Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Így legyen ötösöm a lottón!
-
madgie
titán
Szerintem fel fogják készíteni erre a CFA-ra a Lightroom-ot, egyszerűen presztízstermékké avanzsált egy ideje a Lightroom (ACR), szvsz nem valószínű, hogy még egy ilyen kis felvevőpiac (Fuji userek) igényeit figyelmen kívül hagynák. Kérdés, hogy mikor teszik ezt, pont ezért írtam a következő főverzióváltást ,akkor valószínűleg elkerülhetetlenné válik ez a fejlesztés.
-
Tulku
veterán
Akkor rossz a monitorom, vagy valamit rosszul csinálok...
Én itthon tesztképeket lövök mindenről (bohócfej kis töréssel, plasztik denevér falon...stb) és nálam raw konverzió esetén valami brutál jó az eredmény...
Még annyit tudok elképzelni, hogy valami szórás van a szenzorokban, vagy az új szenzor ennyire sz.r...de ha gondolod elküldök neked pár raw-ot, hátha az én (eddigi) szenzorom volt ilyen meghökkentően jó.
Egy biztos; én az élesség csúszkát sohasem hagyom nullán...persze mindent mértékkel
Például az általad ajánlott 14-45-nél szinte sohasem vittem 20 fölé, inkább alá, annyira részletes olt a kép (na persze a GH1-2 megveri a fuji szenzort zajban az biztos, de a 12 mp-esek nem) de a 14-42-nél 50-60 között (de volt hogy 65-nél) volt valamire való részlet ugyan azon a gépen!
Na mindegy, nagy tudású, nagyon finom képeket csináló masina, és biza a 12 mp-es fájljai is sokat érnek, nem szükséges 6mp-re állítani állandóan...tény hogy ha itt nem akarok tökölni raw feldolgozással akkor 400-as exr módban 6 mp-en oltári jpeg-eket köp ki magából...
-
Tulku
veterán
Pontosan azt írtam, csak nem ment át...te tudod mennyi mft gépem volt, mindegyiket teszteltem az itthon található ábrákkal (most nem írom le mindegyiket, de Buddha fejtől a műanyag sárkányig minden volt) s nekem nem az az eredmény jött ki...na mindegy, lényeg hogy én el legyek vele.
-
Tulku
veterán
-
gorgo
őstag
És ha még hozzáveszzük, hogy van gépen belüli raw feldolgozás utólag, ahol a fő dolgokat be tudod állítgatni, akkor meg pláne ász lett ez a gép!
Tegyük hozzá, hogy nem lényegtelen az obipark sem ,amiben szintén nem piskóta hogy mik jöttek ki eddig, és miket terveznek még kihozni...
Nagyon kíváncsi leszek mi lesz tavaszig, hogy OM-D veszek, vagy X-E1-et (van 4-5 jó üvegem m43-hoz...)"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest