app ment simán, nem kellett a topikban nyomozni milyen eldugott nem logikus jogosultságokat kell még megadni hogy működjön a 12X-en; hsz-eimre keresve látszik jó pár nyomozás, és nem én vagyok az egyetlen. Plusz ismerősök telefonjain is segítek, mert pl nem vicecs mikor a banki jóváhagyás közben bezárja a miui a fizetést indító appot.
    Munkaprofilt nem tesztelek a sajátomon, azt elhiszem hogy nem megy; bár még nem hallottam 3 évnyi pixelezés alatt egyik topikban sem hogy valami ne ment volna velük.

    Nincsenek alapvető androidos dolgok sem elbaszva benne, mint a smartlock - de van aki biztos élvezi hogy a saját autójában is mindig fel kell oldania a telefont.
    Működnek a normális gyári ikonok (nem érdekes 127 ikonpakk, a szokásos gyáriakat akarom csak). Megy a gesztusvezérlés. Duplakoppos lezárás. 3rd party launcherrel is. Meg az adaptív töltés is. Nincs elbaszva az sms központ száma(SMSC "+36209300099",145 ), egyből jönnek/mennek hibátlanul az sms-ek. Felvillan a kijelző navi utastás közben gmapsal, mint inden normális tiszta androidos telefonon. Nincs ghosting a lassú feldolgozás miatt. Ha gyereket fényképeznél vele, rájönnél hogy nincs shutterlag mint a 12X-en (vagy nem használtál olyat amin egyből kész az expó, mire leér a hangerőgomb/koppintasz).
    Kültéren nem kilúgozza a kijelzőt, hanem kontrasztosan emeli a fényt a pixel, nem lesz szürke az eredendően fekete tartalom. Ja, és még sose láttam hogy akár melegedés miatt korlátozta volna a max fényerőt, ellenben a 12(X)-el (párszor, de belefutottam). Nincsenek logikátlan helyekre szétpakolva a beállítások - mobilnet ciklus, akkukorlátozás, stb.
    Tök jó hogy a gyári helytakarékos és jól látható akkukijelzés helyett miuin van vagy jól látható, vagy helytakarékos. Az intelligens eszközök (azaz ghome eszközeim) bugos - rohadt nagy helyet foglal, összekeveri minimum restartonként a kapcsolókat és záróképernyőre nem tudom kirakni - és klasszik nézetben meg nem is elérhető :U . Meg eleve helypazarló az ios klón panel, de csak is kizárólag itt érem el a ghome kapcsolókat.
    12X-en a galéria bughalmaz (a gphotosnál meg körülményes a törlés) állandóan már törölt képeket mutat, downloadban lévő képeket nem lát, fotózás után fél perc mire meg tudom osztani a képet(kitárgyaltukmennyivel több idő feloldani, újra megkeresni a képet ;) túlélhető de megint a gyári jó lett elk..a) , plusz a saját videóinak szerkesztéséhez is más app kell, pl kép exporthoz.
    Pixelen beállíthatok aac csengőhangot adott emberre, és működik is :). Lehet rá rendes üveget (is) tenni, nem csak (gél)fóliát, és a tok is rendesen véd innetől.
    Abba bele se megyek, hogy nem cseszi el kislányom haját, bőrszínét, és egyéb színeket a pixel fotózáskor úgy, mint a 12X teszi; erről tényleg sokat koptattam a billentyűzetet és csináltam egy tonna összehasonlító képet. Ahogy méréseket is térerővel, hálózatváltással kapcsolatban, bár itt nem a 12X hanem a P6a miatt; de nem volt gyengébb a pincében sem, röviden egál a kettő.

    Volte, vowifi gyárilag még nincs mindenkinek. Gyáriban telekom volte van, bétában már yettel volte benne, köv haviban várható a voda. Ezt írtam is.

    3, Amúgy ok, most rootal, de van 5G-m a pixelen. Hónapokig használtam a 12X-et, soha egy másodpercet nem ment fel 5G-re.
    Nem tudom az okát; nálatok felmegy yettelen/máson 5G-re? :R

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák